- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.956
İnşallah canım inşallah hepimizeTamara çok üzgünüm inş bir dahaki denemende sana bugünleri unutturacak sevinci yaşarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah hepimizeTamara çok üzgünüm inş bir dahaki denemende sana bugünleri unutturacak sevinci yaşarsın.
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hep birlikte bu güzel hayalimize kavusalimÇokkk üzüldümmmmmAma inanıyorum ki günün birinde hemde çok sağlıklı çokk huzurlu ve mutlu bebeğinle kavuşacaksınBu vakit o vakit değilmiş sadece …maalesef bazıları istemedikleri halde sahip olurken bizler uzun uğraşlar vermek zorundayız …Ama olsunnn GEÇ OLSUNNN GÜZELL OLSUNNNN
Bende yeminle kendime güldümÇok güldüm ya Artık burası hayatımızın bir parçası oldu hakikaten
Yasak olacagini sanmiyorum, ama gittigniz ulke karantina uygular. Seyahat oZgurlugu kisitlanamaz ki..Vize acisindan da doktorunuz hamile olarka asi olmasi onerilmiyor diye yazi verirSe vize aliminin da sorun olacagini sanmam.İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı
Bende tam british te yaptırmayı düşünüyordum bu yazıdan sonra modum düştü
Anlamadım neden? benim bir önceki transferim tutmuş ve 16 haftalık olmustu, merkezim çok iyi laboratuvarı çok iyi asla kotu değil. Bakın illa ki olacak diye bir şey yok önce bunu kabul edin. Nasip kısmet bu işler eğer Allah bir kul dünyaya getirecekse ne olursa olsun gelir ama gelmeyecekse dünyanın en iyi ülkesine de gitseniz olmaz. Lütfen önce bunu anlayın. O kadar emek o kadar para harcıyoruz kesin olacak diye düşünmeyin hersey nasip, ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde hiçbir sorunum yoktu ama kısmetten öteye geçemiyoruz o yüzden önce kendinize inanın sonra Allah’a emanet olun. Yolunuz açık olsun, umarım muradınıza erersiniz
daha önce bu konuda detaylı bilgi vermiştim canım sana geriye dönük bakabilirsinTamara çok üzüldüm umarım bir daha ki sefere evlatlarını kucağına alırsın
Bu arada senin donasyon muydu hangi merkezdi
4. Ayda vuruluyor canım ben transfer oldum kafaya takma ol gitsin hiçbişey olmuyorTek doz aşı yaptırıp transfere gitsek inş herşey yolunda giderse hamile ikinci doz yapılabilir mi bilgisi olan var mı ben nette baktım hamilelere aşı yapılabilir diyor benim ilk aşı Perşembe günü ikinci Ağustos başına denk gelecek aksilik olmazsa bu ay sonu transferim olacak kafam çok karışık doktorum vurul dedi
Bende seninle aynı görüşteyim.Her içtiğimiz ilaç bile bir yerimize yarıyorsa bir yerimize dokunuyo .Ben bu ilacın altında farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.Son ana kadar direneceğiz.Ruhum da direnmek var : )Bu asiyi tek ben vurulmucam galiba
Zaza74 embriyo glue yapmalarını da söyleİnşallah
Bildiğin kadın bir japon yapıştırıcı kaldı rahime vermeyeli
Canım hergün dualarımdaydın yine olacaksın maaşallah çok güçlü bir kadınsın sen. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama Rabbim mukafatını verecek elbet. Biz de seni çok seviyoruz. Birbirimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz dualar elbet kabul olup vakti saati gelince hepimizin yüzü gülecek buna canı gönülden inanıyorum.Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız.
Acaba ben anne olucamıİnşallah canım bende öyle düşünüyorum. Demek senin bebekler benimkilerden büyük olacak
Panda senin test sonucun ne zaman?4. Ayda vuruluyor canım ben transfer oldum kafaya takma ol gitsin hiçbişey olmuyor
Bugün yapılacakZaza74 embriyo glue yapmalarını da söyle
Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah bu güzel dualar kabul olacak canım ben de çok inanıyorum bunaCanım hergün dualarımdaydın yine olacaksın maaşallah çok güçlü bir kadınsın sen. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama Rabbim mukafatını verecek elbet. Biz de seni çok seviyoruz. Birbirimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz dualar elbet kabul olup vakti saati gelince hepimizin yüzü gülecek buna canı gönülden inanıyorum.
Acaba ben anne olucamı
Allahın izniyle olacaksın canım benim.. Hep güzel düşün , güzel olsun.. Cuma mı transfer olacaksın ?Acaba ben anne olucamı
Tamaracım dondurulmuşları ne zaman deneyeceksin çok ara vermezsin herhalde.Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah bu güzel dualar kabul olacak canım ben de çok inanıyorum buna
Olcan tabiiii Allahin izniyleAcaba ben anne olucamı
Kadinln fendi erkegi yendi yazik kiz bu adamlara nere gitsek pesimizdelerKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falan Bülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Cuma ve pazartesiAllahın izniyle olacaksın canım benim.. Hep güzel düşün , güzel olsun.. Cuma mı transfer olacaksın ?