C
Canım ablam bayramın kutlu olsun, gözyaşlarımı tutamıyorum

Gozunuz aydin. 5.gune bol ve saglikli yumurtalar olsun…
Kibris karantinaaiz girislerde uygulama nasil acaba?
Turkiye gidis pcr yapilip kibris giriste pcr yapildi mi?yapildi ise pcr sonucu cikana kadar nerede beklediniz?pcr icin odeme yaptiniz mi?
Karantinasiz giris olunca istediginiz otele kendiniz mi gittiniz?
Cift asili olunca merkeze yapilan odeme disinda kibris maliye bakanligina herhangi bi odeme oldu mu?

Harikasın gülüm. İşte böyle

Sagol arkadaşım . Gelirken PCR yaptırmıştık zaten geldiğimizde de tekrar yapıldı hava alanında .ondn ücret almadılar.yok cnm ayrıyeten ödeme yapmadık direk otele yerleştik.test sonucunuda beklenmedik orda

Sagol arkadaşım . Gelirken PCR yaptırmıştık zaten geldiğimizde de tekrar yapıldı hava alanında .ondn ücret almadılar.yok cnm ayrıyeten ödeme yapmadık direk otele yerleştik.test sonucunuda beklenmedik o
Sonuc beklemeden direk cikilip otele gidiliyor o zaman, siz oteli lefkosa mi girnede mi ayarladiniz?
Otel -merkez arasi gidis donus herhangi bir transfer de yok o zaman.
Kibris pcr sonucu ne kadar surede cikti? Bir de cok kalabalik var mi kibris havaalaninda?
Sorular cok oldu.guncel bilgileri toparlayim telasindayimZ

hepimizin kucağında bebekleriyle gireceği nice bayramlara , dilerim bu bebişsiz son bayramımız olsun , tarih yaklaştıkça seni anne yapıcaz diyen adam “beni bir bilinmeze soktun “ diye başlayıp içinde ne biriktirdiyse söyledi dün gece , benim de gecem ağlamakla geçti ,cevap bile veremedim ,hayırlısına dua ettim ,uyuyakalmışım ,biletleri aldık ama gitmezsek şaşırmam, nasipte ne varsa ,artık yoruldum bende galiba …..

Erkekler çok düşüncesiz
En azından benim payıma düşen öyle
Her stresten sonra kanamam oldu
En son kanamamda düşür ya bunu bıktım artık dedi
İçim kan ağlıyor,eşim tatil peşinde
Ah of pof sabahtan
Hiç beni poflayan olmadı
Şükür bu günüme deyip bir butik otelle anlaştım kalk gidelim dedim
Öyle kalbini sikma kuzum
Bu bebeleri kendimize istiyoruz
Allah bize versin

canım,erkekler bizden daha cok garantici ve ağır olucak belki ama korkak.biz gittik,sözlesmeyi imzaladik ilaclara başladim eşim hala merkezi sorguluyor.rahat bıraktım,napıyim.sonucta Allah ın izniyle bir aksilik olmadan planladigimiz sekilde gidicek.senin esinin de tarih yaklaştıkça heyecanının,endisesinin dışa vurumudur bu laflar.eminim bugun hatasini anlayip telafi edecektir.hic aklina kotu olumsuz seyler getirme..lutfen hersey guzel olucak ve su gibi akıcak işlerimiz diye telkin et kendini

Büyük konuşmak istemem ama ben kendim gidip muaynemi olup embriyo transferini de öğrenicem kendilerini onlara muhtacız psikolojisinden bi çıkarsınlar artık , lütfedip sperm veremiyosa, bana baba da lazım değil ,kendim bakarım ben çocuğuma , ama öfkeyle ona bu düşündüklerimi söylemedim , ama çok zorlarsa beni bunu da yapmayı koydum aklıma … sabah kalkmış bayramda küslük olmaz barışalım sen beni üz bütün gece ağlat sonra barışalım noldu bayram , neyse Zazam sende üzülme lütfen hayat kısa kendini düşün bencil egolu insanlarla uğraşmak zorunda değiliz hiçbirimiz , üzülme sakın ,gerekirse de gemileri yak kuzummm , seviliyorsun başka Zaza yok

Çok teşekkürler sabah gelmiş bayramda küslük olmaz diye ama ben çok kırıldım bi kere embriyo transferini de öğrenicem kendim gidicem muayneye hayat benim hayatım bakalım nasipte ne var

Allah rast getirsin canım.Zara’dan sonra benimde hepimizin gibi keyfim kaçtı.Açıp bakasım gelmiyor şu sıralar.Ama dua bekleyen transfere giden, ultrason vs olan arkadaşlarada destek olmak istiyorum

İşte bu benim zazam helal olsun sana sen bir tanesin
Hepinize iyi bayramlar kaderdaşlarım

Zaten gemileri yakıcam bu defa

Çok teşekkürler sabah gelmiş bayramda küslük olmaz diye ama ben çok kırıldım bi kere embriyo transferini de öğrenicem kendim gidicem muayneye hayat benim hayatım bakalım nasipte ne var
Aynen katılıyorum dediklerinize bende de var bir tane sizinkiler hic olmazsa tedavi icin birseyler yapiyor benimki tedavinin t sini anmiyor ama kaynanam karnima bakiyo bebek varda ben sakliyorum sanki bi keresinde dedim tedavi olalim diye tedavi olacak baskasini bul dedi o zaman tamam demedigime pismanim

Hiç sorun degil istediğin kadar sorabilirsin ama internet sıkıntılı otelde o yüzden anca bakabiliyorum. Yazamazsamda Sali günü dönücez o zaman da yazarım cnm PCR sonucunu beklemedik çıktıysa da bilmiyoruz kimse PCR sonucunu bize ne sordu ne iletti sonucubiz bayramda geldiğimiz için bütün hava alanları çok kalabalıktı .İzmir İstanbul Kıbrıs hepside.kıbrısta valizimiz kayboldu hatta valizin üstüne mutlaka adını yaz canım .baska biri götürmüş bizim valizi ağlamaktan öldüm ilk gün bu yüzden.sonradan bulundu

Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğan kadın, koca yürekli kadın mücadeleci ruha sahip kadın elbet birgün bu çektiğin sıkıntılara karşı gösterdiğin sabrın bir mükafatı olacaktır sana inşallah. Tekrar ayağa kalkmana çok sevindim canım,

Yalnız değilsin valla, öyle bir odun kalas bende de var bitane. Bende ki isteğin mücadelenin bin de biri yok adamda valla. Adam bulunduğum şehir de bile sperm vermekten aciz. Ona laf anlatmaktan dil dökmekten yoruldum, yaptıracağım işleri arkadan kakalamak dan ben yoruldum.
Bu kadarmı isteksiz olur insan. Eh işte ya sabır demekten dişlerimi sıkıyorum

Cok sukur canim benim insallah 11 ide 5.gune saglikla gelir rabbim yuzune baksin yuzumuze baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…