Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar çok teşekkür ederim
Bir odadayız toplam 10 kişi
Hepimiz transferi bekliyoruz
Bir hemşire girdi hazırlanın dedi🤣
Hepimiz iç çamaşırları çıkardık üstündende hastane elbisesi
Türk nümayendesine türk dili bilen bir kız yanınızda olucak
Çok tatlı ismi Nadya😍
Sı getiriyor,sizinle ilgileniyor😀
Canim Allah muradini versin insaallah🤲Kucagin bebeklerinle dolsun insaallah🤲

Kızlar çok teşekkür ederim
Bir odadayız toplam 10 kişi
Hepimiz transferi bekliyoruz
Bir hemşire girdi hazırlanın dedi🤣
Hepimiz iç çamaşırları çıkardık üstündende hastane elbisesi
Türk nümayendesine türk dili bilen bir kız yanınızda olucak
Çok tatlı ismi Nadya😍
Sı getiriyor,sizinle ilgileniyor😀
Zaza transfere nasil hazirliyorlar oncesinde su icme olayi nasil

Hanımlarr, deneyimli olanlar beni bi bilgilendirebilir mi? Bizim embriyoları 3. Günde dondurma kararı alırlarsa başarı şansı nasıl?
5e gider mi gitmez mi bilmediğimden soruyorum. Belki risk almayıp 3 te dondururlarsa diye??

Canım pablo çok çok teşekkür ederim
İnşallah güzel sonucumuzla her kesi burda sevindiririz
Sibranın transferide olucak 23-25 tarihlerde
Onada dua edelim kızlar
Nakadar iyi yürekli bilseniz❤️
kızlar burda herkez çok iyi kadın,anne adayları
En çok bizler hak ediyoruz anneliği
Allah nasip etsin🤲🤲🤲❤️
pablo neden gidemezsin kieve?
İnşallah sağlık sorunun yok?
Yok çok şükür sağlık sorunum yok. Canım 17 Mayıs'taki mamografi sonucum da temiz çıktı
başhekim de tedaviyi kabul etti ama tedaviyi yapacak olan doktor kabul etmedi , hastayı riske atamam demiş. Bizde hayırlısı dedik yönümüzü tekrar Kıbrıs'a çevirdik.

Şimdi kendimi daha iyi hissettim, yemin ederim ben de kendimi senin gibi hissediyordum çok şükür bizlerden daha yaş alanlar da varmış :) demek ki anne olmanın yaş ile bir ilgisi yok kadın her yaşta anne olmak istiyor. Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah :KK200::dua:
Amiiiinnn kuzum❤️

Zaza transfere nasil hazirliyorlar oncesinde su icme olayi nasil
Çok teşekkür ederim canım
Ben su içmeden geldim bekleme olayını artık gördüm burda,iyiki de öyle yaptım
İki saate su içib hazırlandım
Ultrasyonu karnıma koyan hazır dedi😀
İlk defa doktorum kadın hemşireler erkek oldu
Karnıma ultrasyonu koyan erkek,popoma iğne vuran erkek🤣
Ama inanın ruhum bile duymadı
Okadar elleri oratik

Hanımlarr, deneyimli olanlar beni bi bilgilendirebilir mi? Bizim embriyoları 3. Günde dondurma kararı alırlarsa başarı şansı nasıl?
5e gider mi gitmez mi bilmediğimden soruyorum. Belki risk almayıp 3 te dondururlarsa diye??
Kendi yumurtaların olduğu için çok değerli bence ne deseler onu dinle

Z Zaza74 canımmmm hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine, Pazartesi günü de bu kadar kolay ve güzel geçsin.
Boşver 2 - 3 doğur yeter ki el birliği ile bakarız. bu arada yazarken 3 - 3 yazdım sildim artık sen düşün :)))))
Çok teşekkür ederim Tamaram
Rabbim beni,seni ve tüm isteyen arkadaşlarımızı evlat hasretiyle burakmasın
Evlatlarımız olsun,evlat acısı yaşatırmasın🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️

Yok çok şükür sağlık sorunum yok. Canım 17 Mayıs'taki mamografi sonucum da temiz çıktı
başhekim de tedaviyi kabul etti ama tedaviyi yapacak olan doktor kabul etmedi , hastayı riske atamam demiş. Bizde hayırlısı dedik yönümüzü tekrar Kıbrıs'a çevirdik.
Pablo kiyevdeki doktormu almadı seni?

Evet canım. Adrey baya uğraştı sağolsun, başhekim onay vermiş ama tedavi edecek doktor onay vermemiş. Standart tedavide yüksek doz progesteron artı depotlar var riskli demiş. Az doz kullanılırsa şansı düşük olur demiş.
Hayırlısı canım nasip de ne varsa artık.

Son düzenleme:

Evet canım. Adrey baya uğraştı sağolsun, başhekim onay vermiş ama tedavi edecek doktor onay vermemiş. Standart tedavide yüksek doz progesteron artı depotlar var riskli demiş. Az doz kullanılırsa şansı düşük olur demiş.
Hayırlısı canım nasip de ne varsa artık.
Biliyorsun bu sebepten dolayı british de ikinci tedavimi kabul etmemişti. Geçmişim ayağıma takılmış işte :) düşük doz tedavimi etkileyecekse şansımı düşürecekse şahsen bende tedaviyi istemezdim.

Biliyorsun bu sebepten dolayı british de ikinci tedavimi kabul etmemişti. Geçmişim ayağıma takılmış işte :) düşük doz tedavimi etkileyecekse şansımı düşürecekse şahsen bende tedaviyi istemezdim.
Gynolife seni almış Allahtan
İnşallah bu merkezde evlat sahibi ol dilerim❤️

Kızlar odada 10-12 kadındık
Ukraynalı kızlarda vardı 4 kız
Geride kalan italyan ve yanımda fransız kadın vardı
Yabancıları ilk aldılar,ben ve ukraynalılar kaldı
Kızlara sordum onlardamı transfere,evet dediler,taşıyıcı annelermil
Biri ilk defaydı,öbür ikinci defa geliyor
Sonra beni aldılar
Transferim çok rahat geçti
Elena transfer sonrası fitil koydu
Ve bir saat sonrada proluton depot tarzı ilaçları var onu yapıcaklar
Her şey yolunda
İki embriyo içimde🤣
Pazarteside 2 embriyo transfer edilicek
İnşallah bu 4 embriyodan biricik evladıma kavuşurum🤲
Hayırlı uğurlu olsunnnnnn🙏sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhh🙏🙏🙏❤️❤️okudukça heyecanlandımmm sanki bende ordaymışım gibi 🙈Zaman su gibi aksın gitsin tez zamanda sağlıkla mutlulukla kucağına da almayı nasip etsinnn inşş Rabbim 🙏🙏🙏 @sibra63 canımm senin de Allah yardımcın olsunn herşey yokunda gitsin inşşş bebeklerimize kavışalımm hepimiz 🙏🙏Dualarım burda olan olmayan bebeklerini kalbinde taşıyan tüm kadınlar için 🙏🙏

Şimdi kendimi daha iyi hissettim, yemin ederim ben de kendimi senin gibi hissediyordum çok şükür bizlerden daha yaş alanlar da varmış :) demek ki anne olmanın yaş ile bir ilgisi yok kadın her yaşta anne olmak istiyor. Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah :KK200::dua:
Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah. 🙏
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Hepinizi takip ediyor, tanıyor ve dua ediyorum. 🙋‍♀️

Hayırlı uğurlu olsunnnnnn🙏sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhh🙏🙏🙏❤️❤️okudukça heyecanlandımmm sanki bende ordaymışım gibi 🙈Zaman su gibi aksın gitsin tez zamanda sağlıkla mutlulukla kucağına da almayı nasip etsinnn inşş Rabbim 🙏🙏🙏 @sibra63 canımm senin de Allah yardımcın olsunn herşey yokunda gitsin inşşş bebeklerimize kavışalımm hepimiz 🙏🙏Dualarım burda olan olmayan bebeklerini kalbinde taşıyan tüm kadınlar için 🙏🙏
Çok sağol duruball❤️💋

Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah. 🙏
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Hepinizi takip ediyor, tanıyor ve dua ediyorum. 🙋‍♀️
Güzel arkadaşım 49 yaş ne ki,keşke burda 60-70 yaşındakileri görsen,vallah ben kendimi burda çocuk hiss ediyorum🤣
İnşallah sizin transferinizde başarıyla sonlansın🤲❤️

Anne olmayı istemek o kadar güçlü bir güdü ki, yaşın dahi önüne geçiyor. Brigitte Nielsen 54 yaşında anne olmuş kızı suan 3 yaşında kendi 57 yaşında Gerçi kadın hala taş gibi. Yaşın çok önemi kalmadı günümüzde ne kadar genç olup halsiz, hissiz ve sağlıksız genç insanlar var ki. Yaş almış olup kendine son derece iyi bakan tıbbın tüm olanaklarını kullanan yaşı olgun olup gencecik insanları cebinden çıkaracak birsürü olagum insan da var mesala. Yaş konusu biraz değişti günümüzde​

Her zaman dualarımdasınız canım inşallah sende ikiz haberi alacaksın 🤲Tedaviye giden,gidecek olan tüm arkadaşlarımın güzel sonuçlarla dönmesi için çok dua ediyorum ❤️❤️
Ay benimde ikiz hevesim var ama çok zor siyolar gerçi olursa çok mutlu olurum da nasıl bakıcaz😂

X