Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hep birlikte bu güzel hayalimize kavusalim

İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı
Yasak olacagini sanmiyorum, ama gittigniz ulke karantina uygular. Seyahat oZgurlugu kisitlanamaz ki..Vize acisindan da doktorunuz hamile olarka asi olmasi onerilmiyor diye yazi verirSe vize aliminin da sorun olacagini sanmam.

Bende tam british te yaptırmayı düşünüyordum bu yazıdan sonra modum düştü

Tamara çok üzüldüm umarım bir daha ki sefere evlatlarını kucağına alırsın
Bu arada senin donasyon muydu hangi merkezdi
daha önce bu konuda detaylı bilgi vermiştim canım sana geriye dönük bakabilirsin

4. Ayda vuruluyor canım ben transfer oldum kafaya takma ol gitsin hiçbişey olmuyor

Canım hergün dualarımdaydın yine olacaksın maaşallah çok güçlü bir kadınsın sen. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama Rabbim mukafatını verecek elbet. Biz de seni çok seviyoruz. Birbirimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz dualar elbet kabul olup vakti saati gelince hepimizin yüzü gülecek buna canı gönülden inanıyorum.

Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah bu güzel dualar kabul olacak canım ben de çok inanıyorum buna

Kızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falan Bülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....

Kadinln fendi erkegi yendi yazik kiz bu adamlara nere gitsek pesimizdeler
Bende prp hakkinda pek olumlu seyler duymadim cnm bence direkkk donosyon yaptir Allahim yüzüne gülsün cnmmm Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…