- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
canlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterkiçok hoşsun canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterkiçok hoşsun canım yaa
ben cyclo ile lucrin yapinca tabi ondan kanamam oldu o zaman.Canım zoladex suni menopoza soktu unutunmu
Adet günleriyle değil ilaç kullanma günleri oldu
Estrofem 18 gün
19 günden progesteron
Progesteronun 5 günü transfer
Birde 8 günü transfer
GynolifeHangi merkezdi canım
Benim Dr Hit , 5. Güne gitmesini bekliyoruz demişlerdiGynolife
Kanama olsa bile zoladex 3 ay etkilerben cyclo ile lucrin yapinca tabi ondan kanamam oldu o zaman.
senin zolqdexi biliyorum ama kanama olur diye dusunmustum.o yuzden sordum
Merak etmeyin, bu bebek saglikla size gelecek..Opunun ertesi günü döllendi ve sağlıklı döllenme oldu bilgisi geldi. Bu sabah bugün kontrol yok dün gayet iyi ilerlemişlerdi bilgisi geldi. Yarın değerlendirip tekrar bilgi verecekler.
Ya 3-5 hiç farketmez 1 tanesi gebelik getirsin yeter
3. Günde dondururlarsa güzel 3. Gün gebeliklerini duymaya ihtiyacım olacak ama
Panda arkadaşımızın kendi yumurtaları olduğu için donor yumurtasından daha deyerliBenim Dr Hit , 5. Güne gitmesini bekliyoruz demişlerdi
Zolqdex ile lucrin ayni etkiyi yapiyor diye biliyorum ben yanlis biliyor olabilirim.Kanama olsa bile zoladex 3 ay etkiler
Süni menopoza sokar
Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri neydi? 5.gün embriyosu ise 10 gün kan testinde gebelik belli oluyor. Benim de hiç belirtim olmadı nede yerleşme kanaması vs . 1 embriyo transfer edildi çok şükür gebelik oluştuBenim Dr Hit , 5. Güne gitmesini bekliyoruz demişlerdi
Çok teşekkür ederim tamaracım, burada farklı hikayeler yaşanmışlıklar olsa da hepimizin ortak noktası anne olma isteği. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bu meyveden tattırsın inşallah.Pablocum umarım bu yaşadıklarının mükafatını anne olarak alırsın. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım
Çok doğru söylüyorsun canım yeter ki nasip olsuncanlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterki
Doğru biliyorsunZolqdex ile lucrin ayni etkiyi yapiyor diye biliyorum ben yanlis biliyor olabilirim.
Yalanci kanama :))Doğru biliyorsun
Lukrin vursan ve cyclo kullanıp adet görsen bile bunlar doğal siklüsler değil
Aynan yalancı kanamaYalanci kanama :))
Ben hep lucrin ve cyclo ikilisi kullandigim transfer oncesi o yuzden kanama sanki hep olcakmis gibi gelmisti
Canım 4AA 2 tane transferKaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri neydi? 5.gün embriyosu ise 10 gün kan testinde gebelik belli oluyor. Benim de hiç belirtim olmadı nede yerleşme kanaması vs . 1 embriyo transfer edildi çok şükür gebelik oluştu
Ya 49 yaş ne ki artık orta yaş sayılır rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin o mutluluk zaten sizi genç kız gibi hissettirir tedaviniz inş su gibi aksın pozitif haberle de taçlansınBen 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah.
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Hepinizi takip ediyor, tanıyor ve dua ediyorum.
Omayra senin 10. Gün sonucun kaç çıktıKaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri neydi? 5.gün embriyosu ise 10 gün kan testinde gebelik belli oluyor. Benim de hiç belirtim olmadı nede yerleşme kanaması vs . 1 embriyo transfer edildi çok şükür gebelik oluştu
İnşallah canım yumurtaların iyiyse hiç kafaya takma benim yumurta kalitelerim kötüydü yani senin durumun ile aynı olamadığı için karşılaştırmamız sağlıklı olmaz seni üzmeyeyim ama tüp bebek gruplarında 3. Gün olup pozitif alan çok insan var oraları okuyup keyiflenebilirsin 3’e 5’e bakmaz gelir o bebiş geleceği varsaBenim kendi yumurtam, sperm donörden o yüzden 3. Günden sonra ilerlerler gibi geliyor ama tabi belli olmaz 3. Gün transferlerinden hiç pozitif aldığın olmuş muydu? Kaliteleri nasıldı?