Beyza kıbrıstan vaz mı geçtin bide neden vazgeçtin yazabilir misin ben Dr hit e gidecektim herkes Ukrayna yazınca bi korktum
Merhaba cnm , benım vazgecme sebeblerınden bırısı ilgisizlik , arayan soram yoktu kendı kendıme tedavıye başlıcaktım
Ikincisi ücreti. Ne ıstesem extra ücret ıstendı ve benım tedavı konaklama ucak karantına felandı fılandı 9bın euroya yaklastı.Düşündğm ve bır tedavıye bukadar verıp allah korusun negatıf cıkarsa ıkıncıye nerden bulcamda baslıcam. Ve kıewe karar verdım. O paraya 2 tedavı ve hersey ıcınde. Onların bana dedıgı extralar, konaklamalar hersey.Rabbım nasıp ederse heryerde olur fakat ben bütcemıde düşünmek zorundayım. Rabbım herkesın gönlüne göre versın

Yok kalsın zorunlu olsunda öyle ben korkuyom zaten dogru dürüst hormonum yok yenı acıkan asıyı vurdurmam hepten yok olur olan hormonlarımda
Ben de bir de astra zeneca vuruyorlar malesef ben sordum bugun. Pek guven vermiyor bana ama haziran olmadan tedaviye gitmek gerek sonra kesin asi pasaportu getirirler herkeese actik diye

Ben de bir de astra zeneca vuruyorlar malesef ben sordum bugun. Pek guven vermiyor bana ama haziran olmadan tedaviye gitmek gerek sonra kesin asi pasaportu getirirler herkeese actik diye
Ben aşımı 22 Nisan da oldum
(Biontech), ikinci doz da
3 Haziran da. Gynolife sormuştum doğru yada yanlış bilmiyorum ama bana söyledikleri kadınlar için ikinci dozdan bir ay sonra tedavi yapılabilir. Erkekler için ise ikinci dozdan bir hafta sonra bile sperm verebilir demişti.
Astra zeneca kan pıhtılaşma riski olduğu için 60 yaş altına yapılmıyor, 60 yaş üstüne yapılıyor diye biliyordum.

Aa ne guzelmis. Isinizden dolayi mi olabildiniz acaba? Cunku 70 yasindakiler bile olamadi bildigim kadariyla( suan itibariyle) Evet ben de ondan cekiniyorum acikcasi ama ne varsa onu olacaksiniz gibi bir cevap aldim

Aa ne guzelmis. Isinizden dolayi mi olabildiniz acaba? Cunku 70 yasindakiler bile olamadi bildigim kadariyla( suan itibariyle) Evet ben de ondan cekiniyorum acikcasi ama ne varsa onu olacaksiniz gibi bir cevap aldim
Kayın pederim yaş sırası hakkı gelmişti, sürekli evine giren kişi ben olduğum ve hastalık taşıma riskim olduğum için ,ikinci kişi olarak beni yazdı.
Aşı merkezlerin de iki kişi kayıt yapılıyor oradan da hangi aşıyı istediğini işaretliyorsun.

Amiiiin meleğim
Kovit
Asıdan 3 yada 6 ay sonra demişlerdi tedavıye baslamak tam
Asıdan 3 yada 6 ay sonra demişlerdi tedavıye baslamak tam hatırlamıyorum
33 haftalık gebe sağlık çalışanı aşı olduğunu okumuştum

Yok kalsın zorunlu olsunda öyle ben korkuyom zaten dogru dürüst hormonum yok yenı acıkan asıyı vurdurmam hepten yok olur olan hormonlarımda
İkinci aşımıda pazar olucam
Doktora sordum aşıdan 1 ay sonra transfer yapıla bilir dedi

Evet pablocum banada kievdeki doktor aynısını söyledi

İkinci aşımıda pazar olucam
Doktora sordum aşıdan 1 ay sonra transfer yapıla bilir dedi
maşallah şifa olsun cnm.
Ben soralı 3/ay olmustur . Demekki artık ilerledizazam yarın benımde
Senın doktor ıle skype görüsmem var bakalım neler olcak

Ohh süper
Burada yaz olayları
Yazarım cnm . Benım bu kist ınsallah ilacla gecıcek bıseydır. 3,13 cnm yazıyor ultrasyonda. İnt baya arastırdım bazı kistler gebelıge engel degılmıs. Ama benım cıkolata kistinden baska bıldıgım yok. Yani şuankının ne oldugunu bılmıyom

Sen icini ferah tut dualarimiz seninle beyzosum❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…