Saol cnmm insallah güzel gecer görüsmeSen icini ferah tut dualarimiz seninle beyzosum❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnmm insallah güzel gecer görüsmeSen icini ferah tut dualarimiz seninle beyzosum❤❤❤
Insallah canim gececek sen hic merak etme buna inaniyorum ben❤❤❤Saol cnmm insallah güzel gecer görüsme
Benim çukulata kistimde var,sade kistimdeYazarım cnm . Benım bu kist ınsallah ilacla gecıcek bıseydır. 3,13 cnm yazıyor ultrasyonda. İnt baya arastırdım bazı kistler gebelıge engel degılmıs. Ama benım cıkolata kistinden baska bıldıgım yok. Yani şuankının ne oldugunu bılmıyom
Çikolata kisti değil dediyse folikül kistidir muhtemelen onlar da gebeliğe engel değil doğum kontrol hapı ile bir dahaki ay kaybolur. Ayrıca skype görüşmede Andrey de mi olacak iletişimi nasıl sağlayacaksınız ben de bu hafta ultrason çektireceğim göndereceğim sonuçlarımı da ben de aslında görüşmek istiyorum dr la o nedenle sordum.maşallah şifa olsun cnm.
Ben soralı 3/ay olmustur . Demekki artık ilerledizazam yarın benımde
Senın doktor ıle skype görüsmem var bakalım neler olcak
Insallah seninde kistin gecer cnm ilaclaBenim çukulata kistimde var,sade kistimde
Tedavi yazdı bana elena mihaylovna
Canim ben visanne diye bir hap kullaniyorum 2,5 senedir benim tahminim bu yapti bana kisti yada adet olmadigim icin kist olustu bakalim ne dicek dr yarinÇikolata kisti değil dediyse folikül kistidir muhtemelen onlar da gebeliğe engel değil doğum kontrol hapı ile bir dahaki ay kaybolur. Ayrıca skype görüşmede Andrey de mi olacak iletişimi nasıl sağlayacaksınız ben de bu hafta ultrason çektireceğim göndereceğim sonuçlarımı da ben de aslında görüşmek istiyorum dr la o nedenle sordum.
Çok teşekkür ederim canım ben de perşembe ultrason çektireceğim, sonra eski sonuçlarımla birlikte online görüşme isteyeyim iyi oldu senin yazman.Canim ben visanne diye bir hap kullaniyorum 2,5 senedir benim tahminim bu yapti bana kisti yada adet olmadigim icin kist olustu bakalim ne dicek dr yarin
Bende dedim andreye ben ne dicem dr dilini bilmiyom ben olcam dedi yaninda doktorun . Bence sende görüs cünki benim dosyama görüsmede bakacak ve konuscakmis
Paylaşmak önemli aslında...burada emek sarf edilerek paylaşılmış çok güzel bilgiler edindim, elimden geldiğince de bende paylaşmaya çalışıyorum :) pandemi döneminde, birkaç kez zaman kaybetmemek gerektiğini ve tedavide 1 günün bile değerli olduğunu ifade etmeye çalıştım ki, birilerine cesaret verir de tedaviye başlayanlar olur diye...Canım Seceyim bu süreçlerinin hepsini benimle paylaştın
Bende senin kievdeki doktordayım Elenada Çok tatlı kadın İnşallah benimde sonucum seninki gibi biter
merhaba arkadaşlar,Çok teşekkür ederim canım ben de perşembe ultrason çektireceğim, sonra eski sonuçlarımla birlikte online görüşme isteyeyim iyi oldu senin yazman.
Adetin iki ya da üçüncü günü çektirebilirsinmerhaba arkadaşlar,
ultrason regliyken de çektirilebiliyor muyuz? doğru zamanı nedir,acaba?
Bir de istanbul anadolu yakasında en uygun ve doğru sonuç alabileceğimiz nereler var, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.
Ultrason muayenesi yani çektireceğim yazmışım ama aslında vaginal muayene yaniAdetin iki ya da üçüncü günü çektirebilirsin
AmiinPaylaşmak önemli aslında...burada emek sarf edilerek paylaşılmış çok güzel bilgiler edindim, elimden geldiğince de bende paylaşmaya çalışıyorum :) pandemi döneminde, birkaç kez zaman kaybetmemek gerektiğini ve tedavide 1 günün bile değerli olduğunu ifade etmeye çalıştım ki, birilerine cesaret verir de tedaviye başlayanlar olur diye...
Önceki sayfalarda bir kaç yerde çok kısıtlı da olsa Ukrayna ile ilgili bir kaç bilgiye ulaşabilmiştim. Paralelinde kendim Rusya, Batum, İtalya, İspanya, Kıbrıs, Ukrayna'daki vb. çoğu klinikle (www.eggdonationfriends.com adresinde üye klinikler vardı, üyelik durumları değişebiliyor) araştırmalarım, kliniklerle yazışmalarım, şartlar neler ve ben ne istiyorum/nereyi istiyorum, tercihim nedir, bana sağlanacak şartlar neler olmalı diye düşünerek kendi seçimimi etki altında kalmadan yaptım.
Valla şimdi sizler şuanda benden daha şanslısınız, emek vererek bu konu içinde, Biotexcom ile ilgili detaylı ve çok güzel bilgiler paylaşıldı. Herkese teşekkürler, kıymetini bilin derim Ben araştırma yaparken ve tedaviye başladığımda Türkçe bilen koordinatör de işten ayrılmıştı. Detaylı tüm bilgilere ve tedavi süreçlerinin ne olduğuna, bizimle ilgilenen koordinatöre sorarak ve yaşayarak ulaştım. Keşke ben başladığım zaman bu kadar detaylı bilgi olsaydı da daha rahat, kolay ve bazı şeyleri önceden bilerek gitseydim ( O yüzden şimdi, kendi tedavi olduğum klinik, yaşadıklarım, tecrübelerimi, bana sunduklarını paylaşmaya çalışıyorum ki benden sonrakiler, tedavi olduğum klinikle ilgili bu bilgi ve tecrübelere, bu konu aracılığıyla benden daha kolay ulaşabilsin ve faydalanabilsinler diye..
Pandeminin Mart-Nisan 2020 tarihinde başlaması ile kapanmalar oldu giriş çıkışlar kapanınca da tedaviler yarım kaldı ve üzerinden koca 1 yıl geçti, Temmuzda ilk açılmalar başlayınca, ilk sınırları açılanlar arasında Ukrayna olmasıyla birlikte, ileride ne olacağı, pandeminin ve kuralların nasıl olacağı belli olmaz öngörüsü ile hemen tedaviye başladım ve 2,5-3 ay kadar bir gecikmem olmuş oldu ama oda kendimi rahatça hazırlamaya fırsat oldu.
Şimdi geriye dönüp bakınca; iyi ki beklemeden, pandeminin hemen başından şimdi ki bu zamana, hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldığım bir süre oldu benim için...
Herkesin bu sürecinin su gibi akıp gitmesini ve sonunun güzellikle bitmesini diliyorum
Amiiiin hemde cok amiinn canim❤❤❤❤❤Paylaşmak önemli aslında...burada emek sarf edilerek paylaşılmış çok güzel bilgiler edindim, elimden geldiğince de bende paylaşmaya çalışıyorum :) pandemi döneminde, birkaç kez zaman kaybetmemek gerektiğini ve tedavide 1 günün bile değerli olduğunu ifade etmeye çalıştım ki, birilerine cesaret verir de tedaviye başlayanlar olur diye...
Önceki sayfalarda bir kaç yerde çok kısıtlı da olsa Ukrayna ile ilgili bir kaç bilgiye ulaşabilmiştim. Paralelinde kendim Rusya, Batum, İtalya, İspanya, Kıbrıs, Ukrayna'daki vb. çoğu klinikle (www.eggdonationfriends.com adresinde üye klinikler vardı, üyelik durumları değişebiliyor) araştırmalarım, kliniklerle yazışmalarım, şartlar neler ve ben ne istiyorum/nereyi istiyorum, tercihim nedir, bana sağlanacak şartlar neler olmalı diye düşünerek kendi seçimimi etki altında kalmadan yaptım.
Valla şimdi sizler şuanda benden daha şanslısınız, emek vererek bu konu içinde, Biotexcom ile ilgili detaylı ve çok güzel bilgiler paylaşıldı. Herkese teşekkürler, kıymetini bilin derim Ben araştırma yaparken ve tedaviye başladığımda Türkçe bilen koordinatör de işten ayrılmıştı. Detaylı tüm bilgilere ve tedavi süreçlerinin ne olduğuna, bizimle ilgilenen koordinatöre sorarak ve yaşayarak ulaştım. Keşke ben başladığım zaman bu kadar detaylı bilgi olsaydı da daha rahat, kolay ve bazı şeyleri önceden bilerek gitseydim ( O yüzden şimdi, kendi tedavi olduğum klinik, yaşadıklarım, tecrübelerimi, bana sunduklarını paylaşmaya çalışıyorum ki benden sonrakiler, tedavi olduğum klinikle ilgili bu bilgi ve tecrübelere, bu konu aracılığıyla benden daha kolay ulaşabilsin ve faydalanabilsinler diye..
Pandeminin Mart-Nisan 2020 tarihinde başlaması ile kapanmalar oldu giriş çıkışlar kapanınca da tedaviler yarım kaldı ve üzerinden koca 1 yıl geçti, Temmuzda ilk açılmalar başlayınca, ilk sınırları açılanlar arasında Ukrayna olmasıyla birlikte, ileride ne olacağı, pandeminin ve kuralların nasıl olacağı belli olmaz öngörüsü ile hemen tedaviye başladım ve 2,5-3 ay kadar bir gecikmem olmuş oldu ama oda kendimi rahatça hazırlamaya fırsat oldu.
Şimdi geriye dönüp bakınca; iyi ki beklemeden, pandeminin hemen başından şimdi ki bu zamana, hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldığım bir süre oldu benim için...
Herkesin bu sürecinin su gibi akıp gitmesini ve sonunun güzellikle bitmesini diliyorum
Benim bir face grubum var sadece doktorlardan oluşan. Orda bildiğim belki 4-5 kişi hamileyken aşı oldu ve biri bebeğine test yaptırdı antikorlu doğdu Buarada bahsettiğim aşı sinovac yani çin aşısı. Canlı aşı olmadığı için hiç tereddütsüz yaptırdılar. Yinede ben cesaret edemezdimAmiiiin meleğim
Kovit
33 haftalık gebe sağlık çalışanı aşı olduğunu okumuştum
Selam cnm hangi klinigi dedigini tahmin ediyorum bende bir ara kontaga gecmistim oraylaBenim hic deneyimim olmadi biliyorsun ilk olcak benim fakat prag hakkinda iyi seyler duydum. 17 bin euromu para iadesi olan tedavilerde benim ögrendigim seciliyor yani herkesi almiyorlar tedaviye,Kizlar selam hepinize deneyimlerinize ihtiyacim var suan.
Yine Cek ile kontak halindeyim.
degisik bir program baslatmislar ve canli dogum garantisi veriyorlar. Bunun icerisinde 3 kere deneme, embriyo dondurma, tum transferler, ilaclar, detayli testler ve eger olmazda %100 para geri veriyorlar olmazsa.bunun icin tabi bazi sartlar da var ancak pahali. 17K euro. Sizce ne derece mantikli? Suan sadece 1 kere denedim. Yolun basinda olan biri icin ne derece mantikli sizlere danismak istedim.
Cocuklara kadar dustu bu kovid rabbim sonumuzu hayir etsin eskiden 65 yas ustu korunuyordu simdide yas sayisi dustukce dusuyor burdada 13 yasinda bir kiz cocugunda cikmis yaa allahim evlerden herkesten uzak tutsun insallahDün okadar konustuk gece ruyamda korona asisi yaptirdim
Bu arada bir arkadasim var cocugu 4yasinda ve pozitif cikmis aksam. Bu hastalik iyce kudurdu Allahim sonumuzu hayir etsin
Amin cnm , galiba er yada gec herkes bunu gecircekCocuklara kadar dustu bu kovid rabbim sonumuzu hayir etsin eskiden 65 yas ustu korunuyordu simdide yas sayisi dustukce dusuyor burdada 13 yasinda bir kiz cocugunda cikmis yaa allahim evlerden herkesten uzak tutsun insallah
Aynen öyle vallahiAmin cnm , galiba er yada gec herkes bunu gecircek