Zaza’cım yüreğim yandı çok üzüldüm. Sen çok güçlü kadınsın üzülme. Öncelikle senin sağlığın çok önemli sen iyi ol.
Herşey yoluna girer.

Çarşamba arıyacak konuşucaz

Allah sabır versin canım en az senin kadar üzüldüm anne olabilmek için çok zorlu bir süreçten geçiyoruz en iyi biz birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruz asla pes etmek yok hepimizin duasındasın

Şimdi görüyorum inan diyecek bisey bulamadım. Çok üzgünüm çok.

Canım ya ta içimde hissettim çok ama çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin

B bir hayalim var canım senin ultrason sonucun ne çıktı ne dedi dr?
Canım benim 3 mm ilk kistim vardı 3 yıldır gittiğim bütün doktorlar gördü hiç gitmediysem 50 farklı doktora gittim sıkıntı yok boyutu küçük bebeğin tutunmasına engel değil diyorlar dı bugün bayram dolayısıyla memleketteydim farklı bir doktora gittim oda bunun tedavi edilmesi lazım tutunmayı engeller dedi bende andreye gönderdim yarın doktora gösterecek bakalım o ne diyecek cevap bekliyorum

Canım ablam şimdi gördüm ya iki çok üzgünüm
Dualarim seninle

Çarşamba arıyacak konuşucaz
Zazacım şimdi gördüm. Çok üzüldümsağlık olsun tatlım. Gerçekten öncelikle sen ve senin sağlığın. Ben senin anne olacağına çok inanıyorum. Kendini topalayıp yol haritanı belirleyip tekrar start vermek için geç değil. Yeter ki iste ve sağlığın sıhhatin yerinde olsun

Hayda inş son gittiğin yanılıyordur sonucu söyle bize

Omayram hiç anlamıyorum bu işi
Gebe kalıyorum ve betadan 4-5 gün sonra rahim tükürüyor
Çarşamba elenayla konuşucam
Acaba ngs mi yaptırsam
Acaba embriyoda mı sıkıntı
Acaba beynimdemi sorun var
Hep korku düştü düşücek
Biliyorsun bir defa laboratuvar yalnış cevabına göre ilaçları buraktım ve iki hafta sonra keseyi gördüm
Vallah kendim bile şaştım kaldım
Beta değerim 1841 bugün
Birazda dış gebeliktende korktum
İnşallah olmaz
Ultrason odasına elimde telefonla girdim,ki kalp atışlarını vidyoya çekim
Allah hiç bir kadının umutlarını çöp elemesin
Bir dilenciden peçete almıştım,giderken çantama atım sevinç göz yaşlarımı silerim diye
Akşam karanlık odada Allahla sohpet ederek keder göz yaşlarımı sildim
Allah sevdiklerimle,canımla imtihan etmesin
Şükür bunada deyip yaşamaya devam
çok özür dilerim
İçimi döktüm

Canim ne diyeceğimi bilemiyorum.Su mubarek gunler Rabbime yalvariyorum kucaklarimizi evlatlarimizla doldursun.Mucizemizi nasip eylesin.Zor bir surec.Guclu olmak zor.Ama elbet emeklerin zayi olmayacak bir sekilde karsina cikacagina inaniyorum canim benim.

Zazam icini dök ne olursun icinde biriktirme.
Bunun icin özür dileme elimizden baska birsey gelmiyor bari bunu yapalim

Ahhh canım ahh Göz yaşlarımı tutamıyorum Allahım sana yardım etsin canım. Allahdan ümüd kesilmez. Biliyorum eşin kabul etmiyor ama yine de aklıma gelen ilk şey embriyo donasyonu

Bacım çok haklısın ne kadar alıştık desekte alışılmıyor kendini yeniden hazır hissettiğinde denemek istersen yaptır NGS, ayrıca beynede format atmak lazım.bilim adamları artık hücrelerin hafizası var diyor siz ne düşünürseniz hücreleriniz tarafından o hafızaya alınır diyor.sen haklı olarak hep endişeliydin.Bunun içinde kafanı rahatlatmak lazım.Beta HCG Belkide aldığın progesterondan dolayı böyledir.Birde doktorundan eminsin değilmi?Yanılma payı varmı?

Ahh tatlım ahh İnan içim yandı. Gözlerimden yaşlar sicim gibi aktı. Üzülme desem boş biliyorum. Üzüntünü yaşa sonra kadere ve Allah’a teslim ol lütfen vardır bunda bir hayır. Vakti zamanı bir sonraki tedavidedir belki. Biliyorsun her gebeliğim benim düşükle sonuçlandı. 4 - 5 gebelik ya dış gebelik yada kimyasal yada kalp atışı olmayan boş gebelik. Bunun üzerine birçok dr. İle görüştüm. Ngs’in kesinlikle gerekli olduğunu birçok dr. Söylediği için ikna oldum. Tabii ngs’in de garantisi yok .iyi kalite ngs’den sağlam gelip gebelik elde edilmeyen birçok transferde oluyor . Eşimin ileri derecede DNA hasarı var daha önceki denemelerimde ve bu son denememdede çok embriyom oluşmuyor benim. Max .4 falan oldu hep. En İyi kalite 2 embriyoyu ngs’e gönderdim. İyi ki gönderdim 1 embriyo down sendromlu geldi o imha edildi. Sağlam olan tek embriyoyu transfer ettirdi dr.um. çok şükür o tek embriyo ile gebelik oluştuDarısı sana olur inşallahDr. Elana bu konularda uzman ve çok başarılı o sana gerekli gördüğü tedaviyi uygulayacaktır . Benim için ngs son çare olduğu için ben ngs yaptırdım. Hatta 2 embriyom kaldı Britsh Kıbrıs’da ben 2. Çocuğum olmasını istiyorum fakat yaştan dolayı doğurmam diyede düşünüyorum hatta Damla hanıma taşıyıcı annelik ücretini sordum onlar taşıyıcı anne hizmeti vermiyorlarmış şimdi bu 2 embriyoyu taşıyıcı annelik hizmeti veren başka bir kliniğe nakledip taşıyıcı anne olayını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…