Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
Gözün aydın poncik
Sağ salim doğurasın kucağına alasın inşallah
değerini paylaşmadın

Simdi isten ciktimmm bakayim dedim haber varmi ,zazamm cokk üzgünümmm nendiycegimi bilemiomm Icimm acidii Allahim güc versinn

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
Tebrikler cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh

Kızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
Ya sen nasıl güzel bir insansın hala başkalarını merak ediyorsun beni boş verin diyorsun. Allahım kalbinin güzelliğini hayırlı evlatla mükafatlandırsın Zaza. Çok üzgünüm çok. Ama hala inanıyorum kucağının boş kalmayacağına Elena çözecek bu işi Allahın izniyle.

Allah hayırlı etsin. Sağlıklı güzel mutlu bir hamilelik sonunda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.

söyleyecek hiçbir şeyim yok çok üzgünüm çok. seni seviyorum. dualarımız seninle

Kızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
sen nasıl koca yürekli bir kadınsın hayranım sana Allahım senin bu yüreğinin güzelliği mükafatsız bırakmaz canım zazam. iyi güzel günler geridedirbenim halen umudum var bir gün mutlaka anne olacaksın hemde en mükemmelinden

Canim 18 yasindan küçük kizlarn yumurtalarını aliyolar birde firdevs zedelerimiz vardi bilirsin
Sen eskilerden millet neler yaşadı o kadindan ve kliniginden. Yasa disi is yaptigi içinde tutuklanmis gerisi noldu bilmiyorum ama
Kapatirlar herhalde Klinigini yada para cezasi olur kibrista isler nasil ilerliyor bilmiyorum

poncikcim tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bu güzel duygunun tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…