Valiz isi biraz can sikici olmus, neyse ki hrmen cozulmus cok sukur..Hiç sorun degil istediğin kadar sorabilirsin ama internet sıkıntılı otelde o yüzden anca bakabiliyorum. Yazamazsamda Sali günü dönücez o zaman da yazarımcnm PCR sonucunu beklemedik çıktıysa da bilmiyoruz kimse PCR sonucunu bize ne sordu ne iletti sonucu biz bayramda geldiğimiz için bütün hava alanları çok kalabalıktı .İzmir İstanbul Kıbrıs hepside.kıbrısta valizimiz kayboldu hatta valizin üstüne mutlaka adını yaz canım .baska biri götürmüş bizim valizi ağlamaktan öldüm ilk gün bu yüzden.sonradan bulundu
Hangi merkezde yaptırdınız acaba,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Hiç sorun degil istediğin kadar sorabilirsin ama internet sıkıntılı otelde o yüzden anca bakabiliyorum. Yazamazsamda Sali günü dönücez o zaman da yazarımcnm PCR sonucunu beklemedik çıktıysa da bilmiyoruz kimse PCR sonucunu bize ne sordu ne iletti sonucu biz bayramda geldiğimiz için bütün hava alanları çok kalabalıktı .İzmir İstanbul Kıbrıs hepside.kıbrısta valizimiz kayboldu hatta valizin üstüne mutlaka adını yaz canım .baska biri götürmüş bizim valizi ağlamaktan öldüm ilk gün bu yüzden.sonradan bulundu
Gynolife' dayımHangi merkezde yaptırdınız acaba,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Hayırlı olsun canım , inşallah sağlıklı bol embriyoların olur annesine sımsıkı tutunurlarDün toplandı yumurtalar cnm ,internet çekmediği için otelimde çok giriş yapamıyorum sayfaya. Şimdi bilgilendirmek için aradılar 15 yumurta toplanmış, 11 tanesi döllenmiş şimdilik3.gün tekrar arayacaklar bilgilendirmek icin
hayırlısı olsun inşallah hepsi kaliteli olurGynolife' dayım
Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibaGynolife' dayım
Kuzum ben senin güzel haberini kaçırmışımMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Bende gynolife tayimArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Cnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Ben de gidicem canim ama eylulde allah kismet ederseArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Saol cnm amin allah razi olsnKuzum ben senin güzel haberini kaçırmışımgözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, analı babalı büyütsün
Bende orda transfer yaptırdımArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah canımBende orda transfer yaptırdımUmarım herkesin tedavisi güzel geçer
İnşallahBen de gidicem canim ama eylulde allah kismet ederse
Canim benim insallah kurban oldugum rabbim büyüktürBaya varmışız aslında
E Eftalios
A Asya merve
S smyrna_45
L Larin Ada79
Angel1427
Kıbrıs ve kiewe giden arkadaşlar Şimdiden tedavileriniz hayırlı olsun kızlar, su gibi aksınçifter çifter dönün yuvanıza
Gizli takipçi mutlaka vardır. Bayramdan bir gün önce eftalios da gitmişti , ama transferi bayram sonuydu galiba. Su gibi aksın işleriniz transferinizCnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .
Sağol tatlım senin de bayramın mübarek olsunCanim benim insallah kurban oldugum rabbim büyüktürbu arada bayramin mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?