- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Butun dualarimiz senin icin canimAma ağlatacaksınız beni
Dua edin bana yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butun dualarimiz senin icin canimAma ağlatacaksınız beni
Dua edin bana yeter
Tesekkurler cnmponcikcim tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bu güzel duygunun tadını çıkar
Cok cok üzgünümm ablacimmAma ağlatacaksınız beni
Dua edin bana yeter
Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
Canımmm Hayırlı uğurlu olsunTesekkurler cnm
Poncikcimm, tebrik ederim seni, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallahMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF
bin şükür
desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
❤
![]()
Bu isin sirrini cozebilsek keske, kelimeler yetersiz. Acini kalbimizde hissettik. Sabrina , emegine, gucune, sevgine, iyimserligine hayranim.Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
Kızlar beni boş verin
Şimdi Andreye söyledim
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Tebrikler…Saglikla dogdugunun haberini de alalim insallah..Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF
bin şükür
❤
![]()
Tamam teşekkür ederim sağolunBunların hepsini hangi klinik düşünüyorsan oraya yaz canım.Tahlillerinide yolla en iyi seni tedavi edecek doktor bilir ve karar verir
Canım ponciğim gözünaydın Çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla keseyi Ve kalp atışlarınida duyarsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkar mısınMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF
bin şükür
❤
![]()
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF
bin şükür
❤
![]()
Sevgili zazam Çok üzgünüm inan söyleyecek kelime bulamıyorum üzüntünü telafi edecek şu an hiçbir şey yok maalesef ama sen çok güçlü bir kadınsın hepimiz biliyoruz ve eninde sonunda çok güzel bir anne olacaksın Rabbim senin emeklerini boşa çıkarmayacak ve mükafatlandıracak seni elbet üzüntünü yaşayacaksın ama sonra tekrar dimdik ayakta olacaksın hepimiz için seni seviyoruz biliyorsunKızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
Kızlar beni boş verin
Şimdi Andreye söyledim
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Amin cnmCanımmm Hayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
![]()
Ins cnm tesekkrlerPoncikcimm, tebrik ederim seni, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallah![]()
Ins cnm bnmCanım ponciğim gözünaydın Çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla keseyi Ve kalp atışlarınida duyarsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkar mısın![]()
Amin cnmHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin cnm saolsnP Ponciknasip canım pozitif haberine sevindim inş devamı sağlıkla gelir sorunsuz ilerler.Gözün aydın