Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zazacım bekleme döneminde buluşalım

arkadaslar herkesin tadavisi hayirli olsun. insallah bu yolda uğraşan herkes saglikla bebegini kucagina âlir. bende yum donasyonana baslayacam insallah kismet olursa. su anda donor seçme aşamasındayim.donor secerken neye dikkat etmem gerekiyor sizler nasil yaptiniz.bana
6 aday yolladilir aralarindan birini secçmemi istediler.donorlerin yaslari 24 ile 27 arasinda. kararsiz kaldim. 26-27 yas seçsem yasi buyuk mu olur acaba. yoksa ozelliklere dikkat etmeden yasi en kucuk alani mi seçsem karar veremedim.arkadaslar neye dikkat ediyor acaba secerken.

Ben olabildiğince genç seçtim sonrada boyuna tpine baktım.kim sana 6 adet önerdi.Kıbrıs mı?kiev mi?

Canım hayırlı olsun yapışsınlar
sım sıkı tutunsunlar annesine bebişlerin inşallah. Valla merakla heyecanla takipteyiz Zazacım. Çok dua aldın çok kişi üstünde emeklerin var .Rabbim bu duaların emeklerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın yavrularını. Verdiğin bilgiler le açtığın yolla zoru kolaylaştırdın , Allah'ım senin zorlu mücadeleni kolaylaştırsın su gibi aksın.
Kiewe de helal olsun vallahi aldıkları paranın da kuruşu kuruşuna hakkını verdi helal olsun. Ben gidemiyorum ama giden arkadaşlar doğru yerdesiniz emin ellerde siniz. Başarılar

Süper güzellikleri al gel canım annesine tutunsunlar güzel güzel inşallah

Tebrikler arkadaşım bu arada transfer sonrası bir gün kal diyorlar mı yoksa pazartesi uçağa atla git bişey olmaz mı diyorlar
Canım çok sağol
Kızlar hepinize teşekkür ederim
Benim bu ilk transfer zirka,pazartesi ikinci transfer olucak
Salı akşam yolcuyuz

Canım pablo çok çok teşekkür ederim
İnşallah güzel sonucumuzla her kesi burda sevindiririz
Sibranın transferide olucak 23-25 tarihlerde
Onada dua edelim kızlar
Nakadar iyi yürekli bilseniz
kızlar burda herkez çok iyi kadın,anne adayları
En çok bizler hak ediyoruz anneliği
Allah nasip etsin
pablo neden gidemezsin kieve?
İnşallah sağlık sorunun yok?

Canımm inşallah biz de senin gibi yolculuğumuzu iki şahane evlatla tamamlarız, Allah nazarlardan saklasın sizi

Şimdi kendimi daha iyi hissettim, yemin ederim ben de kendimi senin gibi hissediyordum çok şükür bizlerden daha yaş alanlar da varmış :) demek ki anne olmanın yaş ile bir ilgisi yok kadın her yaşta anne olmak istiyor. Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…