Gördüğüm kadarıyla evet canımGebelik haberi gelsin de dediginiz gibi ikinci doz kalsa da olur:))
Asili olanlar yine de elektronik bileklik mi takiliyor?
inşallah, Tamaracımpablocum sonuç baya düşük doktorum da gebelik pozitif değer düşük dedi ama bazen birden yükseliyormuş. salı gününü bekliyorum şimdi. hayırlısı artık çok teşekkür ederim canım
Şuan çok üzgünsün hayal kırıklığı kalp burukluğu var ama Rabbim öyle kudretliki ondan ümit hiç kesilmez bak gör mucizeni kucağına alacaksın yeterki moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum zor olucak ama ilaçlarını kullan ve beklemede kal bebeğin sana tutuanacakcanımmm çok teşekkür ederimdediğin gibi mucizelere inanıyorum inşallah Allah nasip eder hepimize hepimize
Adanin kararlari anlik borsa mubarekGördüğüm kadarıyla evet canımHer cuma toplantı yapılıyor bişeyler değişiyor
Siz kendinizde araştırabilirsiniz forumda geçmiş sayfaları okuyup net kararınızı daha kolay verebilirsiNiz. Kıbrıs’ı tekrar düşünürseniz başarı oranı yüksek güvenilir başarılı ilgili merkezler mevcut. Britsh Kıbrıs ve Gnolife Dr. Murat Bey’in çalıştığı merkezler başarılı ve güvenilir bence. Forumdan okuduğum ve edindiğim bilgilere göre Kiev’deki merkezde çok başarılı ve oldukça ekonomik. Dornorleri kendiniz seçebilitorsunuz. Ulaşım, konaklama ve tdavide kullanılan tüm ilaçlar fiyatın içinde. Kişiye özel protokol yapılıyor ki nbu çok önemli. Standart ezber bir protokol uygulanmıyor o merkezde. Forumun geçmiş sayfaleında tüm bu bilgiler ve yazışmalar mevcut. Dikkatli okuyup kararınızı iyi verin derim.Nerde denesem peki öneriniz var mı
Vakalar artıyor yine falan diyorlardı ama bilmiyorum canım valla ben hiç düşünmeden risk aldım eziyetAdanin kararlari anlik borsa mubarek
Hadi 2 doz asimi oldum, 2 hafta da ustunden gecti, sal beni artik! Bileklik takip da otelden cikmana izin vermiyorum derse o zaman ne diye asi yaptrayim ki
Ohoo daha bunlar milyon kere degistirir..
Acaba kalan embriyolariniz hakkinda daha detayli bilgi alamazmisiniz? Merkez bilgi vermz mi?1. Kalite olmasa 5. Güne gidemezlerdi dendi bi de ayrıca
Yok canim benim. benim merkez dediki ben sali gunu son asimi olucam karantina yok asi olacaginiz ucin parada odemeyeceksiniz ama elektronik bileklikle otel disinda dolasabilirsiniz sorun olmaz zaten 2 gun takacaksiniz dedi dedim asili olanlardami takacak evet fakat asi oldugunuz icin otele yakin yerlerde gezebileceksiniz merkeze goturulurkende bunu takacaksiniz dedi karantina olmayacak asi olamayanlar bu bileklukleri karantinada kaldiklari gunlerde takacaklar demistiAdanin kararlari anlik borsa mubarek
Hadi 2 doz asimi oldum, 2 hafta da ustunden gecti, sal beni artik! Bileklik takip da otelden cikmana izin vermiyorum derse o zaman ne diye asi yaptrayim ki
Ohoo daha bunlar milyon kere degistirir..
Insallahh sibracim,guzel haberlerimizi paylasalimYok erkene alınmadı. 18 Haziranda orada olmamız istendi. Planlanan transfer tarihi ise 21 Hazirandı. şimdi ise; 21-23 Haziran arası olabilirmiş.
Dönüşümüz ise 26 Haziran gecesibu durumda orada seninle buluşamayacağız
Adet döngülerimizin garabeti bencee,
Sonu mutlu olsunda biz bir şekilde bir araya geliriz, tatlım
inşallah bu gidişimiz güzel müjdeli haberlere vesile olsun
17 gun sonra olmaniz transfer durumunu etkiliemiyor mu acaba bu konuda benim de bilgiye ihtiyacim var17 gün sonra transferim olmuş oldu , pozitif çıkarsa ikinci dozu ileriki aylarda olurum veya hiç olmam
Soracağım haklısınızAcaba kalan embriyolariniz hakkinda daha detayli bilgi alamazmisiniz? Merkez bilgi vermz mi?
5aa, 4aa,5ab gibi..
Siz hangisinde denediniz ve hamilelik oluştuSiz kendinizde araştırabilirsiniz forumda geçmiş sayfaları okuyup net kararınızı daha kolay verebilirsiNiz. Kıbrıs’ı tekrar düşünürseniz başarı oranı yüksek güvenilir başarılı ilgili merkezler mevcut. Britsh Kıbrıs ve Gnolife Dr. Murat Bey’in çalıştığı merkezler başarılı ve güvenilir bence. Forumdan okuduğum ve edindiğim bilgilere göre Kiev’deki merkezde çok başarılı ve oldukça ekonomik. Dornorleri kendiniz seçebilitorsunuz. Ulaşım, konaklama ve tdavide kullanılan tüm ilaçlar fiyatın içinde. Kişiye özel protokol yapılıyor ki nbu çok önemli. Standart ezber bir protokol uygulanmıyor o merkezde. Forumun geçmiş sayfaleında tüm bu bilgiler ve yazışmalar mevcut. Dikkatli okuyup kararınızı iyi verin derim.
Yinemiiii yaa cark tersine dondune desene biz kapaliyken onlar her yeri acmisti ve cok kisa surede degil 3 aydan fazla kapaniyolar kapandimi. bize bak bide salliverdiler biziVakalar artıyor yine falan diyorlardı ama bilmiyorum canım valla ben hiç düşünmeden risk aldım eziyet
O zaman anladigim soyle, asili olan da asili olmayan (charter ucusla gelen kapali otel turistleri) ayni otelde konaklayacaklar.Yok canim benim. benim merkez dediki ben sali gunu son asimi olucam karantina yok asi olacaginiz ucin parada odemeyeceksiniz ama elektronik bileklikle otel disinda dolasabilirsiniz sorun olmaz zaten 2 gun takacaksiniz dedi dedim asili olanlardami takacak evet fakat asi oldugunuz icin otele yakin yerlerde gezebileceksiniz merkeze goturulurkende bunu takacaksiniz dedi karantina olmayacak asi olamayanlar bu bileklukleri karantinada kaldiklari gunlerde takacaklar demisti
Britishte ki doktor kim acabaSiz kendinizde araştırabilirsiniz forumda geçmiş sayfaları okuyup net kararınızı daha kolay verebilirsiNiz. Kıbrıs’ı tekrar düşünürseniz başarı oranı yüksek güvenilir başarılı ilgili merkezler mevcut. Britsh Kıbrıs ve Gnolife Dr. Murat Bey’in çalıştığı merkezler başarılı ve güvenilir bence. Forumdan okuduğum ve edindiğim bilgilere göre Kiev’deki merkezde çok başarılı ve oldukça ekonomik. Dornorleri kendiniz seçebilitorsunuz. Ulaşım, konaklama ve tdavide kullanılan tüm ilaçlar fiyatın içinde. Kişiye özel protokol yapılıyor ki nbu çok önemli. Standart ezber bir protokol uygulanmıyor o merkezde. Forumun geçmiş sayfaleında tüm bu bilgiler ve yazışmalar mevcut. Dikkatli okuyup kararınızı iyi verin derim.
Transferdne once 2 hafta yeterli deniliyor..benim turkiyedeki doktorun17 gun sonra olmaniz transfer durumunu etkiliemiyor mu acaba bu konuda benim de bilgiye ihtiyacim varasi siram geldi ve 15 gun oldugu icin olmuyorum ama bir yandan da olsam mi diye bakiniyordum ben de.
yani bence kimse bilmiyor ama risk almakTransferdne once 2 hafta yeterli deniliyor..benim turkiyedeki doktorun
Kievdeki doktor ne diyor acaba onlar?
Benim de kafamda aynen deli sorularyani bence kimse bilmiyor ama risk almak
Istememis olabilirler, zaten neye bagli olarak hamilelik olusuyor bu bile bilinmezken heralde bir bilinmeyene daha gerek yok diyerek sanirim olmaz dediler