• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben lefkoşe tıp merkezinde tedavi olmuştum.2 başarısız deneme maddi manevi çöktük . Donörler para karşılığı yumurta bağışı yapıyor onun farkındaydık ama yaşı büyük birini kullanmak ne demek üstelik kadinlar ticarete dökmüş sürekli yumurta toplanıyor benim gebeliklerimin neden sonlandığı şimdi anlaşıldı 🤦🏻‍♀️
Kiev biotexcomda 3-4 donör seçiyorsun ama hangi uygunsa o işleme giriyor
Yani donörden yumurta aldıktan sonra o kadın 3 ay dinlenmede

Tatilden gelir gelmez gidicez en azından bazı şeyleri uzman birinin karşısında konuşmak daha iyi gelir
Tarife telefonları olabildiğince uzak tut canım eşinlede sürekli ilgilen adam hala ne kadar çok sevdiğini anlasın.tatile beraber gidiyorsunuz değil mi

Stres yapma cnm raha ol ,ebru ceylan 'ın adet söktürücü masajı var youtube de onu yapabilirsin,günunde gelmezse♥️💙
Canım çok teşekkürler hiç bilmiyordum böyle bir şey Zirka da söylemiş yaptım bakalım inşallah faydalı olur

S sibra631 Sibra canım hayırlı olsunnn😍 neden bir kese de ikiz bebeğin olacakmış hissine kapıldım bilmiyorum amaaa inşallah herşey gönlünce olsun ♥️ benim gibi sonradan çıkarsa şaşırma🤣
Çoook teşekkür ederim, canım pandaaacımm 🙏🙏🙏İ💖😍
işte buna sevgili P pandaaa eşim çok çook sevinir, o meğer şaka maka ikiz çok istiyormuş.. sürekli bana zaten ara ara soruyordu, bizimkiler ne yapıyor, kuduruyorlar mı diyee 😂 doktor söyleyince şok oldu, tebrikini bile algılayamadı 🤦‍♀️ meğer bayağı bi beklenti içine girmiş 😅
Şayet olursa da Allah'ın takdiri derim 🙏🙏 Hayırlısı olsun

S sibra631 canım hayırlı olsun 🥰 sağlıklı olsun yeter ki bir tane hepimize yeter.
Ayrica güzel haber alıp kaçırdığım varsa onlara da hayırlı olsun 🧿🙏
Bütün gün temizlik yaptım hala da bitiremedim 🤪 o yüzden giremedim bugün 🙈
Hamiş olanlar yerinizden kımıldamayın dinlenin bırakın evi b*k götürsün 🤣

Çok teşekkür ederim 🙏🙏😍 evet çok şükür.. darısı sana olsun arkadaşım 🙏🙏
Mis gibi ev ellerine sağlık.. ohhh şöyle kurulup keyfini, çıkar derim 😂😂

Ben Haziran'da gittim kliniğimden tedaviye dair belge alıp idari izin aldım hatta müdür yardimcim rapor alıp gitseydin kimse duymasa sorun olmaz demişti
Kimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştim🙈 ama şimdi yurt dışı çıkışında pandemi dolayısıyla gidiş gelişimiz mobil uygulamaya falan işleniyor ya tedirgin oldum

Selam Arkadaşlar 🥰
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuç 🙌tek keseee, tekil gebelik 🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarım🤗🥰🥰 Rabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla 🤪 en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah 🙏🙏🙏😘
Güzel haberler hep sürsün🥰 Allahım sağlıkla doğurmayı mutlulukla büyütmeyi nasip etsin❤️

Teşekkürler Canlar. Kararsız kaldım açıkçası, söylemek istemiyorum aslında ama düşüneceğim.
Tamara sen bir de perinatoloğa da gidiyordun. Şimdi benim embriyo rahim aşağısına yerleşmiş ya acaba ben de gitsem mi? Bir de Beta değerleri dengesiz arttı, çok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olacak diye.
Ne dersiniz?
Benim kadın doğum doktorum beni perinatologa yonlendirmisti 40 yaş üzeri hamilelerin mutlaka perinatolog gozetiminde olması gerekiyor demisti bana. Şimdi gittigim doktorum da bunu tavsiye etti. 12 haftalık olduğumda hem detaylı ultrasona hem de kan ve hormon değerlerine baktirmistim bebeğin oluşan her bir organına bakmis ve gerekli ölçümleri yapmıştı. Bence 12 haftalık olduğunda gorunmen iyi olur diye düşünüyorum tabi benim ki sadece bir fikir.

Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip ederse 🙏pazartesi yumurta toplama var 😊 bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca 😁
Sağlıkla gidip evlatlarına dön inşallah 🙏 dualarımız seninle ❤️🙏

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmeni toparlanmanı diliyorum🥰 inşaallah donasyon tedavine de planladığıın süreçte başlayıp güzel sonuçlar alacaksın🙏🙏🙏
Amiiinnn canim benim dualsrimiz kabul olur kucaklarimiz bos kalmaz insallah 🙏🙏🙏

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin🙌🙏olmanız gereken bir operasyonu tedavi öncesi olmakla çok iyi yapmışsınız. Allah bebeğini biran önce kucağına almayı nasip etsin🙌🙏
Amiinn canim benim hepimiz cennet kokulu evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim insallah 🙏🙏🙏

Selam Arkadaşlar 🥰
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuç 🙌tek keseee, tekil gebelik 🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarım🤗🥰🥰 Rabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla 🤪 en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah 🙏🙏🙏😘
Canim cok sevindim rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin ben de 1 tanecik istiyorum rabbim saglikli bir tane evlat nasip etsin bana da 🙏🙏

Back
X