• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hayırlısı inşallah canım 🤲🤲 transfer olduğuna göre şafak sayımındasın 🙏🙏🙏bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana canım inşallah inşallah güzel haberlerle burayı şenlendirirsin💝💝💝💝🧿🧿🧿

Gynolife ilaç protokolü nasıl?
Ne kullanıyorsun bizimle paylaşsan?
Teşekkür ederim evet bugün 10. Günüm. Merkezden ben oldukça memnun kaldım. Daha önce bu kadar yoğun bir protokol uygulanmamıştı. İlaçları foto olarak atayım.
Umarım herkesin gönlüne göre olur.🙏

Eklentiler

• D43705F3-0C2F-48BD-9FB9-599264A81FE7.webp
    D43705F3-0C2F-48BD-9FB9-599264A81FE7.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 111
Teşekkür ederim evet bugün 10. Günüm. Merkezden ben oldukça memnun kaldım. Daha önce bu kadar yoğun bir protokol uygulanmamıştı. İlaçları foto olarak atayım.
Aynı benimde bu sekilde arkadaşım ilaçlar hatta nerdeyse saatleri bile aynı denk gelmiş proluteks hariç ☺️ ,bende merkezin ilgisinden memnunum umarım sonucu da güzel olur🙏

Omayram hiç anlamıyorum bu işi
Gebe kalıyorum ve betadan 4-5 gün sonra rahim tükürüyor
Çarşamba elenayla konuşucam
Acaba ngs mi yaptırsam
Acaba embriyoda mı sıkıntı
Acaba beynimdemi sorun var
Hep korku düştü düşücek
Biliyorsun bir defa laboratuvar yalnış cevabına göre ilaçları buraktım ve iki hafta sonra keseyi gördüm
Vallah kendim bile şaştım kaldım
Beta değerim 1841 bugün
Birazda dış gebeliktende korktum
İnşallah olmaz
Ultrason odasına elimde telefonla girdim,ki kalp atışlarını vidyoya çekim
Allah hiç bir kadının umutlarını çöp elemesin
Bir dilenciden peçete almıştım,giderken çantama atım sevinç göz yaşlarımı silerim diye
Akşam karanlık odada Allahla sohpet ederek keder göz yaşlarımı sildim
Allah sevdiklerimle,canımla imtihan etmesin
Şükür bunada deyip yaşamaya devam
😞çok özür dilerim
İçimi döktüm
Her gecenin bir sabahı var, elbet güneş bizim için de doğacak.. Pes etmek yok. Allaha dua edip istiycez.

Oldukça başarılı bir protokol. Bu protokolü Gynolife mı hazırladı? Eğer öyleyse Dr Murat level atlamış.

Oldukça başarılı bir protokol. Bu protokolü Gynolife mı hazırladı? Eğer öyleyse Dr Murat level atlamış.
Vitamin olarak belirtilen nedir? Gunde 4 kez hanhi vitamini kullaniliyorsunuz?
Progesteron sadece gobekten sabah aksam prolutwx disinda yok sanirim/

Merhaba evet Dr. Beyin uyguladığı protokol. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Diğer tedavilerimde uygulananlarla karşılaştırsam gülersiniz gerçekten. Ben yaklaşım tarzından sorulara cevap vermesinden yani ilgi ve alakasından memnunum. Sadece doktor bey değil tüm ekip böyle. Ben gitmeden önce biraz kaygılarım oldu iletişim konusunda hatta burda önce giden arkadaşların kıymetli fikirlerini de aldım ama Kıbrıs’a gidince gerçekten çok güzel ilgilendiler.

Merhaba evet Dr. Beyin uyguladığı protokol. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Diğer tedavilerimde uygulananlarla karşılaştırsam gülersiniz gerçekten. Ben yaklaşım tarzından sorulara cevap vermesinden yani ilgi ve alakasından memnunum. Sadece doktor bey değil tüm ekip böyle. Ben gitmeden önce biraz kaygılarım oldu iletişim konusunda hatta burda önce giden arkadaşların kıymetli fikirlerini de aldım ama Kıbrıs’a gidince gerçekten çok güzel ilgilendiler.
Vitamin nedir

Sahi, günde 4 kere vitamin diye yazılmış o hangi vitamin canım

Vitamin olarak belirtilen nedir? Gunde 4 kez hanhi vitamini kullaniliyorsunuz?
Progesteron sadece gobekten sabah aksam prolutwx disinda yok sanirim/
Merhaba bende kist olduğu için Kıbrıs’taki merkez ile görüştüm tedaviye başlamadan 2 ay önce yönlendirecekleri doktor ile iletişime geçtim o beni muayene etti. Çok şükür kist rahime uzak yerde olduğun için gebeliğe engel teşkil etmiyor dedi ve vitamin verdi. Agrifertil diye bir vitamin. Bunu eşimde kullandı örmek verene kadar. Kadın ve erkek için ayrı. Bende gebelik oluşursa 3 ay kullanacağım. Sonra bırak merkezdeki hemşireler. İğne sadece göbekten 2 kere. Bende progestoronu açıkcası burda yazılanları okuyunca az buldum merkezi aradım. Hemşire iğnen etkisin haplara göre emilimi daha kuvvetli oluyor o bedenle hap vermiyoruz dedi. Fitilde vermedikler etkisi az oluyor diye. Açıkcası ben ilaç kısmına olumsuz bir şey diyemem. Diğer tüp bebek tedavilerimde böyle bir protokol hiç yapılmamıştı.

Son düzenleme:
Back
X