- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 43
Niçin forumun geçmiş sayfalardan nisan ayı gibi yada daha öncesinden yazılanları okumuyorsunuz? Forumda çok açık bilendirmeler mevcut. Okuyun yine anlamadığınız durumlarda forumdaki herkes size yardımcı olur zaten.
Guzel haberler gelsinVardım canım
Gece sabaha karşı geldik
Yarın kontrol
Bakalım doktor ne söyliycek
Bu arada 18 gün oldu estrofeme devam
Transfere kadar nerde kalacaksin?Sordum tedavi icin ucak hersey merkeze odeme yapacaksiniz dedi ki ben odedim yolladim parayi benim bu tedavim sadece 1500 euro olacak ve eksta para alinmayacak benden oyle konustuk enisbey ve murat beyle 2 gun islemler oyuzden elektronik blileklik 2 gun dedi ben transferden sonra salamis by resort hotelde kaliyorum 22 yildir yine oraya gidecez biz 15 gün insallah ben otelle konustum asi oldum dedim . Enis beye ozellikle sordum bakin dedim biz asiliyiz asilida olsak olmasakta 5800 odeyecekmiyiz dedim dakkaya donerim dedi doktor beye sordu herhalde gun icinde donus yaptiginda hayir odemeyeceksiniz dedi asi olanlara karantina ucreti yok dedi. Benim icim hic rahat deil asi olmayan arkadaslarimiz 5800 oderken asililarin odememeside ne bilim ya bence hic kimse odemesin yazik gunah ya 5800 tl yani bir ucak ve karsilama parasina denk geliyor bu fiat
Canım nisan ayında ilk ziyaretim oldu ve her şeyi etraflı fotoraflarla paylaştım
Canım firdevsten önce başka yerde eşinin morfolojısı 12 yazmıştınFirdevs’te embriyo donasyon yaptıran var mı
Evlerde mi kaliyorsunuz zazacim? Nasil begendin mi evlerini? :)Paylaşıcam her şeyi
Vallah kahvaltıya insik bir çeşit peynir vardı ama çeşit çeşit krep içi meyveli,tavukluEvlerde mi kaliyorsunuz zazacim? Nasil begendin mi evlerini? :)
Dilerim hersey gonlune gore olsun
Omayra sen iki dozu da olmus muydun?Eşimden dolayı ben aşı olan kesimdeyim. İlk dozu olun. 2.dozu transfer olursa yaptırmayın demişti doktorum.
Değerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.Tamaracim degerin kac cikti sen hangi merkezde yaptirmistin
Omayra sen iki dozu da olmus muydun?
İkinci dozdan kac gun sonra tranafer oldu?
Evet 2 dozuda oldum. Eşimle birlikte olduk. Dr.um aşıyı kesinlikle onaylıyor. Aşı şansınız varsa hemen olun demişti. Transfer sonrası ilk 4 ay yaptırmıyoruz sonrasında tekrar yaptırabilirsiniz demişti. İlk dozla 2 doz arası 3 haftaydı.Omayra sen iki dozu da olmus muydun?
İkinci dozdan kac gun sonra tranafer oldu?
Evet canim sende konus merkezinle bana enis bey saglik bakanliginin belirledigi otelde kalacaksiniz demisti en son yarin tekrar konusacagim sana tavsiyem turk acentalari var 3 tane buralari saglam buralarin fiatlarini karsilastir fiatlar hemen hemen ayni çünkü. Hersey dahil otelleri sec .Transfere kadar nerde kalacaksin?
Senin durumundan dolayi baya indirim olmus.
Ama bence yapmalari da gerekiyordu. Hem bu sefer donorun de genetik paneline bakilmis anladigim kadariyla.
Ben soyle bir senaryoda ,
2 doz asim tam, 2 hafta gecmis ustunden diyelim.
Kendi otelimi ve ucagimi alabiliyormuyum?
2 gun bileklikle gezeyim. Sonra bilekligi cikartip istedigim gibi taksiye binip merkeze gidip geebilir miyim?
Bu sorulari yarin merkeze sorayi
Bakalim, tam olarak uygulamayi ogreneyim.
Bu arada ben mesela6 gece otel baktim.. cok pahali. Hem denize girip hem isleri hallededim hem tatil olur dedik ama ucmus fiyatlar.
Otel konusunda onerin var mi? Hangi siteden bakayim
Biontech olmustun diye hatirliyorum o zaman 3 hafta iki doz arasi ise o zaman eski yqptirablardansin.su anda iki doz arasi 6 hafta veriyor.Evet 2 dozuda oldum. Eşimle birlikte olduk. Dr.um aşıyı kesinlikle onaylıyor. Aşı şansınız varsa hemen olun demişti. Transfer sonrası ilk 4 ay yaptırmıyoruz sonrasında tekrar yaptırabilirsiniz demişti. İlk dozla 2 doz arası 3 haftaydı.
ben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.Firdevs’te embriyo donasyon yaptıran var mı
Benim en değerli Tamaram seni çooookkk seviyoruzDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Her halde o değerli altın yumurta arkadaşınıza denk gelmişben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.
Birde ngc yaptırdınız yazmışınızben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.