İnşallah güzel duaların gibi güzel yavruların olsun en ummadığın andaSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık kideğerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız.
Canimmm çok üzgünümSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık kideğerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız.
Canım ben ilk görüşmeye gidicem nasibse. Tarihi belli deyil henüzGülçiçek seninde sanırım önemli bişeyin vardı? Kontrolmüydü, valla akılımda kalmıyor kısıra bakmayın kızlar.
Kendimi yoklama alan Sedat Peker gibi hissettim
Tamara canim cok uzuldumSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık kideğerim hızla düştü.
Doktoru Hasan hoca canımİnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olan
Kizlar ben bunadim bir olay anlatayim size ben eczaneden ilac almaya gittim sayfaya bakiyodum orda beklerken cevap yaziyordum bayada dalmisim eczaci hanim ismimi sordu hayal meyal hatirliyorum kafa sicaktan okadar gitmis cevap yazarken buraya kadina eftalios demisim ismimiokadar ozdeslesmisim nicimle demezmi aa yunanmisin hemen kafayi toparladim sasirdim ne diyeceğimi yokk yok dedim ikinci ismim falan dedim ama vallahi kafa gitti
Canım benim uzun zamandır giremiyordum çok sayfa birikmiş anca okudum transfere gitmişsin inş mutlu sona yaklaştın çok heyecanlı ya ama doktor dediğini yapıyor anlattığına göre cidden seni hamile bırakmadan yollamayacakEveeeettt kızlaaaarrr şimdi herkez buraya
Ama nolursunuz dikatli olun bir daha bir daha aynı anlatmaları istemeyin benden
Sabah 8.10 arabamız geldi ve bizi kliniğe götürdü
Yine 6-8 tüp kan alındı benden(bayılıcaktım
Sonra sanemle buluştuk orda
Çok iyi kız,Allah onunda işlerini tast getirsin
Andrey kalmıştı aramızda
Bir bize geliyordu bir onlara
Doktoru çok bekledik,açlıktan eşim bayılacaktı
Dr Elenanın bugün baya opusu varmış
Saat 12.30 doktor beni aldı
İlk rahim kalınlığına baktı,8 mm fena değil dedi
Sonra başka odaya girdim doktorun önü küçük enjektörlerle doluydu,korkudan bayılıcaktım
Kendi kanımdan fibroblas ve hialuronik asiti karıştırıb rahmime verdi ve rahim ağzına ve boynuna enjekte etti,acımadı,ama acayip ısınma hissi vardı
İşi bitirincede fitil koydu
Sonra masasına geçti ve tedavimin devamını anlatı.bildiğiniz gibi ben kıbrısta bile gebe kalıyordum,ama ilk haftalarda bile düşüyordu
Dr Elena progesteron iğne yazdı,progesteron fitil 3 defa yazdı,progesteron hap ağızdan yazdı
Vede transfer gününden ilave progesteron depo 5 günde bir
Ben hocam çok olmadımı,düşüklerin olduğu için senin gibisine riske atamam
Hem ağızdan,hem derialtı,hem vajinadan progesteron verelim nerden emiliyorsa emilsin garanti olsun
İlave inositol,e vitamini,magnezyum saşe verdi
Magnezyumu 15 gün iç,hem beynin hem rahmin dinlensin dedi
Estrofem 4 tablet aynı devam,ilave divigel verdi göbek altı sürmek.
Çarşamba yine beni görmek istedi.o günü yine rahime embriyo glu yapıcak hazır ilaçla
Transferim cuma ilk,pazartesi ikinci olucak
Yani yazacak anlatacak çok şey varda ama yorulursunuz
İnsanlar hakikaten işlerini güzel yapıyor
Bundan sonrası artık takdir Allaha
Bukadar
İnşallahCanım benim uzun zamandır giremiyordum çok sayfa birikmiş anca okudum transfere gitmişsin inş mutlu sona yaklaştın çok heyecanlı ya ama doktor dediğini yapıyor anlattığına göre cidden seni hamile bırakmadan yollamayacak
İyi gezmelerBu manzarayı sizinle paylaşmak istedim
Çok güldüm yaKizlar ben bunadim bir olay anlatayim size ben eczaneden ilac almaya gittim sayfaya bakiyodum orda beklerken cevap yaziyordum bayada dalmisim eczaci hanim ismimi sordu hayal meyal hatirliyorum kafa sicaktan okadar gitmis cevap yazarken buraya kadina eftalios demisim ismimiokadar ozdeslesmisim nicimle demezmi aa yunanmisin hemen kafayi toparladim sasirdim ne diyeceğimi yokk yok dedim ikinci ismim falan dedim ama vallahi kafa gitti
Çok üzgünüm@Angel1427 E Eftalios @2be B BeyzaNur- @Azsekerli17 @szryk hepinize çok teşekkür ederim güzel temenni ve destekleriniz için. İnşallah bundan sonrası güzel olacak
Tek doz aşı yaptırıp transfere gitsek inş herşey yolunda giderse hamile ikinci doz yapılabilir mi bilgisi olan var mı ben nette baktım hamilelere aşı yapılabilir diyor benim ilk aşı Perşembe günü ikinci Ağustos başına denk gelecek aksilik olmazsa bu ay sonu transferim olacak kafam çok karışık doktorum vurul dediBen de eve maske yigmisim:) her yerde maske yigini
Senin ikonci dozdan sonra 1.5 ay sonra transfer olmus olacak, zamani da cok iyi.
Bana ikinci dozdan sonra 15 gun sonrasina onay veriyor doktor ama kafam da karisik biraz. Belki ikinci doZu hic olmadan tek dozla giderim.
Çok üzüldüm rabbim sabır versin ama siz çok güçlü bir insansınız zaten dediğiniz gibi herşey zamanını bekler sizin yavrunun zamanı değilmiş ama zamanı geldiğin de o da bu güzel anneye kavuşacakSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık kideğerim hızla düştü.
Sağol Ekincimİyi gezmelerTransferden önce iyice gez rahatla
Bence psikolojik tansiyonun düşmesi açlıkla falanda alakalı olabilir. aşı olduktan hemen sonra olması mümkün değil çünkü zaten kas içine veriliyor daha kanına bile geçmemiştir o kadar sürede.sakin ol şampiyonZirkaa canim bu asidan sonra tansiyonum dustu ozel hastanede yaptirdim 5 dakika dinlendirler musade odasinda ilkinde kolum uyusmustu 2 gun bunda kolum aciyor normalmi bu korkttum
Bence psikolojik tansiyonun düşmesi açlıkla falanda alakalı olabilir. aşı olduktan hemen sonra olması mümkün değil çünkü zaten kas içine veriliyor daha kanına bile geçmemiştir o kadar sürede.sakin ol şampiyon
İnşallah
Bildiğin kadın bir japon yapıştırıcı kaldı rahime vermeyeli