Teşekkür ederim evet bugün 10. Günüm. Merkezden ben oldukça memnun kaldım. Daha önce bu kadar yoğun bir protokol uygulanmamıştı. İlaçları foto olarak atayım.
Umarım herkesin gönlüne göre olur.

Eklentiler

• D43705F3-0C2F-48BD-9FB9-599264A81FE7.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 111
Aynı benimde bu sekilde arkadaşım ilaçlar hatta nerdeyse saatleri bile aynı denk gelmiş proluteks hariç ,bende merkezin ilgisinden memnunum umarım sonucu da güzel olur

Her gecenin bir sabahı var, elbet güneş bizim için de doğacak.. Pes etmek yok. Allaha dua edip istiycez.

Oldukça başarılı bir protokol. Bu protokolü Gynolife mı hazırladı? Eğer öyleyse Dr Murat level atlamış.

Oldukça başarılı bir protokol. Bu protokolü Gynolife mı hazırladı? Eğer öyleyse Dr Murat level atlamış.
Vitamin olarak belirtilen nedir? Gunde 4 kez hanhi vitamini kullaniliyorsunuz?
Progesteron sadece gobekten sabah aksam prolutwx disinda yok sanirim/

Merhaba evet Dr. Beyin uyguladığı protokol. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Diğer tedavilerimde uygulananlarla karşılaştırsam gülersiniz gerçekten. Ben yaklaşım tarzından sorulara cevap vermesinden yani ilgi ve alakasından memnunum. Sadece doktor bey değil tüm ekip böyle. Ben gitmeden önce biraz kaygılarım oldu iletişim konusunda hatta burda önce giden arkadaşların kıymetli fikirlerini de aldım ama Kıbrıs’a gidince gerçekten çok güzel ilgilendiler.

Vitamin nedir

Sahi, günde 4 kere vitamin diye yazılmış o hangi vitamin canım

Vitamin olarak belirtilen nedir? Gunde 4 kez hanhi vitamini kullaniliyorsunuz?
Progesteron sadece gobekten sabah aksam prolutwx disinda yok sanirim/
Merhaba bende kist olduğu için Kıbrıs’taki merkez ile görüştüm tedaviye başlamadan 2 ay önce yönlendirecekleri doktor ile iletişime geçtim o beni muayene etti. Çok şükür kist rahime uzak yerde olduğun için gebeliğe engel teşkil etmiyor dedi ve vitamin verdi. Agrifertil diye bir vitamin. Bunu eşimde kullandı örmek verene kadar. Kadın ve erkek için ayrı. Bende gebelik oluşursa 3 ay kullanacağım. Sonra bırak merkezdeki hemşireler. İğne sadece göbekten 2 kere. Bende progestoronu açıkcası burda yazılanları okuyunca az buldum merkezi aradım. Hemşire iğnen etkisin haplara göre emilimi daha kuvvetli oluyor o bedenle hap vermiyoruz dedi. Fitilde vermedikler etkisi az oluyor diye. Açıkcası ben ilaç kısmına olumsuz bir şey diyemem. Diğer tüp bebek tedavilerimde böyle bir protokol hiç yapılmamıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…