Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Beyza ben hormon ilaç kullanıyordum ve o ilacın progesteron hapını kulldığımda bitimine 4-5 gün kala zoladex vuruldum,ondan ilaç bitince 2-3 gün içinde adet gördüm
Ben hıc bırsey kullanmıyorum, sadece ıgne vurdular, bugun andrey ıle konustum agrı olabılırmıs belkı regl olacak demıs doktor, eger regl olursam aramam gerekıyormus.

Kaç yumurtan çıkiyordu o zamanlar? Yasın cok genç cünkü benden 1 yaş büyuksün galiba. Ben bu ay vize çikarsa gidecem çıkmazsa kıbrısta olurum büyük ihtimal ama sanki hiç heyecan da duymamaya başladım
86 lıyım canım,
Benim fazla olmuyor en fazla 7 oldu, en az son transfer edılmeyende 3 oldu.
Ne vizesı cnm ?

86 lıyım canım,
Benim fazla olmuyor en fazla 7 oldu, en az son transfer edılmeyende 3 oldu.
Ne vizesı cnm ?
Ben yunanistanda karar kıldım galiba. Ukrayna bana dönüş yapmadı kıbrısa olan inancımı da yitirdim. Yani yine giderim elbette zorda kalırsam ama şimdilik b planı olarak duruyor.

Ben yunanistanda karar kıldım galiba. Ukrayna bana dönüş yapmadı kıbrısa olan inancımı da yitirdim. Yani yine giderim elbette zorda kalırsam ama şimdilik b planı olarak duruyor.
Vazgecme cnm kiewden cok yoğunlar tekrar yaz cnm ,okadar cok arayan yazan varki andreye , telefonu dewamlı calıyor bır yandan hastalarla ılgılenıyor bır yandan arayana yazana cvp vermeye calısıyor. Yunanistanı ben duymadım hıc ama belkı vardır gıden arkadaşlar 🥰

Ben hıc bırsey kullanmıyorum, sadece ıgne vurdular, bugun andrey ıle konustum agrı olabılırmıs belkı regl olacak demıs doktor, eger regl olursam aramam gerekıyormus.

O zaman endometrium ne zaman hazirsa o zaman transfer diyelim.
Ben zoladex( aybi icerikta farkli bir igne) vurulduktan 1 saat sonra regl oldum😐 nasil birseyse artik bilmiyorum.

Vazgecme cnm kiewden cok yoğunlar tekrar yaz cnm ,okadar cok arayan yazan varki andreye , telefonu dewamlı calıyor bır yandan hastalarla ılgılenıyor bır yandan arayana yazana cvp vermeye calısıyor. Yunanistanı ben duymadım hıc ama belkı vardır gıden arkadaşlar 🥰
Bi iki kere yazdım hiç dönüş yapmadı bana. Ilk konustugumuzda iste diyordu ögrenip dönecem ya da dönemedim kusura bakmayın diye. Artık hiç cevap yazmıyor. Gurur yaptım :KK43:

Canım hersey nasıp , benım arkadasım okadar cok denedıkı sayısını hatırlamıyorum.her tüp bebek tedavısınde 5.gün transfer edıldı , onunda olmadı ama donosyonda aldı ıkızlerını kucagına🥰
tabiy kii öyle,ona bakarsan dr um kizdi bana donasyon diyince.benden hala masallah 10-12 tane cikio adam dio ki elbet biri olur.yok dedim istemiyorum ,güçüm yok ayni seyleri yaşamaya.dedim,benim icin hic farketmiyor donor yumurtasi olmasi,ozmn neden cekiyim bukadar acıyı üzüntüyü.belki 15. ci de olck belki yaptirsam bundan sonraki ilk tedavide.ama birkere bile kaliteli embriyoyu bulamamisim sonucta,keşke son iki yaptirmadan hatta karar verseydik..yani dedigin gibi nasip tabiyki hersey.herkes icin bir dogru zaman var,herkesin baska baska...ama insallah tek bir sonuc olucak hepimiz icin ; anne olucaz🤲🍀

Abooo bana lazım ondan😀 kasıklarım patlıcak artık agrıdan🤭
Sordunmu normalmiymiş??
Zoladez’ten daha az etkili diye vermisti demekki zoladex verse 15 dk sonra regl olurdum.
Evet cok korktum iptal olacak diye, normalmis. Zaten reglime 1 hafta vardi tam o gun yapilsin diye ayarladilar sanirim bilincli yapildi anladigim o.

Zoladez’ten daha az etkili diye vermisti demekki zoladex verse 15 dk sonra regl olurdum.
Evet cok korktum iptal olacak diye, normalmis. Zaten reglime 1 hafta vardi tam o gun yapilsin diye ayarladilar sanirim bilincli yapildi anladigim o.
Kız zoladex bıle banamısın demedı bana🤔 ne bır lekelenme ne başka bırşey🤣
Benim galiba bıraz gecıkmelı olcak yada hıc olmucak🤔2,5 senedır gexıcı menopozdaydım buda hepten soktu galıba menopoza benı😂

Kız zoladex bıle banamısın demedı bana🤔 ne bır lekelenme ne başka bırşey🤣
Benim galiba bıraz gecıkmelı olcak yada hıc olmucak🤔2,5 senedır gexıcı menopozdaydım buda hepten soktu galıba menopoza benı😂
😂 Ben bu igneyi hic anlamadim hayatimda ilk kez oluuorum zaten ama menapoza sokuyor diye korkuyordum ama oyle bisey yapmiyor gibi ben anlamadim bu igneyi🤨😅

X