Biontech asisinin iki dozunu da yaptirmis miydiniz?Eşimden dolayı ben aşı olan kesimdeyim. İlk dozu olun. 2.dozu transfer olursa yaptırmayın demişti doktorum.
İkibci doZdan kac gun sonra transferiniz oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biontech asisinin iki dozunu da yaptirmis miydiniz?Eşimden dolayı ben aşı olan kesimdeyim. İlk dozu olun. 2.dozu transfer olursa yaptırmayın demişti doktorum.
Cok uzgunum tamaracim rabbimden umut kesilmez doktorun demis sali gunu yukselebilir diye… sen guclu kadinsin bence sabirlisin rabbim yuzune baksin sali da olmazsa kaliteli embriyolarin var onlarla yola devam edersin tatlimHerkese iyi geceler canlar, beni merak ettiniz biliyorum ama ancak kendime gelebildim. Ne yazık ki sonuç güzel değil çok ama çok üzgünüm, salı günü yeniden test yapacağım şu an Allah'tan gelecek bir mucizeye ihtiyacım var. Hepinizi çok seviyorum merak ettiniz, sordunuz, dua ettiniz Allah sizlerden razı olsun.
Bana sıkıntı yok dedi doktorum canım17 gun sonra olmaniz transfer durumunu etkiliemiyor mu acaba bu konuda benim de bilgiye ihtiyacim var asi siram geldi ve 15 gun oldugu icin olmuyorum ama bir yandan da olsam mi diye bakiniyordum ben de.
Canımmm Rabbim mucızesini yaşatsın inşallahhhhh Rabbim yüzünüze gülsün inşallahhhhhHerkese iyi geceler canlar, beni merak ettiniz biliyorum ama ancak kendime gelebildim. Ne yazık ki sonuç güzel değil çok ama çok üzgünüm, salı günü yeniden test yapacağım şu an Allah'tan gelecek bir mucizeye ihtiyacım var. Hepinizi çok seviyorum merak ettiniz, sordunuz, dua ettiniz Allah sizlerden razı olsun.
5 adet blast var ama kalitesi yazmıyor1. Kalite 5 adet blast embriyo ailenin onayı ile dondurulmuştur yazıyor
Keşke başları okuyup karar vermeseydinEvet forumda yeniyim ancak okuyorum uzun zamandır firdevs hanım ve ekibinin en ilgili ekip olduğunu görüp karar vermiştim
HİT in hemşiresi gülşen hanım ile de görüştüm iyi biri fakat ben sorarsam cevap veriyor çok donanımlı ve ilgili gelmemişti
Çok teşekkür ederim, Duruballcım inşallah en kısa zamanda sen de o sıvıdan kurtulup geleceksin merak etme mucizelerimize hep birlikte kavuşmak dileğiyleSevgili Z Zaza74 S sadesutlu @sibra63 kalbim sizlerle Herşey yolunda ve tam da istediğiniz gibi gitsin ve bebeklerinizle dönün inşallahBende peşinizdeyim her gün 5 dk sonra adet olacakmışım gibi gergin ve şişim İnşş adetle o sıvı mı neyse ondan kurtulup en kısa zamanda transfer müjdesini vericem bende Hepimiz mucizelerimize kavuşalımm inşş
Zaza vardiniz mi?Oleeeyyyy
Kievde parti var
Bende yolcuyum bugün akşam
Tamaracim degerin kac cikti sen hangi merkezde yaptirmistinpablocum sonuç baya düşük doktorum da gebelik pozitif değer düşük dedi ama bazen birden yükseliyormuş. salı gününü bekliyorum şimdi. hayırlısı artık çok teşekkür ederim canım
Canim cok tesekkurler , insallah en kisa zamanda senin de guzel habererini alacagiz sen de en kisa zamanda tekrar Kiev de olacaksin bebislerini almak icinSevgili Z Zaza74 S sadesutlu @sibra63 kalbim sizlerle Herşey yolunda ve tam da istediğiniz gibi gitsin ve bebeklerinizle dönün inşallahBende peşinizdeyim her gün 5 dk sonra adet olacakmışım gibi gergin ve şişim İnşş adetle o sıvı mı neyse ondan kurtulup en kısa zamanda transfer müjdesini vericem bende Hepimiz mucizelerimize kavuşalımm inşş
Vardım canımZaza vardiniz mi?
Yarin mi kontrol?
Z Zaza74 merhaba sizin baya bilginiz var gibi beni de bilgilendirirseniz sevinirimMerhaba kızlar
Burda okuduklarımdan anladığıma göre kıbrısta tüp bebek deneyen arkadaşlar yumurta donasyonu için kieve gidiyor. Donasyonu neden kıbrısta yaptırmadıklarını merak ettim. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama araştırma süreci çok sıkıcı. Daha önce bir kere estonyada denedim. 3 günden sonra embriyolar gelişmediği için transfer yapılamadan döndük. Yumurtayla sperm uyumsuz olabiliyormuş tek aldığım açıklamada buydu. Burada yazılanları okuyunca hiç bişey bilmediğimi farkediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sordum tedavi icin ucak hersey merkeze odeme yapacaksiniz dedi ki ben odedim yolladim parayi benim bu tedavim sadece 1500 euro olacak ve eksta para alinmayacak benden oyle konustuk enisbey ve murat beyle 2 gun islemler oyuzden elektronik blileklik 2 gun dedi ben transferden sonra salamis by resort hotelde kaliyorum 22 yildir yine oraya gidecez biz 15 gün insallah ben otelle konustum asi oldum dedim . Enis beye ozellikle sordum bakin dedim biz asiliyiz asilida olsak olmasakta 5800 odeyecekmiyiz dedim dakkaya donerim dedi doktor beye sordu herhalde gun icinde donus yaptiginda hayir odemeyeceksiniz dedi asi olanlara karantina ucreti yok dedi. Benim icim hic rahat deil asi olmayan arkadaslarimiz 5800 oderken asililarin odememeside ne bilim ya bence hic kimse odemesin yazik gunah ya 5800 tl yani bir ucak ve karsilama parasina denk geliyor bu fiatO zaman anladigim soyle, asili olan da asili olmayan (charter ucusla gelen kapali otel turistleri) ayni otelde konaklayacaklar.
Biz tupculer asili olanlar karantina bedeli odemesi yapmayacagiz ve istedigimiz herhangi bir otele rez. Yapabilecegiz.
Elektronik bileklik icin ucret alinacakmiymis?neden 2 gun takilacakmis?
En onemli sorun transfer icin yuksek rakamlar odeyecekmiyiz?
enis beyden mi aldin bilgileri..
Sen kibrisda hangi oteli dusunyyorsun? Hatirladigim kibrisa tatile filan gitmisligin vardi.
Aman ne cok soru sormusum
Onlar asilandi biz karantinadaykenyken canim enis beye bunuda sordum ben kibrista donorleri asiladilar turkiye kibrisa asi yollamusti o zaman cogu asilanmis. Kievdede aynidir diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar birşey aklıma takılıyor,biz hep kendimizin aşılanmasından konuşuyoruz da acaba donörlerin aşılanmaları ne durumda?Önemli bir mesele bence çünkü asıl hücre oradan geliyor.