eşimde dna hasar testi kötü çıkmıştı,o nedenle istemiştikmiracle-dr firdevs te yaptırmıştık.

zaten biz de eşimle karar verdik,kieve gideceğiz
İnşallah doğru karar verdiniz
Ne zaman gidiceksiniz
Birde ngs yaptırıcakmısınız biotexcomda?

Mineee belkide progesteron az geliyordu
Ama artık edkiyi unut
İnşallah yeni tedavin çok güzel ve rahat gebelikle geçicek

Mineee belkide progesteron az geliyordu
Ama artık edkiyi unut
İnşallah yeni tedavin çok güzel ve rahat gebelikle geçicek
Bir tane kizim var Allah uzun ömür versin ve herkese nasip etsin inşallah bebegimi kaybettim diye tedaviyi düşünüyordum insan kaybettiğinin yerini doldurmak isterya benimki de o hesap işte ama vazgectim Rabbim sizlere versin

Ayyy kurban olurum onu veren Allaha
Mineee doğru yaptın
Zaten çok şükür evladın var
Benim biricik kuzım olsaydı bu tedavilere hiç tükürmezdim
Ne acı dolu yol
Allah kimseye göstermesin

Ayyy kurban olurum onu veren Allaha
Mineee doğru yaptın
Zaten çok şükür evladın var
Benim biricik kuzım olsaydı bu tedavilere hiç tükürmezdim
Ne acı dolu yol
Allah kimseye göstermesin
Amin cnm inşallah Rabbim sana ve burda tedavi olan arkadaslarada nasip etsin canim benim

Bi arada yanlış anlaşılmak istemem yeniden anne olmak için tedavi olmak isterim ama tek tarafli istemekle de olmuyo iste

Canım
sonbahar gibi gideceğiz sanırım,ngs düşünmüyorum.dna hasar testimiz normal çıktı.o zaman sıkıntılıydı açıkçası onun için istemiştik ngsyi
siz ilk görüşmeye gittinizmi biotexcoma yoksa son bahar ilk görüşme olucak?
Birde dna hasar varsa o düzelmiyorki

E Eftalios senınde az kaldı cnmmm ınsallahhh güzel haberlerını alırızzz
Haftaya gidiyoruzzzx canim allah nasip kismet ederse kafam dolu nasil transfer olucam onuda bilmiyorum esim carsamba gidip gelicek ogun bilgi vericekler donor den yumurta toplanacak carsamba insallah bakalim kactane olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…