Canim benim rabbim yuzunu güldürsün insallah guxel olsun hersey busefer❤❤❤❤❤❤Ben hep tüp bebekte 3 aa yaptilar ondada tik yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim rabbim yuzunu güldürsün insallah guxel olsun hersey busefer❤❤❤❤❤❤Ben hep tüp bebekte 3 aa yaptilar ondada tik yoktu
Amin cnm hepimiz icin insallahCanim benim rabbim yuzunu güldürsün insallah guxel olsun hersey busefer❤❤❤❤❤❤
Ortalama olar
herşey benim adet başlangıcıma bağlı.başladıktan sonra belli olacak net tarih
Ikı ay sonra neden acaba,bu süreçte bi tedavi mi uygulanacak?Ortalama olar
Zirka tedavin hayırlı olsunOrtalama olar
Zoladex vurulduktan sonra adet görsek bile kendi hormonlarımız düşüşte olduğu için adet gününün anlamı kalmıyor kuzumZaza senin zoladex vurulduktan sonraki ay adetin kacinci gunu transfer olmus olacaksin?
Ben turkiyede lucrin kullanip bir sonraki adetin 26.27.gunu gibi olmustum. Kievde nasil uygulama?
Ozaman adet olmak sart degil yani öylemi?Zoladex vurulduktan sonra adet görsek bile kendi hormonlarımız düşüşte olduğu için adet gününün anlamı kalmıyor kuzum
Canım h ancak 3 günlük embriyoda oluyorHatta h ile hamile kalan okadar cok varki dedi hayatimda ilk defa hh orda duydum
Beyza sen kendi yumurtalarınla kaç defa denedin?Ben hep tüp bebekte 3 aa yaptilar ondada tik yoktu
beyzacım ayni seyi sorucaktim,3 aa kendi yumurtanda kotu degil ki aslinda,kac defa yaptirdin hakkatenBeyza sen kendi yumurtalarınla kaç defa denedin?
3AA blastokist oluyor,yani 5 günlük embriyo
4 kez denedim cnm ,Beyza sen kendi yumurtalarınla kaç defa denedin?
3AA blastokist oluyor,yani 5 günlük embriyo
Beyza ben hormon ilaç kullanıyordum ve o ilacın progesteron hapını kulldığımda bitimine 4-5 gün kala zoladex vuruldum,ondan ilaç bitince 2-3 gün içinde adet gördümOzaman adet olmak sart degil yani öylemi?
Benim bugun 16. gün . Sen ne zaman adet olmustun cnm kacinci gün?
En son 7 sene önceki tedavimde bos cikti , tüp bebek deneyebilirim ama istemiyorum biktim negatif almaktan , donosyon da allahin izniyle hamile kalirsam dünyaya getirisem , kendi yumurtamla sonra tüp bebek denicebeyzacım ayni seyi sorucaktim,3 aa kendi yumurtanda kotu degil ki aslinda,kac defa yaptirdin hakkaten
Transfer kaç defa oldu?4 kez denedim cnm ,
1 kezde yumurtalarim
Bos cikti artik transfer bile etmediler, oda en sondu sonra 7 sene ara verdim ve donosyona karar verdim
anladim canim,ben bikere bile 3aa gorseydim 5 kere daha daha denerdim valla kendi yumurtamlaEn son 7 sene önceki tedavimde bos cikti , tüp bebek deneyebilirim ama istemiyorum biktim negatif almaktan , donosyon da allahin izniyle hamile kalirsam dünyaya getirisem , kendi yumurtamla sonra tüp bebek denice
4 defa transfer oldu ama hic hamile kalmadim ,Transfer kaç defa oldu?
Hiçmi hamileliği yakalamadın?
anladim canim,ben bikere bile 3aa gorseydim 5 kere daha daha denerdim valla kendi yumurtamla
Canım hersey nasıp , benım arkadasım okadar cok denedıkı sayısını hatırlamıyorum.her tüp bebek tedavısınde 5.gün transfer edıldı , onunda olmadı ama donosyonda aldı ıkızlerını kucagınaanladim canim,ben bikere bile 3aa gorseydim 5 kere daha daha denerdim valla kendi yumurtamla
Kaç yumurtan çıkiyordu o zamanlar? Yasın cok genç cünkü benden 1 yaş büyuksün galiba. Ben bu ay vize çikarsa gidecem çıkmazsa kıbrısta olurum büyük ihtimal ama sanki hiç heyecan da duymamaya başladım4 defa transfer oldu ama hic hamile kalmadim ,
İnşallah bu tedavinde anne ol4 defa transfer oldu ama hic hamile kalmadim ,