Doktor adı nedir acabaOmayra arkadaşımızın çok iyi takip eden doktoru var
Deniz bir sayfa arkaya dön omayra cevaplamış not alDo
Doktor adı nedir acaba
Senin adaşınmış dr Deniz Gökalp
Ankara'da Tolga Ecemiş e yönlendiriyorlar diye biliyorumçok teşekkür ederim ama Gynolife kendi önerdiği dra gitmemiz konusunda ısrarcı gibiHenüz söylemediler kim olduğunu Ankara'da . Açıkçası bilip biraz araştırmak istiyorumm. Giden varsa paylaşabilir mi hangi dru oneriyorlar
Güzel yürekliYarın yapacağım canım
Ohh ne güzelBu manzarayı sizinle paylaşmak istedim
Pek guZelllllBu manzarayı sizinle paylaşmak istedim
Valla Zaza74 hakkın ödenmez. Merkezle ilgili söylediklerini de gezdiğin yerleri de sıkı sıkı takip ediyorum. İlk ziyaret için 24 Haziran’da ben de yolcuyum inşallah. Paylaşımların bizler için oldukça yol gösterici. Lütfen hiçbir detayı atlama uzun uzun yaz bizlere.Kızoşlar bugün sabah kahaltımı yaptım,ilaçlarımı içtim,iğnemi vurdum veee ilk gezimiz reçnoy vokzal dnepr gemi turu
Kişi başı 200 griven
AminnnGüzel yürekliTamara Tamaraaa bugün dilerim tatlı bir sürpriz olur ve hep birlikte çok mutlu oluruz
Şayet o sürpriz bugün olmazsa; inan bana en güzelini yaşaman için demek ki hala zamanı var. Biz de o zamanı bekleriz
Çok güzelmiş ayrıca fiyatı da harikaKızoşlar bugün sabah kahaltımı yaptım,ilaçlarımı içtim,iğnemi vurdum veee ilk gezimiz reçnoy vokzal dnepr gemi turu
Kişi başı 200 griven
Aparatın resimlerinide atarmısın kaç katlı nasıl bir yerBu manzarayı sizinle paylaşmak istedim
Gülçiçek seninde sanırım önemli bişeyin vardı? Kontrolmüydü, valla akılımda kalmıyor kısıra bakmayın kızlar.
Kendimi yoklama alan Sedat Peker gibi hissettim
AmiiiinnnAminnnRabbim sevindirsin Tamarani Burdaki tum kadinlari ben dahil
Bende meraktayim asiyi bitirdim geldim anca bakabildim haber varmi diye