- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
Evet zazacim sanırım geç olur bu ay gidebilirimnbakalim herşey yolunda giderse çok tşk ederim duyarlilign içinBen 13 haziran gidiyorum
23 haziran dönücem
Her halde o tarih geç değilmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zazacim sanırım geç olur bu ay gidebilirimnbakalim herşey yolunda giderse çok tşk ederim duyarlilign içinBen 13 haziran gidiyorum
23 haziran dönücem
Her halde o tarih geç değilmi?
Sevgili zirka allah razı olsun bakalım inş andreyde tmm derse çok iyi olacakcanım mesajını yeni gördüm.biz salı gece 23:35'de Türkiye ineceğiz görünüyor.İstanbulda oturuyoruz.Gümrükte ve ağırlıkta sorun çıkartmazlarsa getiririm.
Allah razi olsun zorlaneden ısrar ediyorsun dedi.Bende eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşen anlar dedim.Başka arkadaşlarda var getirecek dedim.(zaza seni kastettim) ama tarih geç oluyor bu iğnelerin belli zamanı var biliyorsun dedim.Yüreği dayanmadı.Tamam dedi sadece sorun çıkarsa karışmam bak dedi.Tamam dedim bende. :))
Allah razi olsun zirkacimAllah razi olsun zorla
Canım sen zoladexi türkiyedenmi aldın?Ne iğneymiş ya inşallah geçici şeylerdir yaşdıkların. Yumurta toplamadan sonra bende olucam zoladex
Senin adina cok heyacanliyim canimm insallah seninde guzel haberlerini alicaz insallah❤❤❤❤❤İyiyim çok şükür bugün biraz halsizlik var biraz da karın ağrısı var. Bugün tam bir hafta oldu cumartesi günü test günüm sabırsızlıkla bekliyorum
Aslında sabah aynı şeyi söyledim eşime, doktor ne zaman dediyse o zaman yapalım diyor ondan daha iyi bilemeyiz dedi sustum ben deTamara perşembe 10 günün acaba kanda baktırsan
İnşallah canım çok aminSenin adina cok heyacanliyim canimm insallah seninde guzel haberlerini alicaz insallah❤❤❤❤❤
Canım sen zoladexi türkiyedenmi aldın?
Okadar heyecanlı anlatki anlıyorum seni,insan geç gitmek istiyor kan vermeğeAslında sabah aynı şeyi söyledim eşime, doktor ne zaman dediyse o zaman yapalım diyor ondan daha iyi bilemeyiz dedi sustum ben de
Yaa çok güzel çok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin gözün aydınMerhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
Süper bir haber çok sevindim canımMerhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
Canım binerken düz uçuş moduna kadar en az 100 tane tefriciye okudum çok şükür çok iyiydi şimdi doktorla görüşmeyi bekliyoruzZirka kuzum uçakta stres yapmadın inşallah
Yarın doktordan çıkarken mutlu haberlerle dön
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızGüzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah gonlununuzce olur
Valla siz iyi dayanıyorsunuz ben geç gitmeyi bırak erkenden bir kaç gün öncesinden giderdim.çok sabırsızım.Kasığımda ağrı olsa bile hasta olmama bir hafta kala acaba bebek mi var diye test alıyordum.Dört sende en fazla toplam 10 ay gebelik testi almamışımdır.Okadar heyecanlı anlatki anlıyorum seni,insan geç gitmek istiyor kan vermeğe
Umutların boşa gitmesin canım arkadaşım
İnşallah umut etiğinin fazlasını gör
İRabbim Gönlünüze göre verir herşey güzel olacak ve burda hamileliğimizden,çocuklarımızdan bahsedeceğiz
Merhabalar öncelikle tebrik ederim. Umarım çok ama çok güzel sonuçlar alırsınız. Siz tedavinizi Gyno-life mı yaptırdınız?Merhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış