• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım

Seni merak ettiğim için girdimm ne diyeceğimi bilemiyorum 😔😔😔Çok çok üzüldümmm yaa😔😔Valla modum düştü 🥺🥺Arkadaşlara katılıyorum Elena bu işte uzman hatayı tespit edip telafi edeceğine eminim🙏🙏❤️Dualarımız her zaman seninlee 🙏❤️Güzel kalpli zaza ❤️

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. 😇POZİTİF😇 bin şükür🙏 desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm 😘🥰
Poncikcimm, tebrik ederim seni, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallah🙏🙏🙏🥰

Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
Kızlar beni boş verin
Şimdi Andreye söyledim
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Bu isin sirrini cozebilsek keske, kelimeler yetersiz. Acini kalbimizde hissettik. Sabrina , emegine, gucune, sevgine, iyimserligine hayranim.
Rabbim bu yolda ugrasan her kadin gibi senin de saglikli bir bebek vermesini dilerim.
Yazdigini Okuyan bircok kadin gibi gozumden yaslar akti, isyan etmem Rabbime ama zamani gelmis olsun diyordum hep senin icin..
İcim yaniyor ..

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. 😇POZİTİF😇 bin şükür🙏 desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm 😘🥰
Canım ponciğim gözünaydın Çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla keseyi Ve kalp atışlarınida duyarsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkar mısın 🙏🙏🙏

Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
Kızlar beni boş verin
Şimdi Andreye söyledim
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Sevgili zazam Çok üzgünüm inan söyleyecek kelime bulamıyorum üzüntünü telafi edecek şu an hiçbir şey yok maalesef ama sen çok güçlü bir kadınsın hepimiz biliyoruz ve eninde sonunda çok güzel bir anne olacaksın Rabbim senin emeklerini boşa çıkarmayacak ve mükafatlandıracak seni elbet üzüntünü yaşayacaksın ama sonra tekrar dimdik ayakta olacaksın hepimiz için seni seviyoruz biliyorsun ❤️❤️

Back
X