Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sifa olsun…Kizlar asi isim bitti 2 doz bitti artik engelim kalmadi temmuz sonu kibrisa yolcuyum insallah gynolifle konustum asi isiniz bitince haber ver demisti enis bey soyledim karantinada kalmayacakmisiz sadece pcr testi yaptirin yetr dedi.
hadi gözünüz aydın inş problemsiz su gibi akar transferinizKizlar asi isim bitti 2 doz bitti artik engelim kalmadi temmuz sonu kibrisa yolcuyum insallah gynolifle konustum asi isiniz bitince haber ver demisti enis bey soyledim karantinada kalmayacakmisiz sadece pcr testi yaptirin yetr dedi.
Saol canim benim.aminn 15 gun sonra maskeyi cikarabilirsin dedi hemsire hayatta cikarmam o benim aksesuarim gibi oldu cunku tasli tuşlu maskelerim var cikaramam cok yakisti bana tül maskeler gorseniz mezdeke grubunun maskeleri gibi pullu pullu yok canim enis bey bana masraftan bahsetmedi sadece pcr yaptir dediSifa olsun…
İkinci doz biraz yikiyor demislerdi:) asil virusu simdi veriyorlar
Masraflar icin sana bir sey dedi mi?
Cok saol canim benim insallah artik hepimuzin yuzu gülsünhadi gözünüz aydın inş problemsiz su gibi akar transferiniz
Ben de eve maske yigmisim:) her yerde maske yiginiSaol canim benim.aminn 15 gun sonra maskeyi cikarabilirsin dedi hemsire hayatta cikarmam o benim aksesuarim gibi oldu cunku tasli tuşlu maskelerim var cikaramam cok yakisti bana tül maskeler gorseniz mezdeke grubunun maskeleri gibi pullu pullu yok canim enis bey bana masraftan bahsetmedi sadece pcr yaptir dedi
Benim pazartesi cnm haftaya
Canim tek dozlada gidiliyormus ama sen yinede bekle derim canim. Evet evet 1.5 aya denk geliyor tarihide enis bey ayarladiBen de eve maske yigmisim:) her yerde maske yigini
Senin ikonci dozdan sonra 1.5 ay sonra transfer olmus olacak, zamani da cok iyi.
Bana ikinci dozdan sonra 15 gun sonrasina onay veriyor doktor ama kafam da karisik biraz. Belki ikinci doZu hic olmadan tek dozla giderim.
Bende yığdım hertaraftan maske cikiyor benimBen de eve maske yigmisim:) her yerde maske yigini
Senin ikonci dozdan sonra 1.5 ay sonra transfer olmus olacak, zamani da cok iyi.
Bana ikinci dozdan sonra 15 gun sonrasina onay veriyor doktor ama kafam da karisik biraz. Belki ikinci doZu hic olmadan tek dozla giderim.
Insallahh canim senin kontrollerindende guzel haberlerin olsun insallah❤❤❤❤❤Benim pazartesi cnm haftaya
Tamaradan güzel haber aliriz insallah
Rabbim hayırlısını versin canım çok üzgünüm dediğin gibi zamanı gelince bebişin de koşa koşa gelecek sanaSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız.
Canim benim o kadar üzgünüm ki donmuslarin var rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin canim benim dualarim herzaman seninle. Bizde seni seviyoruz canim benim önemli olan sensin bu hayatta canim tamaracim ❤❤❤❤❤❤❤❤Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
belli ki henüz zamanı gelmemiş, “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." demiş Mevlana elimden ancak dua etmek ve bir sonraki deneme için kendimi hazırlamaktan öte bir şey gelmiyor. Düşe kalka devam ediyoruz bu hayata, bu da bir sınav bazıları çabuk geçiyor bazıları sınıfta kala kala geçiyor Rabbim bu sınavı vermeyi sonunda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize inşallah. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız.
Bu isin matematigi yok gercekten. Seni daha fazla bekletmeden gelsin bebek..Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
Cok üzgünümmm Rabbim tez zamanda kucagini doldursun canimm Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
canim bu sınavda hepimiz biriz,hepimiz yanyanayız..dualarım emin olun hepimiz icin.Allah eminim ki bizleri evlatsız birakmayacak,dedigin gibi herseyin vakti var...sınavın nekadar büyükse ödülün okadar güzel olucak insallahSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
Tamaracım çok üzüldüm İnşallah dondurulmuşlarınla anne olacaksın canım. Pes etmek yok Allah yeter ki nasip etsin.. Kendini de yıpratma morelin iyi olsun ki bir sonraki işlemin tedavi sürecin güzel geçsin.Sevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.
Tamaram ben dua ediyordum bu sağlıklıysa ilerlesin.sağlıksız olup cırmakla artmasıda en zoruSevgili arkadaşlarım, çok teşekkür ederim merak ettiniz, dua ettiniz ama olmadı ne yazık ki değerim hızla düştü.