Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canımmm çok teşekkür ederim güzel duyguların ve duaların için Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte anne olur bebeklerimizi büyüttüğümüzü konuşuruz bunu çok yürekten diliyorum. Ben foruma ilk geldiğimde elimden geldiğince okuyup notlar almış, sorular sordukça yanıtlar almış biri olarak öğrendim ki; öğrendiklerimizi paylaşmak benim gibi hiçbir bilmeyen insanlara inanılmaz yararlı oluyor. canım Z Zaza74 bu konuda en bilgili olarak çok güzel şeyler öğretti bana ve birçok kadına Allah ondan razı olsun. Hep böyle olmak gerekiyor bence tecrübeleri paylaşmak bir sonraki anne adayı için yol gösterici oluyor Allah bu yolda yürüyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin inşallah

Omayra sizin kibrista 3.deneme mi yaptiniz?
Daha once gebelikleleriniz oldugunu ve beta artisi duzensi oldugunu hatirliyorum ama hep kendi yumurtalaeinizla yapilan tedaviler olarak anladim ben.

Vay beee kombine tedavi dedikleri bu olsa gerek!helal olsun kieve..
kisiye ozel tabi tedavi ama inositol, e vit, magnezyum kullaniminin etkisi nedir?

Vay beee kombine tedavi dedikleri bu olsa gerek!helal olsun kieve..
kisiye ozel tabi tedavi ama inositol, e vit, magnezyum kullaniminin etkisi nedir?
Ek rahime,metabolizmaya lazım olan destekler
Probiyotik bile verdiler
Yüksek doz progesteron bağırsak florunu etkilemesin diye

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayıp Gynolife a giden var mı? Ankara da muayeneleri hangi Dr yapıyor bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…