Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canim benim sen yetrki iyi ol dualarimiz seninle cok uzuldum ya dilerim rabbimden insallah mucize olur birtanem

canımmm çok teşekkür ederim dediğin gibi mucizelere inanıyorum inşallah Allah nasip eder hepimize hepimize

Kelimeler yetersiz kaliyor .. tekrar kalkacak yola eevam edecek guc versin Allah.
Kalan embriyolar cok guzel kaliteleri diye hatirliyorum.
Daha fazla aratmadan nasip olsun insallah.

Canim butun arkadaslarima katiliyorum yetrki sen iyi ol sen degerlisin canim benim senin icin bol bol dua edicem kurban oldugum rabbime senin sagligin iyi olsunda gerisi kolay canim benim ❤❤❤❤❤❤

Kimyasal olunca hamile kalmış sayılıyor muyum
Hayır sayılmıyorsun.Sadece kullandığın ilaçlara bağlı değerlerin.

Yenisinin galiba.Bu topikte çok yazılmıştı, eskileri okumadığnızı düşünüyorum, Firdevs pek tavsiye edilen güvenilen biri değildi. Arkadaşlar çok yazmıştı geçmişte. Keşke okumuş olsaydınız.

Evet forumda yeniyim ancak okuyorum uzun zamandır firdevs hanım ve ekibinin en ilgili ekip olduğunu görüp karar vermiştim
HİT in hemşiresi gülşen hanım ile de görüştüm iyi biri fakat ben sorarsam cevap veriyor çok donanımlı ve ilgili gelmemişti

1. Kalite 5 adet blast embriyo ailenin onayı ile dondurulmuştur yazıyor
işte söylemek istediğim buydu. Bu bilgi net bir bilgi değil. Oluşan embriyoların kalite bilgi yazılmamış. Onların 1. Kalite olduğunu düşünmüyorum maalesef. Hiç tekrar orada denemeyin. Embyoloji labı ve embyologu iyi olan açık net olan başka bir merkezde tekrar deneyin. ÜmidiniZi yitirmeyin

pablocum sonuç baya düşük doktorum da gebelik pozitif değer düşük dedi ama bazen birden yükseliyormuş. salı gününü bekliyorum şimdi. hayırlısı artık çok teşekkür ederim canım

Nerde denesem peki öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…