Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tek doz aşı yaptırıp transfere gitsek inş herşey yolunda giderse hamile ikinci doz yapılabilir mi bilgisi olan var mı ben nette baktım hamilelere aşı yapılabilir diyor benim ilk aşı Perşembe günü ikinci Ağustos başına denk gelecek aksilik olmazsa bu ay sonu transferim olacak kafam çok karışık doktorum vurul dedi
Kibrisa mi gideceksiniz?
Benim ist daki doktor asi ile transfer arasi 15 gun olsun dedi. Gebe iken asiyi bulas riski yoksa olma diyor
Kiev asi ile transfer arasi1-1,5 ay olmasini oneriyor.
Eger istikamet kibris ise zaten karantinadan kurtulus yok, o zaman bence asi olmaya da gerek yok:)
Vucut asidan dolayi antikor olusturmaya calisirken tutunma belki olamayabilir.
Tabi bu benim fikrim:))
Ben ilk dozu oldum. Temmuz sonu ikinci doz .Agustos 10-15 arasi transfer olsa ikinci doZu sanirim olmam

Bence psikolojik tansiyonun düşmesi açlıkla falanda alakalı olabilir. aşı olduktan hemen sonra olması mümkün değil çünkü zaten kas içine veriliyor daha kanına bile geçmemiştir o kadar sürede.sakin ol şampiyon
Benim ilk doz sonrasi 24 saat gecince bas agrisi, mide bulanti, eklem agri bir de asiri uyku hali oldu. Kol agrisi yok:) bu yan etkiler tolere edilebilir sekilde..
Acaba ikinci doz daha beter mi eder beni🙈

Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki :KK43: değerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi k
Çokkk üzüldümmmmm🥺🥺Ama inanıyorum ki günün birinde hemde çok sağlıklı çokk huzurlu ve mutlu bebeğinle kavuşacaksın🙏🙏🙏Bu vakit o vakit değilmiş sadece …maalesef bazıları istemedikleri halde sahip olurken bizler uzun uğraşlar vermek zorundayız …Ama olsunnn GEÇ OLSUNNN GÜZELL OLSUNNNN 💕💕

Kibrisa mi gideceksiniz?
Benim ist daki doktor asi ile transfer arasi 15 gun olsun dedi. Gebe iken asiyi bulas riski yoksa olma diyor
Kiev asi ile transfer arasi1-1,5 ay olmasini oneriyor.
Eger istikamet kibris ise zaten karantinadan kurtulus yok, o zaman bence asi olmaya da gerek yok:)
Vucut asidan dolayi antikor olusturmaya calisirken tutunma belki olamayabilir.
Tabi bu benim fikrim:))
Ben ilk dozu oldum. Temmuz sonu ikinci doz .Agustos 10-15 arasi transfer olsa ikinci doZu sanirim olmam
Evet Kıbrıs’a gideceğim doktora sordum olun sıkıntı yok dedi dört yıldır başarısız iki tüp bebek geçmişim var onun için çok sabırsızım bekleyemiyorum ama hamilelik olursa inş Doğumdan önce iki aşı da olmam gerek en mantıklısı aşı işi bitikten sonra transfer yaptırmak ama yüreğime anlatamıyorum

Tek doz aşı yaptırıp transfere gitsek inş herşey yolunda giderse hamile ikinci doz yapılabilir mi bilgisi olan var mı ben nette baktım hamilelere aşı yapılabilir diyor benim ilk aşı Perşembe günü ikinci Ağustos başına denk gelecek aksilik olmazsa bu ay sonu transferim olacak kafam çok karışık doktorum vurul dedi

Merhaba benim de ay sonu ve malesef olamadim 1. Dozu az zaman kaldigi icin, 1-1,5 ay koymak lazim dediler transfer ile. Ben de arastirdim ve genelde ayni fikirde cogu bilirkisi. Mantiksiz da gelmedi, baska bir seyi oldurmaya calisirken vucudun yukunu arttirmak ne dercww dogru olur bilemiyorum.Hamile kalirsaniz 4-4,5 ayda olbiliyorsunz.

Merhaba benim de ay sonu ve malesef olamadim 1. Dozu az zaman kaldigi icin, 1-1,5 ay koymak lazim dediler transfer ile. Ben de arastirdim ve genelde ayni fikirde cogu bilirkisi. Mantiksiz da gelmedi, baska bir seyi oldurmaya calisirken vucudun yukunu arttirmak ne dercww dogru olur bilemiyorum.Hamile kalirsaniz 4-4,5 ayda
Bence de 1 ay min olmali bence

Evet Kıbrıs’a gideceğim doktora sordum olun sıkıntı yok dedi dört yıldır başarısız iki tüp bebek geçmişim var onun için çok sabırsızım bekleyemiyorum ama hamilelik olursa inş Doğumdan önce iki aşı da olmam gerek en mantıklısı aşı işi bitikten sonra transfer yaptırmak ama yüreğime anlatamıyorum
Ertelemeyin , herkes asi olmadan da hamilelik gecirdi.
Kendinizi 1.5 senedir koruyabildiyseniz korunmaya devam edin.

Ertelemeyin , herkes asi olmadan da hamilelik gecirdi.
Kendinizi 1.5 senedir koruyabildiyseniz korunmaya devam edin.
İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı

Canimmm çok üzgünüm😞 Rabbim seni ummadığın yerden sevindirsin🙏🙏 sen güclü kadınsın bu üzden çok seviyorum seni inşaAllah Rabbim mükafatını verir canım🙏
Çok teşekkür ederim inşallah canım. Hepimiz öyleyiz güçlü azimliyiz, bende seni seviyorum duygularımiz karşılıklı emin ol 🙏❤️

Çok üzüldüm rabbim sabır versin ama siz çok güçlü bir insansınız zaten dediğiniz gibi herşey zamanını bekler sizin yavrunun zamanı değilmiş ama zamanı geldiğin de o da bu güzel anneye kavuşacak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cook teşekkür ediyorum canım, inşallah hep birlikte 🙏❤️

X