Ayyy maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza olsun çok çok dua et bize deBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza olsun çok çok dua et bize deBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler
Allahın izniyle elbetteki Anne olacaksın bak herşey de bir hayır var kiewe karar verdin tedavin güzel gidiyor maşallah bebeklerde güzel güzel annelerine tutunup gelcekler modunu sakın düşürme canımAcaba ben anne olucamı
Etmezmiyim her an dualarımdasınız canım burda ki herkezin Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahAyyy maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza olsun çok çok dua et bize de
Benim 2. Doz da yapılı, süreye uyuyorum ama eşimin 2. Dozdan sonra daha 1 gün geçti..Aaa nasil yani 2.doz asidan14 gun gectigi halde karantina ucreti mi aldilar. Karantinada mi olacaksiniz
Öyle valla eğer karantinada kalmasak kaldığımız otelin 4 günlük ücreti 2 bin biz 5800 ödedik.. neyse sonuç güzel olsunSoygunçuluk başka bir isim yok
Siz böyle şeyler yazınca haddimemi kötü düşünmekAllahın izniyle elbetteki Anne olacaksın bak herşey de bir hayır var kiewe karar verdin tedavin güzel gidiyor maşallah bebeklerde güzel güzel annelerine tutunup gelcekler modunu sakın düşürme canım
Şimdi sen odadan çıka bilirmisinBenim 2. Doz da yapılı, süreye uyuyorum ama eşimin 2. Dozdan sonra daha 1 gün geçti..
Bana aşılı kartı verip çıkışı serbest tuttular ama eşime serbest değil eşimden dolayı beraber kalabilmek için mecbur ödedik karantina ücretini..
Evet bu sorunun cevabini ben de merak ediyorym. Asili olan cikabilse keske odadan yiyecek bir seyler getirirŞimdi sen odadan çıka bilirmisin
Evet çıkabiliyorum eşim sadece kliniğe gideceğimiz günler çıkabiliyormuş..Şimdi sen odadan çıka bilirmisin
Bende bu sebepten çıkabilmeyi istemiştim. Şuan için bi sıkıntı görünmüyor. Havaalanındaki polis çıkabilirsiniz dedi..Evet bu sorunun cevabini ben de merak ediyorym. Asili olan cikabilse keske odadan yiyecek bir seyler getirir
Merkez size otel-merkez - alan transfer ucreti yansitacak mi?Bende bu sebepten çıkabilmeyi istemiştim. Şuan için bi sıkıntı görünmüyor. Havaalanındaki polis çıkabilirsiniz dedi..
Hic sorun degil guzelim beynimizde o Kadar çok şey varki hem güncel hayatı yaşamaya çalışıyoruz hem işte çalışmaya çalışıyoruz bir de bu bebek olayları kafamız iyice Dağiliyor sanırım en çok da bu bebek olayı kafamızı karıştırıyor sonucunu bilmediğimiz için iyi mi kötü mü bizi neler bekliyor Bilmiyoruz bir de hafta sonu tatile çıkacağım onun hazırlığı telaşı var kafalar karışıyor işte yarın soracağım iki merkeze de daha onları bile netleştiremedim Rabbim gönlünüzden geçeni versin hepimiz için Öncelikle tabi şu an merkezde olanlar için Rabbim yardım etsinMerkezine sordunmu canim ben yanlis anlamisim canim mutlaka bilen vardir
Havaalanı-otel arası bi ücret alınmadı bugün ama merkez biz gelmeden önce tüm transferler için 500 tl ödeme yapılacak gibi bişi dedi.. sanırım son transferde alırlarMerkez size otel-merkez - alan transfer ucreti yansitacak mi?
Çok güzel bir haber İnşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun tüm isteyenlerin başına olsun mükemmelsin Ekin Çok mutlu oldum ya maşallahBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler
Sizin merkez gynolife, sanirim gunes oteldesiniz.Havaalanı-otel arası bi ücret alınmadı bugün ama merkez biz gelmeden önce tüm transferler için 500 tl ödeme yapılacak gibi bişi dedi.. sanırım son transferde alırlar
Ne kadar sebindim anlatamamMaşallah cnmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler için de dua et Darısı başımıza olsunnnBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler
Bana yumurta yok tek şansın donasyon dedi.ben kendi kendime hamile kaldım.Kızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falan Bülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
İyi bari çıkarsın stres atarsınEvet çıkabiliyorum eşim sadece kliniğe gideceğimiz günler çıkabiliyormuş..