İnşallah canım darısı başına seninde burda güzel haberlerini alacağız inşallah darısı herkesin başınaÇiftler görürsün
Maşallah
Çok güzel başlangıç,inşallah güzel biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım darısı başına seninde burda güzel haberlerini alacağız inşallah darısı herkesin başınaÇiftler görürsün
Maşallah
Çok güzel başlangıç,inşallah güzel biter
Pardon canım ya afedersin bana hiç denk gelmedi ondan öyle düşündüm.Daha önce bende kapanmayı denedim.baktım o örtüye uygun davranamıyorum.(Adanalıyım sinirlenince düz gidiyorum).Daha hazır değilmişim dedimBende kapandim ve arada french yaptiriyorum benbakim sart niye olmasin kiz cok var türkiyedede
Ben youtubede izledim ve o bayan bence taninmamak icin sal ile kapatmis , bende izledim. Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin kizlarrr ben cok heycanlaniyorum , biz senle denk gelicez galiba
Canım 9 ağustosa kadar klinik kapalı dr dedi.(elena-kahverengi gözlü) inş denk geliriz.çok isterim.büyük ihtimal herşey yolunda giderse ağustosun ikinci haftası orda oluruzPardon canım ya afedersin bana hiç denk gelmedi ondan öyle düşündüm.Daha önce bende kapanmayı denedim.baktım o örtüye uygun davranamıyorum.(Adanalıyım sinirlenince düz gidiyorum).Daha hazır değilmişim dedim
Sorun degil cnm kiz ben böylede düz gidiyomPardon canım ya afedersin bana hiç denk gelmedi ondan öyle düşündüm.Daha önce bende kapanmayı denedim.baktım o örtüye uygun davranamıyorum.(Adanalıyım sinirlenince düz gidiyorum).Daha hazır değilmişim dedim
Çok tatlısınSorun degil cnm kiz ben böylede düz gidiyom
Insallah cnm , benim ayin 21 de belli olcak, ama muhtemelen benimde agustos bulur, gec olsun güc olmasin sonumuz iyi olsundaCanım 9 ağustosa kadar klinik kapalı dr dedi.(elena-kahverengi gözlü) inş denk geliriz.çok isterim.büyük ihtimal herşey yolunda giderse ağustosun ikinci haftası orda oluruz
Aminnnnnn bize topluca dua et hamilelerin duasi kabul olurmussArkadaşlar teşekkürederim tek tek hepinize atlayıp cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın bakamadığım zaman sayfa bayağı ilerlemiş oluyor.Darısı. Tedaviye başlayan,başlayacak olan,niyetlenen tüm arkadaşların başına olsun ben başlangıcı yaptım gerisi sizden gelsin inşallahBende siz tedaviye gidip anlattıkça heycanlanıyorum çocuklarımın tanımasada birsürü arkadaşı olacak
amiiinnnnn canım benim rabbim duy sesimizi hepimiz muradımıza erelim sağlıklaAmin inşallah Rabbim hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canımTransferde idrara sıkışık oluyorsun kolay bi işlem alttan kontrol gibi 5 -10 dk lık bi işlem ben yarım saat yattım tuvalete sonra gittim sonrasında ağır taşımamaya,uzanmamaya,kendimi çok yormamaya dikkat ettim transferin olduğu gün yattım ertesi gün uçakla yolculuk yaptım dört uçak bide 2 saatlik yol geldim bi sıkıntı olmadı evdede dinlendim genelde inşallah sizinkide çok kolay geçer ve güzel haberler alırız
❤❤❤❤❤❤❤Arkadaşlar teşekkürederim tek tek hepinize atlayıp cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın bakamadığım zaman sayfa bayağı ilerlemiş oluyor.Darısı. Tedaviye başlayan,başlayacak olan,niyetlenen tüm arkadaşların başına olsun ben başlangıcı yaptım gerisi sizden gelsin inşallahBende siz tedaviye gidip anlattıkça heycanlanıyorum çocuklarımın tanımasada birsürü arkadaşı olacak
amiiinnnnnnnn hemde cok aminnnnnnamiiinnnnn canım benim rabbim duy sesimizi hepimiz muradımıza erelim sağlıkla
❤❤❤❤❤❤❤ aynen oylee canim gec olsun guc olmasınInsallah cnm , benim ayin 21 de belli olcak, ama muhtemelen benimde agustos bulur, gec olsun güc olmasin sonumuz iyi olsunda
Kizz aaa duydunda h hic duymadkm cnm ben , aaa olmazsa iptalmi etmemiz gerekiyor? Ben hic anlamiyorumKizlar dun tv de tup bebek hocasi konusuyordu prof mus sorular soruyolardi tup bebek kaliteli olan embiriyolari soruyorlardi en iyi kalite aaa olan diyordu doctor bir suru saydi en kotusu h kalite dedi rabbimin sevgili kuluymusum benim ilk transferimde 8h 8h 8h di kagitta yaziyor iyiki donmus yumurtami almamisim icim oyle rahatladiki acaba bile kalmadi iyiki sifirdan baslamisim . haa bundanda ayni cikarsa nasip kismet artik ona yapacak biseyim yok diye düşünüyorum.
Vallahi ben murat bey bana kagidi verdiginde sormustum dedim ben hep aa bb cc duydum hh duydum donorun yumurtasiyla alakali dedi bana ve icin ferah olsun bu en iyi kalitelerden demisti bende tamam dedim dün profta boyle deyince hatta esimle beraber izlemistik esim direk bana iyiki almamisiz dedi canimKizz aaa duydunda h hic duymadkm cnm ben , aaa olmazsa iptalmi etmemiz gerekiyor? Ben hic anlamiyorum
Hatta h ile hamile kalan okadar cok varki dedi hayatimda ilk defa hh orda duydumKizz aaa duydunda h hic duymadkm cnm ben , aaa olmazsa iptalmi etmemiz gerekiyor? Ben hic anlamiyorum
Inşallah bizede nasip olur bende cok isterim ikizDoktor ikiz istermisin dedi evet dedim
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
Ben hep tüp bebekte 3 aa yaptilar ondada tik yoktuHatta h ile hamile kalan okadar cok varki dedi hayatimda ilk defa hh orda duydum