Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Oleeeyyy ben arkadaşımı buldum😂😂😂👍
Evet ben 13 haziran kievdeyim
14 haziran doktorda ilk randevum
Andreye söyleyelim bizi aynı otele yerleştirsin😂❤️
Zaza senin zoladex vurulduktan sonraki ay adetin kacinci gunu transfer olmus olacaksin?
Ben turkiyede lucrin kullanip bir sonraki adetin 26.27.gunu gibi olmustum. Kievde nasil uygulama?

Şuan Urfa’dan gelen bir çift var ayrıca hani tanıtım videosu var ya onu sordum.Çok kötü bir reklam,şivesi Rus gibi,tırnakları french ama kapalı nasıl oluyor Türkiye’de böyle kişi olmazki dedim.o gerçekmiş yabancı gelinmiş.Doğuya gelin gitmiş reklamdaki abla. 😁😂
Bende kapandim ve arada french yaptiriyorum ben😀bakim sart😆🤭 niye olmasin kiz cok var türkiyedede😀
Ben youtubede izledim ve o bayan bence taninmamak icin sal ile kapatmis , bende izledim. Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin kizlarrr ben cok heycanlaniyorum , biz senle denk gelicez galiba🤭

çok güzel bir haber, Ekinnn 👍🙏🤗sanırım bebiş değil bebişler geliyor 🥰

Bu arada transfer nasıl yapılıyor ve sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyor, yaşadığın kadarıyla burada paylaşırsan çok memnun olurum, Ekincimmm 🙏
Teşekkür ederim canım🙏Transferde idrara sıkışık oluyorsun kolay bi işlem alttan kontrol gibi 5 -10 dk lık bi işlem ben yarım saat yattım tuvalete sonra gittim sonrasında ağır taşımamaya,uzanmamaya,kendimi çok yormamaya dikkat ettim transferin olduğu gün yattım ertesi gün uçakla yolculuk yaptım dört uçak bide 2 saatlik yol geldim bi sıkıntı olmadı evdede dinlendim genelde inşallah sizinkide çok kolay geçer 🙏ve güzel haberler alırız🤲

E Ekin006 canım peki sende belirti vs var mıydı ?
Çok bi belirti yaşamadım canım benim adettede çok bi belirti olmazdı hafif bel ağrısı karın şişliği dışında sadece 8. Gün hafif kanamam oldu yerleşme kanaması okadar ama şimdi çok uyuyorum 😂 şimdilik midemde bulanmıyor inşallah kolay hamilelik olur🙏

X