Aminn allah razi olsun canimmmGözünüz aydın cnmmmmRabbım sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
İnşallah doğru karar verdinizeşimde dna hasar testi kötü çıkmıştı,o nedenle istemiştikmiracle-dr firdevs te yaptırmıştık.
zaten biz de eşimle karar verdik,kieve gideceğiz
Mineee belkide progesteron az geliyorduBende size soracaktim bana bi cok nedeni olabilir demisti doktor enfeksiyon rahim yetmezliği ileri anne yaşı vs saydi . Kesin bu neden diyemeyiz demişti. Birde benim hamileliğimin başından beri ya kahve rengi akinti yada kanamam oluyordu ama kahverengi akinti daha fazlaydi birde doktorumdan da kaynakli diye düşünüyorum önemsemedi riskli gebelik uzmanina gitmek.lazim
Bir tane kizim var Allah uzun ömür versin ve herkese nasip etsin inşallah bebegimi kaybettim diye tedaviyi düşünüyordum insan kaybettiğinin yerini doldurmak isterya benimki de o hesap işte ama vazgectim Rabbim sizlere versinMineee belkide progesteron az geliyordu
Ama artık edkiyi unut
İnşallah yeni tedavin çok güzel ve rahat gebelikle geçicek
Benim yaptığım hatayi yapmayın normal kadin dogumcuya gitmeyin perinatoloji doktoruna gidin (riskli gebelik uzmani)Mineee belkide progesteron az geliyordu
Ama artık edkiyi unut
İnşallah yeni tedavin çok güzel ve rahat gebelikle geçicek
Ayyy kurban olurum onu veren AllahaBir tane kizim var Allah uzun ömür versin ve herkese nasip etsin inşallah bebegimi kaybettim diye tedaviyi düşünüyordum insan kaybettiğinin yerini doldurmak isterya benimki de o hesap işte ama vazgectim Rabbim sizlere versin
Amin cnm inşallah Rabbim sana ve burda tedavi olan arkadaslarada nasip etsin canim benimAyyy kurban olurum onu veren Allaha
Mineee doğru yaptın
Zaten çok şükür evladın var
Benim biricik kuzım olsaydı bu tedavilere hiç tükürmezdim
Ne acı dolu yol
Allah kimseye göstermesin
sonbahar gibi gideceğiz sanırım,ngs düşünmüyorum.dna hasar testimiz normal çıktı.o zaman sıkıntılıydı açıkçası onun için istemiştik ngsyiİnşallah doğru karar verdiniz
Ne zaman gidiceksiniz
Birde ngs yaptırıcakmısınız biotexcomda?
Tabiki can değiştiririm mesaideyim arada kaçak göçek bakıyorum hayatım bu gece düzeltirim
Bi arada yanlış anlaşılmak istemem yeniden anne olmak için tedavi olmak isterim ama tek tarafli istemekle de olmuyo isteBir tane kizim var Allah uzun ömür versin ve herkese nasip etsin inşallah bebegimi kaybettim diye tedaviyi düşünüyordum insan kaybettiğinin yerini doldurmak isterya benimki de o hesap işte ama vazgectim Rabbim sizlere versin
siz ilk görüşmeye gittinizmi biotexcoma yoksa son bahar ilk görüşme olucak?sonbahar gibi gideceğiz sanırım,ngs düşünmüyorum.dna hasar testimiz normal çıktı.o zaman sıkıntılıydı açıkçası onun için istemiştik ngsyi
Minecim kızın kendi yumurtandanmı?Bi arada yanlış anlaşılmak istemem yeniden anne olmak için tedavi olmak isterim ama tek tarafli istemekle de olmuyo iste
Gozun aydin canim rabbim sag sağlim kucaguna almayi nasip etsin insallahh vok sevindimmmmm❤❤❤❤❤Aminn allah razi olsun canimmm
Haftaya gidiyoruzzzx canim allah nasip kismet ederse kafam dolu nasil transfer olucam onuda bilmiyorum esim carsamba gidip gelicek ogun bilgi vericekler donor den yumurta toplanacak carsamba insallah bakalim kactane olucak
Amin cnm inşallah Rabbim sana ve burda tedavi olan arkadaslarada nasip etsin canim benim
Rabbim o guzel yavruna uzun ömür versin inşallahBi arada yanlış anlaşılmak istemem yeniden anne olmak için tedavi olmak isterim ama tek tarafli istemekle de olmuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?