Valiz isi biraz can sikici olmus, neyse ki hrmen cozulmus cok sukur..
Bir sonraki gozyasin mutluluk icin olsunAda da kontrol hak getirevakalar artip yine kapanirlarsa sasirmam

Hangi merkezde yaptırdınız acaba,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

Hayırlı olsun canım , inşallah sağlıklı bol embriyoların olur annesine sımsıkı tutunurlar sen ve eftalios orda gynolife da inşallah güzel haberlerle bize umut olursunuz

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
Kuzum ben senin güzel haberini kaçırmışım gözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, analı babalı büyütsün

Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galiba hadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Cnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .

Herkese iyi bayramlar canlar. İnşallah önce bu sayfada olan sonra isteyen herkese Allah bir sonraki bayramda kucağımızda bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin.
Z Zaza74 cım senin gücüne, mücadelene zaten hayrandım. Daha da takdir ettim seni. İnşallah en kısa zamanda güzel ve mutlu haberini alırız yine havalara uçarız
Herseyden önce Allah sağlık sıhhat versin hepimize sonrada bebisleri versin inşallah

Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galiba hadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Bende orda transfer yaptırdım Umarım herkesin tedavisi güzel geçer

Bende orda transfer yaptırdım Umarım herkesin tedavisi güzel geçer
Hadi hayırlısı inşallah canım transfer olduğuna göre şafak sayımındasın bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana canım inşallah inşallah güzel haberlerle burayı şenlendirirsin

Gynolife ilaç protokolü nasıl?
Ne kullanıyorsun bizimle paylaşsan?

Cnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .
Gizli takipçi mutlaka vardır. Bayramdan bir gün önce eftalios da gitmişti , ama transferi bayram sonuydu galiba. Su gibi aksın işleriniz transferiniz

Canim benim insallah kurban oldugum rabbim büyüktür bu arada bayramin mubarek olsun.
Sağol tatlım senin de bayramın mübarek olsun inşallah Allah büyüktür bayram şekerleriniz bebişleriniz sımsıkı tutunurlar annesine
Güzel haberlerle dönün canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…