• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bende kist olduğu için Kıbrıs’taki merkez ile görüştüm tedaviye başlamadan 2 ay önce yönlendirecekleri doktor ile iletişime geçtim o beni muayene etti. Çok şükür kist rahime uzak yerde olduğun için gebeliğe engel teşkil etmiyor dedi ve vitamin verdi. Agrifertil diye bir vitamin. Bunu eşimde kullandı örmek verene kadar. Kadın ve erkek için ayrı. Bende gebelik oluşursa 3 ay kullanacağım. Sonra bırak merkezdeki hemşireler. İğne sadece göbekten 2 kere. Bende progestoronu açıkcası burda yazılanları okuyunca az buldum merkezi aradım. Hemşire iğnen etkisin haplara göre emilimi daha kuvvetli oluyor o bedenle hap vermiyoruz dedi. Fitilde vermedikler etkisi az oluyor diye. Açıkcası ben ilaç kısmına olumsuz bir şey diyemem. Diğer tedavilerimde böyle bir protokol hiç yapmadı.
Hepsi sifa olsun🙏
Kac adet transfer edildi, kaliteleri nedir ve kalan embriyo oldu mu acaba

Merhaba bende kist olduğu için Kıbrıs’taki merkez ile görüştüm tedaviye başlamadan 2 ay önce yönlendirecekleri doktor ile iletişime geçtim o beni muayene etti. Çok şükür kist rahime uzak yerde olduğun için gebeliğe engel teşkil etmiyor dedi ve vitamin verdi. Agrifertil diye bir vitamin. Bunu eşimde kullandı örmek verene kadar. Kadın ve erkek için ayrı. Bende gebelik oluşursa 3 ay kullanacağım. Sonra bırak merkezdeki hemşireler. İğne sadece göbekten 2 kere. Bende progestoronu açıkcası burda yazılanları okuyunca az buldum merkezi aradım. Hemşire iğnen etkisin haplara göre emilimi daha kuvvetli oluyor o bedenle hap vermiyoruz dedi. Fitilde vermedikler etkisi az oluyor diye. Açıkcası ben ilaç kısmına olumsuz bir şey diyemem. Diğer tüp bebek tedavilerimde böyle bir protokol hiç yapılmamıştı.
Bugun 11. Gun💜test yarin mi🙏

Harika maşallah 🧿🧿 hiç test yaptınmı canım, belirti felan varmı?
Hayır test yaptırmadım 🥰 psk olarak olumsuz etkilenmek istemiyorum o nedenle test gününü kadar beklemeyi tercih ettim. Belirti oldu 8. Gün hafif pembe lekelenmem oldu ara ara da devam ediyor. Lekeyi görünce çok korkmuştum hemen buradaki arkadaşların deneyimlerini sordum😇 yerleşme lekelenmelidir dediler. Hemşireye yazdım o da aynısını söyledi ç❤️🍀🙏🏻

Hayır test yaptırmadım 🥰 psk olarak olumsuz etkilenmek istemiyorum o nedenle test gününü kadar beklemeyi tercih ettim. Belirti oldu 8. Gün hafif pembe lekelenmem oldu ara ara da devam ediyor. Lekeyi görünce çok korkmuştum hemen buradaki arkadaşların deneyimlerini sordum😇 yerleşme lekelenmelidir dediler. Hemşireye yazdım o da aynısını söyledi ç❤️🍀🙏🏻
Çokgüzel belirti kuzum
İçini ferah tut
İnşallah yarın güzel haberini bekleyerek dua edicez
Allah bekleyen,umut eden tüm kadınlarımızın umudunu çöp etmesin🤲🥰

Transferin 10. Günü test yapılıyor. Dr.um 10 güne istemişti. Sizde yapabilirsiniz. Gynolife kesinlikle forumu okuyor. Bizim yazdıklarımıza göre protokol değişmiş. Hem ben, hem Zaza çok detaylı protokol paylaştı. Yanlız size uygulanan protokol benim protokol ile neredeyse 1/1. Sadece vajinal estrofem hariç. Benim endometrium kalınlığım çok iyi olduğunu için gerek duyulmadı. Prolutex s/a sadece progesteron olarak onu kullanıyorum. Muadilleri ve vajinal ılarak kullanımı dr.um dogru ve hijyenik bulmuyor. Vajinal uygulamanın yarısı akıyor +hijyenik değil demişti. Prolutex ise piyasadaki etken maddesi en iyi olan progesteron. İtalyan menşeli. İtalyanlar tüp bebek konusunda iyiler dünyada birçok uygulamayı yapan ve yön veren bir millet. Diğer progesteron iğnelerin etken maddesi onun kadar iyi değil demişti. Tabii sabah akşam kullanınca 1 kutu 210 TL falan tedavi ciddi bir Servet değerinde sadece progesteron bile çok yüksek rakam tütüyor. Size progesteron başlangıcından kaç gün sonra transfer yapıldı? 2 Li transfer olduysa 2.Side aynı gün mü?

Transferin 10. Günü test yapılıyor. Dr.um 10 güne istemişti. Sizde yapabilirsiniz. Gynolife kesinlikle forumu okuyor. Bizim yazdıklarımıza göre protokol değişmiş. Hem ben, hem Zaza çok detaylı protokol paylaştı. Yanlız size uygulanan protokol benim protokol ile neredeyse 1/1. Sadece vajinal estrofem hariç. Benim endometrium kalınlığım çok iyi olduğunu için gerek duyulmadı. Prolutex s/a sadece progesteron olarak onu kullanıyorum. Muadilleri ve vajinal ılarak kullanımı dr.um dogru ve hijyenik bulmuyor. Vajinal uygulamanın yarısı akıyor +hijyenik değil demişti. Prolutex ise piyasadaki etken maddesi en iyi olan progesteron. İtalyan menşeli. İtalyanlar tüp bebek konusunda iyiler dünyada birçok uygulamayı yapan ve yön veren bir millet. Diğer progesteron iğnelerin etken maddesi onun kadar iyi değil demişti. Tabii sabah akşam kullanınca 1 kutu 210 TL falan tedavi ciddi bir Servet değerinde sadece progesteron bile çok yüksek rakam tütüyor. Size progesteron başlangıcından kaç gün sonra transfer yapıldı? 2 Li transfer olduysa 2.Side aynı gün mü?
Prolutex zor bulunuyor elimdeki ilaçlardan sonra değiştireceğim mecbur bulamadık. Evet ilaç pahalı ama tedaviye verilen ücreti düşününce inanın kimsenin gözüne gözükmüyor o ücret. Ben progestona eşim örnek verdikten sonra başladım. Yani transferden 4 gün önce. Estrofemi vajinadan alma sebebim rahim kalınlığım az ilerlediği için. 2 li transfer yapılmadı. Transfer zamanı 2 embriyo yerleştirdi.

Back
X