Zazacım bekleme döneminde buluşalımKızlar çok teşekkür ederim
Bir odadayız toplam 10 kişi
Hepimiz transferi bekliyoruz
Bir hemşire girdi hazırlanın dedi
Hepimiz iç çamaşırları çıkardık üstündende hastane elbisesi
Türk nümayendesine türk dili bilen bir kız yanınızda olucak
Çok tatlı ismi Nadya
Sı getiriyor,sizinle ilgileniyor
6 embriyonda 1.sınıf. İnsallah içlerinden 1’i veya 2’si bebişin olur tatlımKızlar dondurulmuş embriyo sayısı 6 adet idi
6 adet blastokistimiz vardı
İkisi içimde
Bunu embriyolojı dal verdi
Canım ister misin dördüz olsunKızlar dondurulmuş embriyo sayısı 6 adet idi
6 adet blastokistimiz vardı
İkisi içimde
Bunu embriyolojı dal verdi
O kadar çok diliyorum ki Rabbim kucağınızi çifter çifter doldursunBu gidişatla biz 3 kişi olduk kiev tedavisinde transfere gelen
1-Zaza
2-Bluemoon
3-Sibraaaaaa
üç anne adayları
Gelsin bebişleeeeeeerrrrrrr
Inşallah gönlünüzce olsun1 tanesi can olsun bana şu yaşadıklarımızı bi unuttursun da bir dahaki hem tatil kardeş olsun
Senin güzel sonucuna az kaldı kuzumZazacım bekleme döneminde buluşalım
Allah yazmasınCanım ister misin dördüz olsunBir bakıyormuşsun 4 ü de tutmuş
Ben olabildiğince genç seçtim sonrada boyuna tpine baktım.kim sana 6 adet önerdi.Kıbrıs mı?kiev mi?arkadaslar herkesin tadavisi hayirli olsun. insallah bu yolda uğraşan herkes saglikla bebegini kucagina âlir. bende yum donasyonana baslayacam insallah kismet olursa. su anda donor seçme aşamasındayim.donor secerken neye dikkat etmem gerekiyor sizler nasil yaptiniz.bana
6 aday yolladilir aralarindan birini secçmemi istediler.donorlerin yaslari 24 ile 27 arasinda. kararsiz kaldim. 26-27 yas seçsem yasi buyuk mu olur acaba. yoksa ozelliklere dikkat etmeden yasi en kucuk alani mi seçsem karar veremedim.arkadaslar neye dikkat ediyor acaba secerken.
Tebrikler arkadaşım bu arada transfer sonrası bir gün kal diyorlar mı yoksa pazartesi uçağa atla git bişey olmaz mı diyorlarAllah yazmasın
Tek yeter
Canım hayırlı olsun yapışsınlarKızlar odada 10-12 kadındık
Ukraynalı kızlarda vardı 4 kız
Geride kalan italyan ve yanımda fransız kadın vardı
Yabancıları ilk aldılar,ben ve ukraynalılar kaldı
Kızlara sordum onlardamı transfere,evet dediler,taşıyıcı annelermil
Biri ilk defaydı,öbür ikinci defa geliyor
Sonra beni aldılar
Transferim çok rahat geçti
Elena transfer sonrası fitil koydu
Ve bir saat sonrada proluton depot tarzı ilaçları var onu yapıcaklar
Her şey yolunda
İki embriyo içimde
Pazarteside 2 embriyo transfer edilicek
İnşallah bu 4 embriyodan biricik evladıma kavuşurum
kibrisBen olabildiğince genç seçtim sonrada boyuna tpine baktım.kim sana 6 adet önerdi.Kıbrıs mı?kiev mi?
SüperKızlar odada 10-12 kadındık
Ukraynalı kızlarda vardı 4 kız
Geride kalan italyan ve yanımda fransız kadın vardı
Yabancıları ilk aldılar,ben ve ukraynalılar kaldı
Kızlara sordum onlardamı transfere,evet dediler,taşıyıcı annelermil
Biri ilk defaydı,öbür ikinci defa geliyor
Sonra beni aldılar
Transferim çok rahat geçti
Elena transfer sonrası fitil koydu
Ve bir saat sonrada proluton depot tarzı ilaçları var onu yapıcaklar
Her şey yolunda
İki embriyo içimde
Pazarteside 2 embriyo transfer edilicek
İnşallah bu 4 embriyodan biricik evladıma kavuşurum
bana seçenek sunmamışlardı, sana uygun bulduk demişlerdi.Sözel bilgi verildi 17 tane topladık.13 ü döllendi.8 embriyo oluştu demişlerdi.kibris
Canım çok sağolTebrikler arkadaşım bu arada transfer sonrası bir gün kal diyorlar mı yoksa pazartesi uçağa atla git bişey olmaz mı diyorlar
Canım pablo çok çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun yapışsınlar
sım sıkı tutunsunlar annesine bebişlerin inşallah. Valla merakla heyecanla takipteyiz Zazacım. Çok dua aldın çok kişi üstünde emeklerin var .Rabbim bu duaların emeklerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın yavrularını. Verdiğin bilgiler le açtığın yolla zoru kolaylaştırdın , Allah'ım senin zorlu mücadeleni kolaylaştırsın su gibi aksın.
Kiewe de helal olsun vallahi aldıkları paranın da kuruşu kuruşuna hakkını verdi helal olsun. Ben gidemiyorum ama giden arkadaşlar doğru yerdesiniz emin ellerde siniz. Başarılar
Ayyy benim güzel ikizlerin annesi,senden duayı çok isterimSüpergüzellikleri al gel canım annesine tutunsunlar güzel güzel inşallah
Canim benim iyiyiz.Ikiz çok zor özellikle hareketli oldukları için.Sonra düşünüyorum onlara kavuşmak için onca mücadele verdim ve sayfadaki canım arkadaşlarımda mücadele veriyor.Kendime geliyorum hemen.Seni yakinen takip ediyorum Ve 30 kg verdiğini okudum hayran kaldım sana.Daha önce sigarayla ilgili iradeye dair konuştuğumuzu hatirliyorum.Sen ki bu kadar kiloyu iradenle başarmışsın , Bu hayatta hiç bir zorluk önünde duramam ancak zorluklar önünde eğilirBiliyosun ben sayfayı hiç bırakmadım yazmasamda daimi okuyorum.Zaza,_sen ve tamara büyütecimin:) altındasınız Sizler hayırlısıyla doğurun kuzucuklarınızın gül suratını göreyim giderim yavaştan buralardan :) Sevgiler canım benimmm♡♡♡♡♡
İnşallah sende Tamaram
Güzel kalplim
Ben kendimi bu işte yaşlı buluyordum,Vallah az önce bir çift geldi dede ve nene,vallahi aklım başımdan çıktı bunlardamı tedaviye gelmiş
Yemin ederim ayakları çukurda,abartmıyorum
Akşam yemeğinde gördüm adam önüne koymuş ilaçları lop lop içiyo
Kıza sordum(administratora) bunlar tedaviyemi
Evet diyor
Yemin ederim yarın fotoraflarını çekicem