Canım sizin ngs nerde oldubence genç donörde ngs ye gerek yok,biz yaptırdık ngs,3 embriyodan birinde sıkıntı çıktı,diğer ikisi sağlam geldi,ancak yine de olumsuz sonuç aldık( doktorun dediği bazen biyopsi için parça alırken zarar verilebiliyor...pişman oldum yaptırdığıma...
OleeeeeyKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Gözün aydın olsun canımKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Hayat canım arkadaşımİnşallah güzel sonuçlarla döner
Canım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.Hayat canım arkadaşım
Gelsin sendende güzel haber
evetCanım sizin ngs nerde oldu
Kıbrıstamı?
artık benim de düşüncemde kiev var
İşte gelsin pozitivlerCanım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.
Tebrikler sizede... Allah eline almayı nasip etsin inşallahCanım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.
Hangi merkez
Hayat ısabellanın değerinden ikize benziyorCanım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.
Zazamm dualarimin en basindasin rabbim sanada nasip edecek ben inaniyorumHayat ısabellanın değerinden ikize benziyor
Onunki 1000 üstü
Seninki kaç çıktı kuzuuuuuuu
eşimde dna hasar testi kötü çıkmıştı,o nedenle istemiştik.miracle-dr firdevs te yaptırmıştık.Hangi merkez
Sormamın nedeni kıbrısda tüm ngs testleri ankaraya gönderiyorlar kendileri yapmıyor
Bir tek british dubaiyle anlaşmış
Sizin merkez hangiydi kıbrısda
Birde ngs neden yaptırmayı düşündünüz
Amin..bu kese yırtılması niye oluyo bulabildiniz miGecmis olsun bende 5.5 aylikken kese yirtilmasi nedeniyle kaybettim bebegimi Allah bi daha yasatmasin
Kizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Canım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?