Ahh tatlım ahh İnan içim yandı. Gözlerimden yaşlar sicim gibi aktı. Üzülme desem boş biliyorum. Üzüntünü yaşa sonra kadere ve Allah’a teslim ol lütfen vardır bunda bir hayır. Vakti zamanı bir sonraki tedavidedir belki. Biliyorsun her gebeliğim benim düşükle sonuçlandı. 4 - 5 gebelik ya dış gebelik yada kimyasal yada kalp atışı olmayan boş gebelik. Bunun üzerine birçok dr. İle görüştüm. Ngs’in kesinlikle gerekli olduğunu birçok dr. Söylediği için ikna oldum. Tabii ngs’in de garantisi yok .iyi kalite ngs’den sağlam gelip gebelik elde edilmeyen birçok transferde oluyor . Eşimin ileri derecede DNA hasarı var daha önceki denemelerimde ve bu son denememdede çok embriyom oluşmuyor benim. Max .4 falan oldu hep. En İyi kalite 2 embriyoyu ngs’e gönderdim. İyi ki gönderdim 1 embriyo down sendromlu geldi o imha edildi. Sağlam olan tek embriyoyu transfer ettirdi dr.um. çok şükür o tek embriyo ile gebelik oluştuDarısı sana olur inşallahDr. Elana bu konularda uzman ve çok başarılı o sana gerekli gördüğü tedaviyi uygulayacaktırr. Benim için ngs son çare olduğu için ben ngs yaptırdım. Hatta 2 embriyom kaldı Britsh Kıbrıs’da ben 2. Çocuğum olmasını istiyorum fakat yaştan dolayı doğurmam diyede düşünüyorum hatta Damla hanıma taşıyıcı annelik ücretini sordum onlar taşıyıcı anne hizmeti vermiyorlarmış şimdi bu 2 embriyoyu taşıyıcı annelik hizmeti veren başka bir kliniğe nakledip taşıyıcı anne olayını düşünüyorum.

nedemek özürdilemek canım..dök icini,anlat,ağla..ben biliyirum ki burda bile güclü durmaya calisiyrsun,yapma iste bunu.bilincaltin boyle boyle doluyor iste..bilmiyorum hic denedin mi,terapiler,aile dizilimi fln etkili olabilir.arastir istersen.ve bencede ngs li transferi denemelisin buarada.cunku neolursa olsun bunu hayatinin sonuna kadar acaba mi diye düşüneceksin.elena ya sor birde ngs yi carsamba gunu,bakalim o nediyecek.

Tüm kalbimle iyileşmeni, iyi olmanı, iyi hissetmeni diliyorum Zaza
Yeniden ayağa kalk ve mücadelene devam et lütfen

Ah canim benim ne diyeceğimi bilmiyorum inan çok büyük geçmiş olsun

Z Zumrom canım yarınki ultrason sonucunu yaz bize
@Crescentofthetime canım yarınki transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canına yapışsın bebiş yada bebişler
zirkacım ben ultrasonu bugün yaptırdım. Ama zazamın haberinden sonra hiç keyfim kalmadı. Allahtan umut kesilmez bellimi olur belki doktor yanılmıştır bizim minnak oralada bir yerlerde duruyordur. Benim ultrasonumda herhangi bir sorun yok bakalım Andrey yarın doktorla görüşüp tedaviyi planlayıp geri dönüş yapacak

Sevgili Z Zaza74 , gruba ve sana uğurlu gelebilmiş olmayı özellikle senin nezdinde böyle anılmayı çok seviyordum.Her ne yaşamış olursan ol hafifletemem, azaltamam ama acını hissediyorum .Şuan yaşadığın bu durumu en az hasarla atlatmanı ümit ediyor ve bu yolculuğa tekrar daha iyi hissederek devam edebilmeni diliyorum.Ne söylesem üzüntünü gideremem ama bilki bana sorsalardı birini zazanın rahmine koyacağız inan bana seve seve verirdim.Her doğuran anne olamıyor ama sen daha doğurmadan çoğumuza anne,abla,kardeş,yoldaş,sırdaş oldun.Meleğin bir gün yuvana geldiğinde ona anlatacaklarımızın hep güzel şeyler olduğunu bilmek sana güç versin.Kalbimde ve duamdasın.Gebeliğim boyunca tabiki herkese ama en çok sana dua edeceğim Rabbim bu yolculukta yan koltuğuna hep sana güç verecek insanları oturtsun.Sağlıcakla kal

Canım benim dökeceksin tabi anlat ki rahatla biz bilmiyormuyuz acın açımız hepimiz az çok bu duyguları yaşadık senin imtihanın biraz daha zormuş dediğin ğibi rabbim seni sevdiklerinle sınamasın ve bütün bu mücadelelerin müfakatını versin

Kızlar bayramınızı kutluyorum
Rabbim hepimizin adaklarını kabul etsin
Bu mübarek gün hatırı hürmeti hepinizi anne etsin ve hayırlı evlatlarınızla mükafatlandırsın
Gözü yaşlı anne ve anne adayı kalmasın dünyada
Rabbim evlat istemeyenden alsın istiyene versin
Tedaviyi düşünen,tedavide olan,sonuç bekliyen,hamile kalan tüm kızlarımızın yüzü gülsün
İnşallah bir gün benimde bahçemde gül biter
Rabbim büğük
Ona sığınıyorum
Vardır bir bildiyi
Rabbim yalnış düşüncelerden ve yalnış tedavilerden koruzun hepimizi
Hepinizi seviyorum ve bağrıma basıyorum
Hikayem bitmediromanım devam ediyor
Zazanın evladına kavuşmasının ağır yolu
İlk işim Elenayla konuşmam ve sizinle tedavi haritamı anlatmam
Allah hepimize yar ve yardımcı olsun

Hah Zazam, işte böyle. İçimde hep bir ümit var senin için, çünkü Allah büyük ve senin kalbini biliyor. O günü sabırsızlıkla bekleyeceğiz..
Seni seviyoruz tatlım. ❤❤❤

Zaza canım benim yemin ederim içimi öyle bir bırktun ki anlatamam senden haber alınca üzüntü panik ve umutsuzluk dolmuştu içime yemin ederim şu mesajınla bile yeniden o umut heyecan geri geldi sen o kadar çok hak ediyorsun ki asla pes etmek yok bizlerin duası seni anne yapacak

A Asya merve canım yumurtalar toplandı mı? Kaç tane toplandı durumlar nasıl hayatım?
Dün toplandı yumurtalar cnm ,internet çekmediği için otelimde çok giriş yapamıyorum sayfaya. Şimdi bilgilendirmek için aradılar 15 yumurta toplanmış, 11 tanesi döllenmiş şimdilik 3.gün tekrar arayacaklar bilgilendirmek icin

oohhh,cok sükür..benim son diodun,o yuzden tekli aldim falan diodun dilim varip soramiyordum da..iste böylee zazacim,düstüysek kalkarız
şu mübarek günde tüm kalbimle doğru yönlendirme ve dogru tedaviyi almani diliyorum.duan cok doğru bir dua, Allah bizleride senide yanlışlardan korusun

bu bebeklerimiz olmadan gecirdigimiz son bayram olsun..bebeklerini bekleyen kardeslerimin de tüm günleri bayram olsun evlatlariyla..iyi bayramlar canim kadinlar

Hatikasınn

Dünden beri eşime diğer arkadaşlara söylüyordum; Zazaa mücadelecidir, güçlüdür aslaa pes etmeyecektiryazdıklarınla sayfanın enerjisi azıcıkda olsa arttı beee.. çok şükür bir hal çaresi vardır elbet
P pandaaa seni çok güzel ifade etmiş; hepsine aynen katılıyorum..Rabbim kalbinin güzelliğini bilendir, görendir. Mükafatını alacaksın, yürekten inanıyorumSenin de bayramın kutlu olsun, arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…