Paylaşmak önemli aslında...burada emek sarf edilerek paylaşılmış çok güzel bilgiler edindim, elimden geldiğince de bende paylaşmaya çalışıyorum :) pandemi döneminde, birkaç kez zaman kaybetmemek gerektiğini ve tedavide 1 günün bile değerli olduğunu ifade etmeye çalıştım ki, birilerine cesaret verir de tedaviye başlayanlar olur diye...
Önceki sayfalarda bir kaç yerde çok kısıtlı da olsa Ukrayna ile ilgili bir kaç bilgiye ulaşabilmiştim. Paralelinde kendim Rusya, Batum, İtalya, İspanya, Kıbrıs, Ukrayna'daki vb. çoğu klinikle (
www.eggdonationfriends.com adresinde üye klinikler vardı, üyelik durumları değişebiliyor) araştırmalarım, kliniklerle yazışmalarım, şartlar neler ve ben ne istiyorum/nereyi istiyorum, tercihim nedir, bana sağlanacak şartlar neler olmalı diye düşünerek kendi seçimimi etki altında kalmadan yaptım.
Valla şimdi sizler şuanda benden daha şanslısınız, emek vererek bu konu içinde, Biotexcom ile ilgili detaylı ve çok güzel bilgiler paylaşıldı. Herkese teşekkürler, kıymetini bilin derim
Ben araştırma yaparken ve tedaviye başladığımda Türkçe bilen koordinatör de işten ayrılmıştı. Detaylı tüm bilgilere ve tedavi süreçlerinin ne olduğuna, bizimle ilgilenen koordinatöre sorarak ve yaşayarak ulaştım. Keşke ben başladığım zaman bu kadar detaylı bilgi olsaydı da daha rahat, kolay ve bazı şeyleri önceden bilerek gitseydim
( O yüzden şimdi, kendi tedavi olduğum klinik, yaşadıklarım, tecrübelerimi, bana sunduklarını paylaşmaya çalışıyorum ki benden sonrakiler, tedavi olduğum klinikle ilgili bu bilgi ve tecrübelere, bu konu aracılığıyla benden daha kolay ulaşabilsin ve faydalanabilsinler diye..
Pandeminin Mart-Nisan 2020 tarihinde başlaması ile kapanmalar oldu giriş çıkışlar kapanınca da tedaviler yarım kaldı ve üzerinden koca 1 yıl geçti, Temmuzda ilk açılmalar başlayınca, ilk sınırları açılanlar arasında Ukrayna olmasıyla birlikte, ileride ne olacağı, pandeminin ve kuralların nasıl olacağı belli olmaz öngörüsü ile hemen tedaviye başladım ve 2,5-3 ay kadar bir gecikmem olmuş oldu ama oda kendimi rahatça hazırlamaya fırsat oldu.
Şimdi geriye dönüp bakınca; iyi ki beklemeden, pandeminin hemen başından şimdi ki bu zamana, hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldığım bir süre oldu benim için...
Herkesin bu sürecinin su gibi akıp gitmesini ve sonunun güzellikle bitmesini diliyorum