Zaza genetikten saglikli gelip kimyasal gebelik neden olusur?Çok geçmiş olsun
Kimyasal gebelik
Genelde embriyo kalitesine bağlı
Canim benim sen yetrki iyi ol dualarimiz seninle cok uzuldum yaHerkese iyi geceler canlar, beni merak ettiniz biliyorum ama ancak kendime gelebildim. Ne yazık ki sonuç güzel değil çok ama çok üzgünüm, salı günü yeniden test yapacağım şu an Allah'tan gelecek bir mucizeye ihtiyacım var. Hepinizi çok seviyorum merak ettiniz, sordunuz, dua ettiniz Allah sizlerden razı olsun.
canımmm çok teşekkür ederimcanımmm...seni anlayabileceğim en derin hislerimle anlıyorumm.bende cok üzgünüm inan.bilmezsin ama senin bendeki yerin baska.kk ya ilk girdigimde senin tüp bebek tedavisindeki mesajlarini okurdum dua ederdim,ikimizinde donasyon sayfasinda bulusmasi varmis..senin için en iyisini diliyorum,nolur ama nolur bırakma kendini..muzicelere inan
Canim benim sen yetrki iyi ol dualarimiz seninle cok uzuldum yadilerim rabbimden insallah mucize olur birtanem
Kelimeler yetersiz kaliyor .. tekrar kalkacak yola eevam edecek guc versin Allah.çok teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inanamıyorum ama Allah'tan umut kesilmez, dediğin gibi dondurulmuşlarım da var bir önceki transferde de aynı şeyleri yaşamıştım nasip işte ....
Canim butun arkadaslarima katiliyorum yetrki sen iyi ol sen degerlisin canim benim senin icin bol bol dua edicem kurban oldugum rabbime senin sagligin iyi olsunda gerisi kolay canim benim ❤❤❤❤❤❤çok teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inanamıyorum ama Allah'tan umut kesilmez, dediğin gibi dondurulmuşlarım da var bir önceki transferde de aynı şeyleri yaşamıştım nasip işte ....
1. Kalite 5 adet blast embriyo ailenin onayı ile dondurulmuştur yazıyor1.kalite denilen ne ? 5AA , 4aa gibi mi? Evrakta ne yazıyor?
Yine aynı olur diye soğudum o embriyolardanDondurulmuş embriyon çok canım
Dene onları
cok teşekkür ederim canım. evet kalanlar çok iyi embriyolar inşallah nasip olurKelimeler yetersiz kaliyor .. tekrar kalkacak yola eevam edecek guc versin Allah.
Kalan embriyolar cok guzel kaliteleri diye hatirliyorum.
Daha fazla aratmadan nasip olsun insallah.
Hayır sayılmıyorsun.Sadece kullandığın ilaçlara bağlı değerlerin.Kimyasal olunca hamile kalmış sayılıyor muyum
canımmmmm Allah razı olsunCanim butun arkadaslarima katiliyorum yetrki sen iyi ol sen degerlisin canim benim senin icin bol bol dua edicem kurban oldugum rabbime senin sagligin iyi olsunda gerisi kolay canim benim ❤❤❤❤❤❤
Evet forumda yeniyim ancak okuyorum uzun zamandır firdevs hanım ve ekibinin en ilgili ekip olduğunu görüp karar vermiştimHayır sayılmıyorsun.Sadece kullandığın ilaçlara bağlı değerlerin.
Yenisinin galiba.Bu topikte çok yazılmıştı, eskileri okumadığnızı düşünüyorum, Firdevs pek tavsiye edilen güvenilen biri değildi. Arkadaşlar çok yazmıştı geçmişte. Keşke okumuş olsaydınız.
Rabbim büyüktür canim biliyorum kolay deil bende yasadim ayni duyguyu ilk tedavide. Donmus yumurtalarin var canim rabbim yüzünü güldürür insallah1. Kalite dendi hepsi öyleymiş.. teşekkür ederim
Allah sendende razi olsun canim benim yetrki iyi ol sencanımmmmm Allah razı olsun
AminRabbim büyüktür canim biliyorum kolay deil bende yasadim ayni duyguyu ilk tedavide. Donmus yumurtalarin var canim rabbim yüzünü güldürür insallah
1. Kalite 5 adet blast embriyo ailenin onayı ile dondurulmuştur yazıyor
pablocum sonuç baya düşük doktorum da gebelik pozitif değer düşük dedi ama bazen birden yükseliyormuş. salı gününü bekliyorum şimdi. hayırlısı artık çok teşekkür ederim canımTamara sonucunu neydi canım ,belkide düşündüğün gibi kötü değildir. Sonucu önce düşük çıkıp sonrasında katlanarak yükselen değer olabilir. İnşallah mucizen seninle olsun, kesinleşince ye kadar ilacını bırakma canım
Nerde denesem peki öneriniz var mıişte söylemek istediğim buydu. Bu bilgi net bir bilgi değil. Oluşan embriyoların kalite bilgi yazılmamış. Onların 1. Kalite olduğunu düşünmüyorum maalesef. Hiç tekrar orada denemeyin. Embyoloji labı ve embyologu iyi olan açık net olan başka bir merkezde tekrar deneyin. ÜmidiniZi yitirmeyin
1. Kalite olmasa 5. Güne gidemezlerdi dendi bi de ayrıcaNerde denesem peki öneriniz var mı
Evet biontech oldumBiontech mi oldunuz peki?