Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

çok teşekkür ederim ama Gynolife kendi önerdiği dra gitmemiz konusunda ısrarcı gibi Henüz söylemediler kim olduğunu Ankara'da . Açıkçası bilip biraz araştırmak istiyorumm. Giden varsa paylaşabilir mi hangi dru oneriyorlar

Ayrıca Gynolife a giden arkadaşlarımız memnun kaldiniz mi?
Dr ve embriyogu nasıl?
NGS yaptırdınız mi? NGS kendileri mi yapıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim

Ayrıca Gynolife a giden arkadaşlarımız memnun kaldiniz mi?
Dr ve embriyogu nasıl?
NGS yaptırdınız mi? NGS kendileri mi yapıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim
Ngs işlemini Ankara’da ki genetik merkezinde yaparlarsa yaptırmayın. Kendi adıma sonuçlarını güvenilir bulmuyorum. İstanbul Genetiks için benden ekstra ücret istediler. Merkez seçiminde British Kıbrıs’da karar kıldım. Adanın en başarılı merkezleri kesinlikle

Omayra sizin kibrista 3.deneme mi yaptiniz?
Daha once gebelikleleriniz oldugunu ve beta artisi duzensi oldugunu hatirliyorum ama hep kendi yumurtalaeinizla yapilan tedaviler olarak anladim ben.
Evet Kıbrista 3. Tedavim daha önce Dr.Firdevs’te 2 kere denedim. İlki de 2. side kimyasal oldu. Aslında tüm gebeliklerim düşükle sonuçlandı kendimde spontan 2 kere hamile kaldım onlarda iilerlemedi. Kendi yumurtam ile 4 kere denedim olumsuz oldu. Firdevs’te 2 tedaviyi yaptırmayacaktım fakat bana ücretsiz yaptığı için kabul ettim. Sizin gibi kişiler anne olmalı sizin anne olmanızı çok önemsiyorum tarzı birçok şey söyleyerek bizi ikna etti. Kısmet nasip tabii bu işler demek ki vakti zamanı gelmemişti henüz.

Aynen prenses gelecegi gunu beklemis
Saglikla gelsin

Kadikoydeymis sanirim . Yeri de cok iyi.
Siz gebelige de kendisiyle mi devam
Edeceksiniz?
Evet planım o yönde. Florence Nightingale’den Dr. Harman İşçi var birde. Arkadaşımın gebeliği riskli ve zor bşr gebelikti gittiği tüm dr.lar gebelik ilerlemeyebilir kendinizi hazırlayın dediler fakat Herman hoca riskli gebeliklerde çok ama çok başarılı.

Canım benim kendini unuttun Zaza ve bizlerle ilgilenip sorulara cevap veriyorsun.Nurdan’da anlaşılıyorki sen çok güçlü ve dirayetli bir kadınsın.inşallah bebişin seni şaşırtıp yarın sana güzellikler yaşatır.dualarım seninle inan

Bence andre özel olarak kimseyi kastetmedi arada başına gelen bir durum hakkımda bilgi vermiştir sadece.bizler millet olarak genelde kul hakkımdan borçlu kalmaktan korkarız ama yabancılar öylemi bilemeyiz.her millet farklı kültüre ve anlayışa sahip.bence üzerimize şahsi alınmayıp daha dikkatli olsak yeter.
Sigortalar genelde bir aylık oluyor zaten transfere giderken bir aylık daha tekrar sigorta yaptıracağız.unutan arkadaşlar ikisini bir verir.birde bunu stres yapmayın kendinize arkadaşlarım.derdimiz bu olsun sadece

Z Zaza74 canım seninle böylesine detaylı ve sana özel ilgilenmelerine çok sevindim ve kendi adımada yazdıkların içimi rahatlatıyor bana sanki bu defa olacak gibi geliyor senin adınada kendi adımızada çünkü kievde tedavi gören herkes olumlu geri bildirimde bulunuyor inş sonuçlarda olumlu olur.Kıbrıs’ta ilk gidişimde de ikincide de kimse benimle böyle ilgilenmedi.Tesadüf izinde olup buraya bir göz atmam ,yazdıklarını ve arkadaşların yazdıklarını okumam beni hiç aklımda olmayan tedaviye başlattı.ben artık kapatmıştım bu sayfaları.şimdi ise bebekler ağustosta transfer edilir yıl sonu istifa eder İstanbul’dan taşınırız diye plan yapıyorum.iki taneye tek başıma bakamam.ev kalabalık olacak ben bebeklerle ilgilenirken birinin temizlik ve yemekle uğraşması lazım diye plan yapıyorum ve sanki o anları yaşıyorum.tabi eşime bunları söylediğimde hemen başlıyor yine plan yapıyorsun sonra daha çok üzülüyorsun neticeyi görene kadar acele etme vs.valla hayali bile güzel.yapacam arkadaş planda yapacam hazırlıkta yapacam.

Ankara için hangi doktor bilmiyorum, ama bana önerdikler doktorun onlardan haberi yoktu, biz arayıp görüşcez siz gitmeden dediler, ben gittiğimde aramamışlardı hiç. Ben de nasıl olsa biliyor olcak diye kelimelerimi hazırlamamıştım, adamı kimsenin aramadığını farkedince çok zor açıklamıştım. Ama çok büyük bir şehirden bahsetmiyorum. Ankara da istanbulda hep çalıştıkları doktorlarla diyalogları iyidir.

İnşallah planladığın gibi gitsin her şey canım arkadaşım

Süper bi bilgi en kısa sürede baslayacagimteşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…