Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

su gibi aksın işlerin insallah hersey istediginiz gibi olsun,keyfini çıkartın

Aklıma geldikçe merak edenlere ve geleceklere bilgi vereyim.otele geldik gerçekten daha önce gelenlerin anlattığı gibi tatil köyü havası var.
Uber ile istediğiniz yere gidebiliyorsunuz.Fiyatlar Kıbrıs’a ve tr ye göre bile gerçekten düşük.
PCR testi için nikolab da kişi başı 670 grivna ödedik( Google dan çevirisiniz).
Dövizi öncekiler gibi döviz bürosunda grivnaya çevirdik.
Valla kızlar öyle bir anlatmışsınız ki ben sanki daha önceden gelmiş gibi hazırlıklıydım.
Burada yasak yokmuş istediğin saatte çık git gel.Ayrıca maske bile şart değil isterseniz çıkarın dediler.
Ben bir sürü ilaçla dönecem sanıyordum embriyo transferinden sonra o bir sürü ilaç verilecek dedi.ve zaten östrofem vs biz hep Türkiye’den alıyoruz dedi.
Tarihleri yanlış hatırlamıyorsam 25 Temmuz 8 Ağustos (bir iki gün öncesi olabilir tam aklımda kalmadı) klinik kapalı olacakmış.şu an için plan böyleymiş.transferleri ona göre planlayacakmış dr lar.
dualarınızı ve iyi dileklerinizi gördükçe mutlu oluyorum.mümkün olsa canlı yayın yapacam.
bugünkü tahliller bitti sabah doktorlar görüşüp tedaviye başlayacakmıyız ne zaman başlayacağız onları konuşacağız.
bu arada buraya geldiğimden beri inanın hem kendime hem buradaki isteyen herkese dua ediyorum.
bu arada andrecik gerçekten çok temiz yüzlü ve iyi biri. bizim gibi kötü ve zor bir süreç atlatmış.şimdi aralık ayında prensesini kucağına almış.bizim sigortamızı bile kendi kredi kartı ile almış.önce gidip bankaya para yatırmış (pazar pazar buna uğraşmış) sonrada sigortamızı yapmış.
unutmadan biz kimlikle geldik ve pasaport kontrol öncesi küçük bir form var onu doldurmamız gerekiyorMuş.tabi telaştan unuttuk.görevli Rusça bişeyler diyor biz anlamıyoruz İngilizce diyorum o bilmiyor .bir kağıda Rusça yazmış onu bana gösteriyor.sanki dediğini anladımda okumam kaldı.neyse sonradan anladık tabi sırf form doldurmamak, geri dönüp uğraşmamak için pasaportlarımızla giriş yaptık.hiç bir fark yok.(evde bırakacaktım eşimede gerek yok dedim ama neyseki almıştık yanımıza)
havası birkaç derece serin ve saati bizimle aynı.sanırım 1 dk fark var.
Benim gibi uçak korkusu olan arkadaşlarım uçak yağ gibi kalktı aynı süper konforla indi.uçakta yemek servisinde vardı.(pandemiden dolayı iç hatlarda kaldırdılar dış hatlarda da yok sanıyordum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Çok çok sevindim canım sonadek güzel yağ gibi gitsin işlerin. Uçakda stress yaşamaman super olmuş çok şükürdarısı bana

❤❤❤❤❤ amiin kolay gelsin canim ev tasimak zordur bilirim biz suan oturdugumuz eve yeni tasindik buranin ekstra oda olmasini o yuxden istedim bende 3+ 1 en uygunu canim
Evet doğru söylüyorsun canım bu arada bebişlerin isimlerine bayıldım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Evet doğru söylüyorsun canım bu arada bebişlerin isimlerine bayıldım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Canim cok saol cok guzel demi bende bayildim bekarligimdan beri bu isimleri dusunuyordum AMİN İNŞALLAH CANIM❤❤❤❤

Super cok sevindim senin adina❤❤❤❤❤

İRabbim Gönlünüze göre verir herşey güzel olacak ve burda hamileliğimizden,çocuklarımızdan bahsedeceğiz

Merhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
Maşallah E Ekin006
O zaman haftaya çarşamba ikiz haberlerini bekliyoruz sağlıkla kucağına al inşallah yaa okudukça böyle güzel haberleri içim açılıyor valla..
Bende bugün iğnelere başladım, değişik bir tedavi başlangıcı oldu Gonalf 125, Merional 75, femara tablet ..
Cuma kontrolüm var inşallah kalitali yumurtalar oluşur. Haftaya çarşamba ya da perşembe yumurta toplama, salı günü gidiyoruz yani kıbrısa kesinleşti.

Merhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
çok güzel bir haber, Ekinnn sanırım bebiş değil bebişler geliyor

Bu arada transfer nasıl yapılıyor ve sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyor, yaşadığın kadarıyla burada paylaşırsan çok memnun olurum, Ekincimmm

Massallah rabbim nazarlardan saklasin ikizler geliyor belliiiii❤❤❤❤

Zirka kuzum uçakta stres yapmadın inşallah
Yarın doktordan çıkarken mutlu haberlerle dön

Ayyy massllah harika Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Çiftler görürsün
Maşallah
Çok güzel başlangıç,inşallah güzel biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…