Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah❤❤❤ cok sevindimMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Benim de canım benim de. Hâlâ kendimde değilim. Allah güç kuvvet versin ona, sabır versin.Yemin ederim elim ayagim boşaldı ya
Hayirli ugurlu olsun,Allah kucagina almayi nasip etsin poncikcimMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Gözün aydın poncikMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Bende öyle düşünüyorum canim elena birakmiycak onuBenim de canım benim de. Hâlâ kendimde değilim. Allah güç kuvvet versin ona, sabır versin.
Ama içimde bir ümit var, Elena onu böyle bırakmayacak.
Ama ağlatacaksınız beniBenim de canım benim de. Hâlâ kendimde değilim. Allah güç kuvvet versin ona, sabır versin.
Ama içimde bir ümit var, Elena onu böyle bırakmayacak.
Simdi isten ciktimmm bakayim dedim haber varmi ,zazamm cokk üzgünümmm nendiycegimi bilemiomm Icimm acidii Allahim güc versinnKızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
Ediyoruz Zaza, etmez miyiz. En içten, en samimi şekilde hemde. Allahım seni mükafatlandırsın inşallah. Sen çok güçlü bir kadınsın, öylesine söylemiyorum, gerçekten. Bunu da atlatacaksın, inanıyorum.Ama ağlatacaksınız beni
Dua edin bana yeter
Tebrikler cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Amin cnmTebrikler arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Saol cnmHayirli ugurlu olsun,Allah kucagina almayi nasip etsin poncikcim
Saol cnmGözün aydın poncik
Sağ salim doğurasın kucağına alasın inşallah
değerini paylaşmadın
Tesekkurlr tatlmTebrikler cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh
Ya sen nasıl güzel bir insansın hala başkalarını merak ediyorsun beni boş verin diyorsun. Allahım kalbinin güzelliğini hayırlı evlatla mükafatlandırsın Zaza. Çok üzgünüm çok. Ama hala inanıyorum kucağının boş kalmayacağına Elena çözecek bu işi Allahın izniyle.Kızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
Allah hayırlı etsin. Sağlıklı güzel mutlu bir hamilelik sonunda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
söyleyecek hiçbir şeyim yok çok üzgünüm çok. seni seviyorum. dualarımız seninleKızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
sen nasıl koca yürekli bir kadınsın hayranım sana Allahım senin bu yüreğinin güzelliği mükafatsız bırakmaz canım zazam. iyi güzel günler geridedirbenim halen umudum var bir gün mutlaka anne olacaksın hemde en mükemmelindenKızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
Canim 18 yasindan küçük kizlarn yumurtalarını aliyolar birde firdevs zedelerimiz vardi bilirsinBen bu kibristaki olayi anlamadimniye böyle bisey oldu orda yasal degilmi donosyon bu doktor hakkinda bilgim yok ama ben bir kez kendisiyle konusmustum, cikolata kistimden konusmustuk , donosyon düsündügümü felan cok uzun yil oldu ama bana demistiki madem donosyon yapacaksin tüplerindede sorun olustu tüplerinden dolayi aldir demisti sansin daha yüksek olur hem tüp hem donosyonda demisti, bir dr aracigiyla aramistim gayet güzel konusuyordu,
Konuyu pek anlamadim valla
poncikcim tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bu güzel duygunun tadını çıkarMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm ❤
Amin cnmAllah hayırlı etsin. Sağlıklı güzel mutlu bir hamilelik sonunda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?