Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Aaa nasil yani 2.doz asidan14 gun gectigi halde karantina ucreti mi aldilar. Karantinada mi olacaksiniz
Benim 2. Doz da yapılı, süreye uyuyorum ama eşimin 2. Dozdan sonra daha 1 gün geçti..
Bana aşılı kartı verip çıkışı serbest tuttular ama eşime serbest değil 🤣 eşimden dolayı beraber kalabilmek için mecbur ödedik karantina ücretini..

Benim 2. Doz da yapılı, süreye uyuyorum ama eşimin 2. Dozdan sonra daha 1 gün geçti..
Bana aşılı kartı verip çıkışı serbest tuttular ama eşime serbest değil 🤣 eşimden dolayı beraber kalabilmek için mecbur ödedik karantina ücretini..
Şimdi sen odadan çıka bilirmisin

Merkezine sordunmu canim ben yanlis anlamisim canim mutlaka bilen vardir💋💋💋💋
Hic sorun degil guzelim beynimizde o Kadar çok şey varki hem güncel hayatı yaşamaya çalışıyoruz hem işte çalışmaya çalışıyoruz bir de bu bebek olayları kafamız iyice Dağiliyor 🥰🥰 sanırım en çok da bu bebek olayı kafamızı karıştırıyor sonucunu bilmediğimiz için iyi mi kötü mü bizi neler bekliyor Bilmiyoruz bir de hafta sonu tatile çıkacağım onun hazırlığı telaşı var kafalar karışıyor işte yarın soracağım iki merkeze de daha onları bile netleştiremedim Rabbim gönlünüzden geçeni versin hepimiz için Öncelikle tabi şu an merkezde olanlar için Rabbim yardım etsin

Bebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını 🙏❤️Gerçekten bebişler ama ikizler😂
Çok güzel bir haber İnşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun tüm isteyenlerin başına olsun mükemmelsin Ekin Çok mutlu oldum ya maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Havaalanı-otel arası bi ücret alınmadı bugün ama merkez biz gelmeden önce tüm transferler için 500 tl ödeme yapılacak gibi bişi dedi.. sanırım son transferde alırlar
Sizin merkez gynolife, sanirim gunes oteldesiniz.
Tamara da orda kalmisti . Otel british merkeze yakin demisti.transfer icin daha az ucret odemisti diye hatirliyorum.
Yok bu 500 tl yi alirlar simdi gidisinizde sadece bir kez merkeze gidip gelmeye ve donus ucak icin alana gitmeye 500 tl aliyorlar.tekrar merkeze sorun olmazsa.almiyorlarsa ben yanlis anladim belki de.
Bol yumurtalar ciksin, hepsi dollensin, 5.gune AA kalite embriyolae olsun🙏

Bebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını 🙏❤️Gerçekten bebişler ama ikizler😂
Ne kadar sebindim anlatamam🙏🙏🙏🙏Maşallah cnmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bizler için de dua et Darısı başımıza olsunnn 💕💕💕

Kızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falan 😁 Bülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Bana yumurta yok tek şansın donasyon dedi.ben kendi kendime hamile kaldım.

X