Ne ilaci kullandiriniz ve hangi otu ictiniz?
Endo kac iken kac gorundu sonra?

Iyi ki yazdınız.Tamm ben histeroskopi icin goruseyim o zaman.Bir sikinti varsa da orada tedavisi olur degil mi?

Canım burada dertlerimiz ortak hislerimiz ortak özlemlerimiz ortak umutlarımız hayallerimiz hep aynı.Sadece bazı süreçlerimiz farklı.ve gerçekten buradaki herkes gerçek hayatta olayları anlattığımızda bize saçma sapan teselli sözleri vermeye çalışan insanlar değil.hatta bazı teselli sözleri derdimizden daha çok acıtıyor bizi farkında değiller.burda özümüzde bir sözümüzde bir.rahat ol içinde ne varsa gönder gelsin canım

❤❤❤❤❤❤

Aynen öyle gecicek bu gunlerde gecicek anne olunca

Canim benim sapasaglam ayakta durmaya calisiyorum iste insan bazen hassas oluyor cok tesekkur ederim amiinn ❤❤❤❤

önceki tedaviniz de donörün yaşı kacti?

Canim benim insanlar kirildigimizin farkina varmiyorlar maalesef bu donemde biz zaten hassas oluyoruz iyi yapiyorsun gorusmemekle. Bende bir cogunu hayatimdan sildim hic yapmadigim biseydi hayatta kimseyi kiramam kusemem ama bazen uzaklasmak lazim üzen insanlardan.

simdi hamilesiniz degil mi?saglikla ilerler saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.donörünüzün yasi kacti?

Nakadar bilgisiz ve patavatsız doktorlar var,tabii rahim ince olucak adeten kesilmiş kadınsın
Rahim donasyonda bir sürü ilaçla hazırlanıyor,kalınlaşıyor.

Canım bir
kere asla içine atma ister ağla ister buraya yaz hemde her defasında ama sakın içine atma.önceleri cevap veriyordum artık sallamıyorum Hatta bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırınca daha rahat oluyorsun.sorana kazandıklarımızı yiyeceğiz artık o sayfayı kapattık diyordum.çok haklısın.hani bir söz varya yaramdan değil sorandan usandım diye.bizimki artık o hesap.anlamıyorlar.nasıl bir hadsizliktir ya sebeplerini sormak , akıl vermek,sorgulamak.utanmasalar yatak odamızı sorup siz bişeyi yanlış yapıyorsunuz diyecekler.Ben herkese cevap veriyorum kim olursa olsun.İçimde kalıp kanser olacağına söylerim konser olsun gitsin.benden çıksında kime dert olursa olsun.bize stres yasak.işte tam bu noktadayken Z Zaza74 ün yazdıklarını okudum.boş vaktimde çok fazla evde boya, badana, makrome,puzzle vs yaptım.gem çalışıyordum hemde boş zamanlarımda sürekli kendimi meşkul ediyordum. Z Zaza74 ün yazdıklarını okuyunca boya badana bitti bari bir kere daha çocuk yapmayı deneyeyim dedim.Koç burcunun inadım inat.Allah’ın izni ile hepimiz anne olacağız.Sadece buna İnan.hepsinin vakti zamanı var.Şer gibi görünen olayların arkasındaki hayrı bilmiyoruz sadece.Bizdeki şer olmaması değil varsın geç olması olsun.bizde olana kadar milletin çocuklarına bakar ağzımızın sularını sileriz.Hemde günden güne daha çok şey öğrenir daha tecrübeli oluruz

Bende seni cenazede gördüm hayırdır inş de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…