Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kizlar ben bunadim bir olay anlatayim size ben eczaneden ilac almaya gittim sayfaya bakiyodum orda beklerken cevap yaziyordum bayada dalmisim eczaci hanim ismimi sordu hayal meyal hatirliyorum kafa sicaktan okadar gitmis cevap yazarken buraya kadina eftalios demisim ismimi okadar ozdeslesmisim nicimle demezmi aa yunanmisin hemen kafayi toparladim sasirdim ne diyeceğimi yokk yok dedim ikinci ismim falan dedim ama vallahi kafa gitti

İnşallah güzel duaların gibi güzel yavruların olsun en ummadığın anda

Canimmm çok üzgünüm Rabbim seni ummadığın yerden sevindirsin sen güclü kadınsın bu üzden çok seviyorum seni inşaAllah Rabbim mükafatını verir canım

Tamara canim cok uzuldum en kisasürede güzel Evlatlar diliyorum sana, cok gecikmeden seninle olsunlar

Canım benim uzun zamandır giremiyordum çok sayfa birikmiş anca okudum transfere gitmişsin inş mutlu sona yaklaştın çok heyecanlı ya ama doktor dediğini yapıyor anlattığına göre cidden seni hamile bırakmadan yollamayacak

İnşallah
Bildiğin kadın bir japon yapıştırıcı kaldı rahime vermeyeli

Çok güldüm ya Artık burası hayatımızın bir parçası oldu hakikaten

Tek doz aşı yaptırıp transfere gitsek inş herşey yolunda giderse hamile ikinci doz yapılabilir mi bilgisi olan var mı ben nette baktım hamilelere aşı yapılabilir diyor benim ilk aşı Perşembe günü ikinci Ağustos başına denk gelecek aksilik olmazsa bu ay sonu transferim olacak kafam çok karışık doktorum vurul dedi

Çok üzüldüm rabbim sabır versin ama siz çok güçlü bir insansınız zaten dediğiniz gibi herşey zamanını bekler sizin yavrunun zamanı değilmiş ama zamanı geldiğin de o da bu güzel anneye kavuşacak

Zirkaa canim bu asidan sonra tansiyonum dustu ozel hastanede yaptirdim 5 dakika dinlendirler musade odasinda ilkinde kolum uyusmustu 2 gun bunda kolum aciyor normalmi bu korkttum
Bence psikolojik tansiyonun düşmesi açlıkla falanda alakalı olabilir. aşı olduktan hemen sonra olması mümkün değil çünkü zaten kas içine veriliyor daha kanına bile geçmemiştir o kadar sürede.sakin ol şampiyon

Tamara çok üzüldüm umarım bir daha ki sefere evlatlarını kucağına alırsın
Bu arada senin donasyon muydu hangi merkezdi

bencede psikolojik ama kolumu kaldiramiyorum yarina gecer herhalde ilkinde de kolumu kaldiramamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…