Tamaram inşallah ondanda güzel haber alalımTamara Nasıl hissediyorsun kendini? Bir hafta doldu değil mi
Valla canim normalmi bilmiyom kasiklarimdan bacagima vuruyor gibi, esim yarin andreye yaz sor dedi normalmi diye , aralikli birden basliyorYemin ederim zoladexten sonra hatırlıyorsan bende kasık ağrılarından şikayetçiydim
Ama şimdi çok şükür rahatım
Sana bir şey söyleyim bence kisti küçültüyor ondanValla canim normalmi bilmiyom kasiklarimdan bacagima vuruyor gibi, esim yarin andreye yaz sor dedi normalmi diye , aralikli birden basliyor
Ayyy insallahhhSana bir şey söyleyim bence kisti küçültüyor ondan
Güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah gonlununuzce olurkızlar buradayım şuan andre karşımda konuşuyor.Tahlillerimiz yapılıyor.Yarın sabah doktor ile görüşeceğiz.sıcak bir ortam.her sorumu cevaplıyor.Valla daha öncekilerden çok farklı bir rahatlığım var.Allah hepimizin işini rast getirsin
Ben adet olmucammi acaba ya kacgün sonra olunuyor yada olmamakda normalmiSana bir şey söyleyim bence kisti küçültüyor ondan
İkizler geliyor bence, sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah çok sevindim çoookMerhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
Maşallah @Ekin006
O zaman haftaya çarşamba ikiz haberlerini bekliyoruzsağlıkla kucağına al inşallah yaa okudukça böyle güzel haberleri içim açılıyor valla..
Bende bugün iğnelere başladım, değişik bir tedavi başlangıcı olduGonalf 125, Merional 75, femara tablet ..
Cuma kontrolüm var inşallah kalitali yumurtalar oluşur. Haftaya çarşamba ya da perşembe yumurta toplama, salı günü gidiyoruz yani kıbrısa kesinleşti.
Tamara Nasıl hissediyorsun kendini? Bir hafta doldu değil mi
Tamaram inşallah ondanda güzel haber alalım
İnşallah canımBende Tamarani merak ediyorum. İnşaAllah ondanda güzel haber alırız
Ay hadi bu sefer olacakİyiyim çok şükür bugün biraz halsizlik var biraz da karın ağrısı var. Bugün tam bir hafta oldu cumartesi günü test günüm sabırsızlıkla bekliyorum
Sana zoladexi vurdular başka bir ilaç verdilermiBen adet olmucammi acaba ya kacgün sonra olunuyor yada olmamakda normalmiyillar sonra orkid aldim bekliyorum
Tamara perşembe 10 günün acaba kanda baktırsanİyiyim çok şükür bugün biraz halsizlik var biraz da karın ağrısı var. Bugün tam bir hafta oldu cumartesi günü test günüm sabırsızlıkla bekliyorum
AminYolunuz açık işleriniz rast gitsin inşallah, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok cnm vermediler, baslayacagim zaman alacaklarimi verdiler sadeceSana zoladexi vurdular başka bir ilaç verdilermi
Ne iğneymiş yaValla canim normalmi bilmiyom kasiklarimdan bacagima vuruyor gibi, esim yarin andreye yaz sor dedi normalmi diye , aralikli birden basliyor
Insallah cnm beni cok etkiledi benim ilk günden basladi agrilarim, insallah olumlu yönden etkiliyodur 21 de belli olcak bakalimNe iğneymiş yainşallah geçici şeylerdir yaşdıkların. Yumurta toplamadan sonra bende olucam zoladex