Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar teşekkürederim tek tek hepinize atlayıp cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın bakamadığım zaman sayfa bayağı ilerlemiş oluyor.Darısı. Tedaviye başlayan,başlayacak olan,niyetlenen tüm arkadaşların başına olsun ben başlangıcı yaptım gerisi sizden gelsin inşallah🙏Bende siz tedaviye gidip anlattıkça heycanlanıyorum çocuklarımın tanımasada birsürü arkadaşı olacak😃

Bende kapandim ve arada french yaptiriyorum ben😀bakim sart😆🤭 niye olmasin kiz cok var türkiyedede😀
Ben youtubede izledim ve o bayan bence taninmamak icin sal ile kapatmis , bende izledim. Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin kizlarrr ben cok heycanlaniyorum , biz senle denk gelicez galiba🤭
Pardon canım ya afedersin bana hiç denk gelmedi ondan öyle düşündüm.Daha önce bende kapanmayı denedim.baktım o örtüye uygun davranamıyorum.(Adanalıyım sinirlenince düz gidiyorum).Daha hazır değilmişim dedim:KK43:

Pardon canım ya afedersin bana hiç denk gelmedi ondan öyle düşündüm.Daha önce bende kapanmayı denedim.baktım o örtüye uygun davranamıyorum.(Adanalıyım sinirlenince düz gidiyorum).Daha hazır değilmişim dedim:KK43:
Canım 9 ağustosa kadar klinik kapalı dr dedi.(elena-kahverengi gözlü) inş denk geliriz.çok isterim.büyük ihtimal herşey yolunda giderse ağustosun ikinci haftası orda oluruz

Sorun degil cnm kiz ben böylede düz gidiyom 🤣

Canım 9 ağustosa kadar klinik kapalı dr dedi.(elena-kahverengi gözlü) inş denk geliriz.çok isterim.büyük ihtimal herşey yolunda giderse ağustosun ikinci haftası orda oluruz
Insallah cnm , benim ayin 21 de belli olcak, ama muhtemelen benimde agustos bulur, gec olsun güc olmasin sonumuz iyi olsunda🥰

Arkadaşlar teşekkürederim tek tek hepinize atlayıp cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın bakamadığım zaman sayfa bayağı ilerlemiş oluyor.Darısı. Tedaviye başlayan,başlayacak olan,niyetlenen tüm arkadaşların başına olsun ben başlangıcı yaptım gerisi sizden gelsin inşallah🙏Bende siz tedaviye gidip anlattıkça heycanlanıyorum çocuklarımın tanımasada birsürü arkadaşı olacak😃
Aminnnnnn bize topluca dua et 🤭 hamilelerin duasi kabul olurmuss😍
Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim😘

Teşekkür ederim canım🙏Transferde idrara sıkışık oluyorsun kolay bi işlem alttan kontrol gibi 5 -10 dk lık bi işlem ben yarım saat yattım tuvalete sonra gittim sonrasında ağır taşımamaya,uzanmamaya,kendimi çok yormamaya dikkat ettim transferin olduğu gün yattım ertesi gün uçakla yolculuk yaptım dört uçak bide 2 saatlik yol geldim bi sıkıntı olmadı evdede dinlendim genelde inşallah sizinkide çok kolay geçer 🙏ve güzel haberler alırız🤲

Ekincim, amin inşallahh 🤲🤲 ilk defa yapılacak azıcık heyecanlıyım sanırım 😉 birkaç video izledim ama bir de tecrübe eden siz değerli dostlardan da duymak istedim.

kendine ve bebişlerimize iyi bak 🥰🥰

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤😘😘❤❤😍😍😍😍😍😍😍

Kizlar dun tv de tup bebek hocasi konusuyordu prof mus sorular soruyolardi tup bebek kaliteli olan embiriyolari soruyorlardi en iyi kalite aaa olan diyordu doctor bir suru saydi en kotusu h kalite dedi rabbimin sevgili kuluymusum benim ilk transferimde 8h 8h 8h di kagitta yaziyor iyiki donmus yumurtami almamisim icim oyle rahatladiki acaba bile kalmadi iyiki sifirdan baslamisim . haa bundanda ayni cikarsa nasip kismet artik ona yapacak biseyim yok diye düşünüyorum.

Kizlar dun tv de tup bebek hocasi konusuyordu prof mus sorular soruyolardi tup bebek kaliteli olan embiriyolari soruyorlardi en iyi kalite aaa olan diyordu doctor bir suru saydi en kotusu h kalite dedi rabbimin sevgili kuluymusum benim ilk transferimde 8h 8h 8h di kagitta yaziyor iyiki donmus yumurtami almamisim icim oyle rahatladiki acaba bile kalmadi iyiki sifirdan baslamisim . haa bundanda ayni cikarsa nasip kismet artik ona yapacak biseyim yok diye düşünüyorum.
Kizz aaa duydunda h hic duymadkm cnm ben , aaa olmazsa iptalmi etmemiz gerekiyor? Ben hic anlamiyorum

Kizz aaa duydunda h hic duymadkm cnm ben , aaa olmazsa iptalmi etmemiz gerekiyor? Ben hic anlamiyorum
Vallahi ben murat bey bana kagidi verdiginde sormustum dedim ben hep aa bb cc duydum hh duydum donorun yumurtasiyla alakali dedi bana ve icin ferah olsun bu en iyi kalitelerden demisti bende tamam dedim dün profta boyle deyince hatta esimle beraber izlemistik esim direk bana iyiki almamisiz dedi canim

X