Canım sizin ngs nerde oldu
Kıbrıstamı?

Herkese ayri ayri cok tesekkur ederim.. Pozitif sonuc alan herkesi gonulden tebrik ediyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasil etsin. Tedavi dsunen bu yolda emek veren butun guzel kadinlar sizlerde hep duamdasiniz Ben inaniyorum ki annelik duygusunu hepimiz tadacgiz rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepinizi cok seviyorum inanin pozitif olun dua edin size verebilcegim baska tavsiye yok . Inanin guzel dusunmek pozitif olmak her zman olumlu sonuclarla donuyor.. ben Dr. Hitte tedavi oldum merak edenler olursa eger merkezden cok ama cok memnun kaldim gitmeyi dusunenlere sorusu olanlara elimden geldigince yardimci olurum

Hayat ısabellanın değerinden ikize benziyor
Onunki 1000 üstü
Seninki kaç çıktı kuzuuuuuuu
Zazamm dualarimin en basindasin rabbim sanada nasip edecek ben inaniyorum Hep saglikli hayirli evlat olsunlar ikiz olsunlarda bu dunyaya en iyi arkadaslariyla gelsinler diye cok dua ettim bakalim yavrularim beni duydu mu keseleri gorunce haber veririm

eşimde dna hasar testi kötü çıkmıştı,o nedenle istemiştik.miracle-dr firdevs te yaptırmıştık.

Kizlarrr merhabaaaa kan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan

Canım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.

Çookk güzell haberler maşallah Çok sevindim kızlar ikiniz adına da Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip rtsinn inşşş

Benim de bugün rahim usg günümdü çok şükür temiz sorun yok İğne yi vurulmamı söyledi andrey de tırsıyorumReçetesiz hiçbir hastane vurmaz ve hiç tanıdığımız da yok eşim vutacak ta şırıngası içinde değil galiba nasıl bir şırınga almamız gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…