Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İnce kutıda çok hafif tek enjektör içinde ilaç
neden ısrar ediyorsun dedi.Bende eşşekten düşmüşün halinden eşşekten düşen anlar dedim.Başka arkadaşlarda var getirecek dedim.(zaza seni kastettim) ama tarih geç oluyor bu iğnelerin belli zamanı var biliyorsun dedim.Yüreği dayanmadı.Tamam dedi sadece sorun çıkarsa karışmam bak dedi.Tamam dedim bende. :))

Biotexcomda mitokondriy nakli yapılıyor
Andrey anlatmıştı

Yani bir yumurta donasyonu gibi değil mitokondri nakline o şekilde bakmamak lazım aslında ihmal edilebilir.
Yine de net bilgiyi bu işi yapan uzmanlar ve kliniktekilerle görüşmekte daha da fayda olur sanki
Benim de hiç bilgim olmadığından, birkaç denemem daha olumsuz sonuclanirsa bu konuyu ilgili merkezlerle görüşürüm diye düşünüyorum, karisik konular bunlar malum, insan bilemiyor ama alternatif olarak olabilir, yine de bilimsel yönü önemli...

Zaza canım zoladex ve lucrin depot 3,75 arasında fark varmı ki? Birde bu iğneyi transfer öncesi adetin kaçıncı günü vurdurmak lazım ?
İkisininde görevi aynı ama bana değilene göre zoladex daha etkili
Genelde progesteron fazının bitimine yakın vuruluyor

Öğlene doğru nöbetten eve geldim ve şu saate kadar iş yapıp kendimi oyaladım.Ama stres yaptım galiba.Yada heyecan yapmaya başladım sanırım.Biraz yaşayacaklarımın, birazda uçağın stresi var.
Ya lütfen bana dua edin şans dileyin.Sırası ile hepimiz bu mutluluğu tadalım.Şu yaşadıklarımıza değecek sonuçlar alalım.Sonrada bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Ben erkek istiyorum yaramaz olsunlar, bana kafayı yedirtsinler.İsimleri bile hazır.
Buraya yazmaya başlayınca terapi gibi oluyor.elim direk harfler üzerinde kendiliğinden gezinmeye başlıyor.Yazacak o kadar çok şey var ki.Çoğu zamanda saçmalama deyip siliyorum.
Heyecan ve stres dilime-elime vurdu.

Su gibi aksın işin,kuş gibi uçuşun olsun
İçin güzel anılarla dönesin inşallah
Aslında tatil gibi düşün,kafanı rahat burak
Ordanda güzel sonuçlarını bizimle paylaş

Kurban oldugum rabbim isini gücünü rast getirsin insallah rabbim seninde kucagini doldursun❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…