Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Z Zaza74 merhaba sizin baya bilginiz var gibi beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Niçin forumun geçmiş sayfalardan nisan ayı gibi yada daha öncesinden yazılanları okumuyorsunuz? Forumda çok açık bilendirmeler mevcut. Okuyun yine anlamadığınız durumlarda forumdaki herkes size yardımcı olur zaten.

Transfere kadar nerde kalacaksin?
Senin durumundan dolayi baya indirim olmus.
Ama bence yapmalari da gerekiyordu. Hem bu sefer donorun de genetik paneline bakilmis anladigim kadariyla.

Ben soyle bir senaryoda ,
2 doz asim tam, 2 hafta gecmis ustunden diyelim.
Kendi otelimi ve ucagimi alabiliyormuyum?
2 gun bileklikle gezeyim. Sonra bilekligi cikartip istedigim gibi taksiye binip merkeze gidip geebilir miyim?
Bu sorulari yarin merkeze sorayi
Bakalim, tam olarak uygulamayi ogreneyim.
Bu arada ben mesela6 gece otel baktim.. cok pahali. Hem denize girip hem isleri hallededim hem tatil olur dedik ama ucmus fiyatlar.
Otel konusunda onerin var mi? Hangi siteden bakayim

Z Zaza74 merhaba sizin baya bilginiz var gibi beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Canım nisan ayında ilk ziyaretim oldu ve her şeyi etraflı fotoraflarla paylaştım
İsmimin üstüne tıkla ve eski tarih mesajları oku
Benden sonra baya arkadaşlarım geldi

Firdevs’te embriyo donasyon yaptıran var mı
Canım firdevsten önce başka yerde eşinin morfolojısı 12 yazmıştın
Eşine haksızlık olmasın diye başka yerde eşinin sperm kalitesine yeniden baktır derim
Eğer her şey yolundaysa araştır daha kaliteli merkezde yumurta donasyonu dene

Evlerde mi kaliyorsunuz zazacim? Nasil begendin mi evlerini? :)
Dilerim hersey gonlune gore olsun
Vallah kahvaltıya insik bir çeşit peynir vardı ama çeşit çeşit krep içi meyveli,tavuklu
Sebze,yeşillik,ve diyet haşlanmış brokoli havuç,tavuk göğüsü
Bal,tereyağı,reçeller
Yani peynir çeşidi sevenlere söyleyim,peynir ve zeytin çeşitleri yok burda
Farklı ülke,farklı kültür
Desem kötü ayıp olur
Yani türk mutfağı aramayın burda
Türk mutfağı isteyen dışardan yiyecek
Ama çok yorgunum
Uyuyamadım geceni,inşallah bu gece uyurum
Şimdi öğlen yemeğine gidicez
Onuda anlatırım
Kızlar aparta size özel mutfak var,marketten istediklerinizi alıp yapa bilirsiniz,tabii benim gibi üşengeçlere ne verseler kabulumdur

Omayra sen iki dozu da olmus muydun?
İkinci dozdan kac gun sonra tranafer oldu?
Omayra sen iki dozu da olmus muydun?
İkinci dozdan kac gun sonra tranafer oldu?
Evet 2 dozuda oldum. Eşimle birlikte olduk. Dr.um aşıyı kesinlikle onaylıyor. Aşı şansınız varsa hemen olun demişti. Transfer sonrası ilk 4 ay yaptırmıyoruz sonrasında tekrar yaptırabilirsiniz demişti. İlk dozla 2 doz arası 3 haftaydı.

Evet canim sende konus merkezinle bana enis bey saglik bakanliginin belirledigi otelde kalacaksiniz demisti en son yarin tekrar konusacagim sana tavsiyem turk acentalari var 3 tane buralari saglam buralarin fiatlarini karsilastir fiatlar hemen hemen ayni çünkü. Hersey dahil otelleri sec .

Biontech olmustun diye hatirliyorum o zaman 3 hafta iki doz arasi ise o zaman eski yqptirablardansin.su anda iki doz arasi 6 hafta veriyor.
2 dozu ne zaman olmustun,? Ve ikinci dozu yaptiktan kac ay sonra transfer olmus oldun.

Firdevs’te embriyo donasyon yaptıran var mı
ben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.

Değerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Benim en değerli Tamaram seni çooookkk seviyoruz
Senin nakadar güzel kalpli olduğunu biliyoruz
Usanmadan bu günlerde bile soru soranlara cevap yazıyorsun
Rabbim bu sabrının mükafatını vericek
Muhakkak vericek
Seni çok tanımak isterdim
Ortak arkadaşımız senin kalbin kadar yüzününde güzel olduğunu söyledi
Allah sana senin gibi tatlı kız versin

Her halde o değerli altın yumurta arkadaşınıza denk gelmiş
Eşinizde sorun varmı?

Birde ngc yaptırdınız yazmışınız
Nerde yapıldı ngc
Donasyonu nerde denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…