Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ortalama olar

herşey benim adet başlangıcıma bağlı.başladıktan sonra belli olacak net tarih
Zirka tedavin hayırlı olsun
İnşallah güzel sonuç al tedaviden
365 otelin yemekleri çokmu kötü?
Acaba bizdemi apartmana gidelim
Geçen venedik oteldeydik oranın yemekleri iyiydi

Zaza senin zoladex vurulduktan sonraki ay adetin kacinci gunu transfer olmus olacaksin?
Ben turkiyede lucrin kullanip bir sonraki adetin 26.27.gunu gibi olmustum. Kievde nasil uygulama?
Zoladex vurulduktan sonra adet görsek bile kendi hormonlarımız düşüşte olduğu için adet gününün anlamı kalmıyor kuzum

Ozaman adet olmak sart degil yani öylemi?
Benim bugun 16. gün . Sen ne zaman adet olmustun cnm kacinci gün?
Beyza ben hormon ilaç kullanıyordum ve o ilacın progesteron hapını kulldığımda bitimine 4-5 gün kala zoladex vuruldum,ondan ilaç bitince 2-3 gün içinde adet gördüm

beyzacım ayni seyi sorucaktim,3 aa kendi yumurtanda kotu degil ki aslinda,kac defa yaptirdin hakkaten
En son 7 sene önceki tedavimde bos cikti , tüp bebek deneyebilirim ama istemiyorum biktim negatif almaktan , donosyon da allahin izniyle hamile kalirsam dünyaya getirisem , kendi yumurtamla sonra tüp bebek denice

En son 7 sene önceki tedavimde bos cikti , tüp bebek deneyebilirim ama istemiyorum biktim negatif almaktan , donosyon da allahin izniyle hamile kalirsam dünyaya getirisem , kendi yumurtamla sonra tüp bebek denice
anladim canim,ben bikere bile 3aa gorseydim 5 kere daha daha denerdim valla kendi yumurtamla🤭

anladim canim,ben bikere bile 3aa gorseydim 5 kere daha daha denerdim valla kendi yumurtamla🤭
Canım hersey nasıp , benım arkadasım okadar cok denedıkı sayısını hatırlamıyorum.her tüp bebek tedavısınde 5.gün transfer edıldı , onunda olmadı ama donosyonda aldı ıkızlerını kucagına🥰

4 defa transfer oldu ama hic hamile kalmadim ,
Kaç yumurtan çıkiyordu o zamanlar? Yasın cok genç cünkü benden 1 yaş büyuksün galiba. Ben bu ay vize çikarsa gidecem çıkmazsa kıbrısta olurum büyük ihtimal ama sanki hiç heyecan da duymamaya başladım

X