Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tamaraaa, dilerim bu mucize gerçek olsun.
Sen yeter ki sağlıklı ol iyi ol, bir hal çaresi bulunur elbet.

Mucizeler seninle olsun tamara Ama olmassa da yarin yeni bir gün ve yeniden baslama gücünü getirsin sana

Yok erkene alınmadı. 18 Haziranda orada olmamız istendi. Planlanan transfer tarihi ise 21 Hazirandı. şimdi ise; 21-23 Haziran arası olabilirmiş.
Dönüşümüz ise 26 Haziran gecesi bu durumda orada seninle buluşamayacağız
Adet döngülerimizin garabeti bencee ,
Sonu mutlu olsunda biz bir şekilde bir araya geliriz, tatlım
inşallah bu gidişimiz güzel müjdeli haberlere vesile olsun

canımmm...seni anlayabileceğim en derin hislerimle anlıyorumm.bende cok üzgünüm inan.bilmezsin ama senin bendeki yerin baska.kk ya ilk girdigimde senin tüp bebek tedavisindeki mesajlarini okurdum dua ederdim,ikimizinde donasyon sayfasinda bulusmasi varmis..senin için en iyisini diliyorum,nolur ama nolur bırakma kendini..muzicelere inan

Merhaba kızlar
Benim beta hcg transferin 12. Gününde 16 çıktı 14. Gününde ise 3 e düştü
Yumurta donasyonu olmuştum
Neden böyle olmuş olabilir
cok geçmis olsun öncelikle arkadasim,nerde tedavi oldun,rahimin durumu neydi,embrio kaliten nasildi? kimyasal olmasi bircok sebebe dayali olabilir,merkezin ne dedi?

Canımsın
Rabbim utandırmasın

cok geçmis olsun öncelikle arkadasim,nerde tedavi oldun,rahimin durumu neydi,embrio kaliten nasildi? kimyasal olmasi bircok sebebe dayali olabilir,merkezin ne dedi?
Teşekkür ederim
Firdevs hanımda oldum ilk transferimdi
Rahmimin durumu gayet iyiydi kalınlığı vs ..
Embriyolar da 1. Kalite çıktı hatta 5 tanesini de dondurdum (5. Gün blastokist olarak)
Ancak eşimin sperm morfolojisi türkiyedeki testte 12 çıkmıştı ve bana tüp bebek olup seçileceğinden sorun olmayacağını bildirdiler
Eşim Kıbrıs’ta sperm verip yıkandıktansonra spermleri yüzde 0 lara kadar düşmüş ve çok zor seçmişler ama bu haliyle bile tam 8 tane yumurta 5. Güne kadar gitti
Bende anlayamadım
Şimdi şunu düşünüyorum
Bu dondurulmuşlar ile mi denesem yoksa hiç denemeyip direk embriyo donasyonu mu olsam
Çok kararsız kaldım çok moralim bozuk
Bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum

Dondurulmuş embriyon çok canım
Dene onları

Tamara sonucunu neydi canım ,belkide düşündüğün gibi kötü değildir. Sonucu önce düşük çıkıp sonrasında katlanarak yükselen değer olabilir. İnşallah mucizen seninle olsun, kesinleşince ye kadar ilacını bırakma canım
Merhaba kızlar
Benim beta hcg transferin 12. Gününde 16 çıktı 14. Gününde ise 3 e düştü
Yumurta donasyonu olmuştum
Neden böyle olmuş olabilir
Kimyasal gebelik olmuş canım. Donmuşların varmı bilmiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez , vakti saatin de Rabbim dileğini muradını versin

Kimyasal olunca hamile kalmış sayılıyor muyum

Gerçekten embriyo kaliteleri size söylenildiği gibi mi acaba? Yazılı merkez kaşeli belgeniz mevcut mu? Ben onların söylediği hiçbir bilgiye inanın güvenemiyorum. Embriyologu ve labı iyi olan bir başka merkezle tekrar deneyin. Ümidinizi kaybetmeyin.

Yazılı olarak donmuşların evrağında yazıyor 1. Kalite oldukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…