• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah yardımcımız olsun bitsin şu hastalık en yakın zamanda inşallah
Insallah canim benim biraz olsun rahatlariz artik haziranda turizm sezonuda avmler her yer acilsin artikda nefes alalim maskeyle yasam artik baya yormaya basladi

Ben anlamadım bilet alıp çıkamazmıyız şimdi bir ülkeye
Canim persembeye kadar icisleri genelge yayinlar zorunlu hallerde illaki izinler olabilecektir ama yurt disi durumlarinda izin durumlari nasil degerlendirirler bakalim

Kızlar şimdi 11 mayıs benim ultrasyon yaptırmam gerek
Imarım özel müayinehaneler açıktır

Kızlar şimdi 11 mayıs benim ultrasyon yaptırmam gerek
Imarım özel müayinehaneler açıktır
Canim gidecegin dr belli ise simdiden alo der sorarsin ama o gun calismiyorsa illaki calisan dr var elbet gonderecekleri bi izin yazisi ile hastanelere gidiliyo diye biliyorum.Sıkinti olmaz .

Canim gidecegin dr belli ise simdiden alo der sorarsin ama o gun calismiyorsa illaki calisan dr var elbet gonderecekleri bi izin yazisi ile hastanelere gidiliyo diye biliyorum.Sıkinti olmaz .
Doktorunu aradigin zaman ozel izinli sayiliyormussun benim doktoru aramistim o soyledi banada

Yazın yine bi canlanır sonra kısın yıne mıllet evınde kalır tüm dünya genelınde böle olur🤭
Beyza kıbrıstan vaz mı geçtin bide neden vazgeçtin yazabilir misin ben Dr hit e gidecektim herkes Ukrayna yazınca bi korktum

Hiç sıkıntı çekmeden gidip gelmek, nerede kalacağım, ulaşımı nasıl sağlayacağım, yanıma para alacak mıyım, kaldığım yerden kliniğe nasıl gideceğim, transfer sonrası havaalanına nasıl geri döneceğim, sabah öğle akşam nerede ne yiyeceğim vb. ana dertlerin :) olmaması tedavi sırasında aslında görünmeyen çok önemli unsurlardan bence, başkalarının sizin adınıza her şeyinizi planlıyor olması çok hoş, insan strese girmiyor ve ekstradan başka şeyler düşünmüyor! En son gittiğimizde eşime dedim ki; iyi ki bu şekilde her şey paket dahilinde sadece uçaktan iniyoruz ve gerisi artık dönene kadar kliniğin kontrolünde ne güzel...
Biz her gittiğimizde hiç zorlanmadık, çok rahat gidip geldik, Biotexcom eşim ve bana hem sağlık sigortamızı yaptı epostayla gönderdi, hem tedavi olduğuma dair izin kağıdımı, hem ulaştığımızda bizi alıp karantina otellerine bırakıp sabahında kendileri Covid testi yapıp sonuç çıkana kadar odamızda bize her türlü imkanı sağladılar, yaz döneminde ise iznimize denk getirip tedavi boyunca da paket kapsamında 9 gece kaldık, eşim ve benim için extra bir ödememiz olmadı. Süreci çok güzel yönettiler gerçekten, ben memnun kaldım.
Biz her gittiğimizde tedaviye başka ülkelerden de gelenler vardı, orada tanıştığımız kişiler oldu ve benim bildiklerimden, pandemiden önce üçüzlere hamile kaldı ve redüksiyondan sonra bir kız bir erkek ikizlerini doğurdu :) Pandeminin ilk aylarında ise, her ülke tarafından ilk önce gidip gelinmesi yasaklanan ülke İtalya olmasına rağmen, izinle en çok İtalya'dan tedaviye gelmişlerdi. Hatta bizi güldürmüşlerdi, İstanbula girişleri serbest olduğu için önce İstanbula gelip, İstanbuldan Kiev'e geçiyorlarmış :) eee ne de olsa, onlarda Akdeniz insanı, İtalyanlarla bu tarz konularda benzeşiyoruz diye boşuna demiyorlar :):sampiyon:
Mesela Almanya'dan da birisiyle tanışmıştık, o ise donasyona değil, tüp bebek tedavisine gelmişti, ilaçlar tedaviler imkanlar daha pahalı, burası daha iyi demişti.
Ben gidiş bileti alım dönüşü burda ayarladım,çünkü Andrey işiniz uzaya bilir dönüşü almayın dedi
İkinci defa gelince inşallah transfere her halde 7 gün kala gelirim, Onu artık doktor karar verir
Secey arkadaşımız mesela 9 gün önceden gelmişti
teşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok mu
Canım secey arkadaşımız transferden 9 gün önce gelmişti,her halde bende öyle yaparım Fazla kalmanın anlamı yok ki
Ben 11 mayıs ultrasonda kistime dair bilgi vericem.ona göre tedavi şekli olucak
12 haftasına kadar işte her ne sorularınız olursa mail ata bilirsiniz doktora
Ayy ben hamile kalımda gerisi doktor bulurum takibe.önemli olan ilerleyen sağlıklı gebelik olsun
Öyle değil...Toplamda covid var diye 9 gün kaldım. Yoksa transfer zamanı, eşiniz 5 gün önceden örnek verirse, 5 güne ihtiyaç oluyor. Örnek vermeden, 1 gün önce gidiş, transferden 1 gün sonra dönüş toplamda 7 gün yeterli... Dolayısıyla konaklama; tedavi sürenizce ücretsiz! Benim Covid19 başladığı ilk aylarda gittiğimden, 2 gün önce örnek alıp beklettiklerinden 9 güne sarkmıştı. Fazla kalınırsa tedavi olmaya gelenler oda için sıra beklemek durumunda kalır. Hotelin kontrolünde tedavisi bitenlerin yerine tedaviye gelenlerin yerleştirilmesi yapılıyor. Herkesin tedavisi farklı olduğundan, gidiş-geliş günleri, planlamalar, tedaviye karar verildiğinde koordinatör ile planlanmakta. Mesela benim ilk kontrolüm 1 günde bitti, Zaza seninki 5 günde bitti.

Hala hersey belirsizlik icinde persembeye kadar hersey netlesir tek temennim bu kovid 19 belasinin mayis sonuna kadar azalmasi . azalmadikca diken üstünde yasiyormus gibi hissediyor insan. azalsinki icimiz rahat bir sekilde tedavilerimize korkularimiz olmadan gidelim artik. Haziran sonuna kadarda asilar bitecek turkiyede, öyle soyleniyor. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canlarim. Rabbim hepimizin isini kolaylastirsin insallah.

Back