• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam resmen uyuz oluyor baska bir ülkeye gidince . Bana diyoki gönder dr bakalim ne yapcak kistini😱 bu nasıl bır tavır yaa
Sinir bozucu ya.Etik davranislar degil canim ama inan nelerle karsilastik bu ve benzeri maalesef cok dr ile karsilastim.

Adam resmen uyuz oluyor baska bir ülkeye gidince . Bana diyoki gönder dr bakalim ne yapcak kistini😱 bu nasıl bır tavır yaa. Bizde çok meraklıyız başka Ülkeye gidip bu işlemleri yaptırmaya zaten ya heryerde yapılsa zaten herkes yapar ki yaptırmak istemeye de bilir sen paranı alıyorsun bide yardım etmek sonuç alabilmek önemli olan sen takma canım kafanı oluyor böyle katlanacağız ne yapalım

Sinir bozucu ya.Etik davranislar degil canim ama inan nelerle karsilastik bu ve benzeri maalesef cok dr ile karsilastim.
Ben türkiyedede boyle cok doktora rastladim ya demekki heryerde boyle doktorlar var allaha havale ediyorum boyle insanlari hastalarin gururunu kirmaktan baska hicbir sey yapmiyorlar 😣😣😣

İstambulda bir tüp bebek uzmanıda yeter,hamileliğini takip edende yeter
Kiev gebeliğin 12 haftasına kadar seni takip ediyor
Gerisi artık hamilelik takip eden doktorların işi
Ayy kızlar ben 12 haftasını görsem
İçimde büyütsem
Ve sağ salim doğursam
Ahhh ne güzel duygular
Rabbim hepimize nasip etsin
İftar açanlar bir ağızdan Amiiiin diyelim🤲
teşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok mu

teşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok mu
Tam kafamdaki sorular 👍👍

Bir de hep gittigin doktordu galiba. yanlis olmus gercekten. Insallah bir sorun teskil
Etmez🙏
Evet cnm, bu adam işinde cok başarılı fakat biraz dik kafalı ve sogukkanlı.
Eşimde cok sasırdı vısanne kullanırken nasıl kist cıktı diyor. Ama biraz icimi rahatlattı kötü birşey olsaydı senı ordan öyle yollayamazdı tedavi gerektıren bırsey olsaydı başlamak zorunda dedi. Dosyamı doktora vercek carsamba gününe ayarlıcam dedı andrey doktorla kameralı görüştürcek . Insallah hersey güzeldır ve allahın izniyle başlayabılırım tedavıye🙏

Evet cnm, bu adam işinde cok başarılı fakat biraz dik kafalı ve sogukkanlı.
Eşimde cok sasırdı vısanne kullanırken nasıl kist cıktı diyor. Ama biraz icimi rahatlattı kötü birşey olsaydı senı ordan öyle yollayamazdı tedavi gerektıren bırsey olsaydı başlamak zorunda dedi. Dosyamı doktora vercek carsamba gününe ayarlıcam dedı andrey doktorla kameralı görüştürcek . Insallah hersey güzeldır ve allahın izniyle başlayabılırım tedavıye🙏
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kizlar ultrasyonda hersey iyi dedi fakat 3 santimlik bir kisti gördü. Cikolata kisti degilmis. Anlamiyom ya 2,5 senedir gecici menopozdayim nasil cikmis kist😔 ne yapcam bilmiyom valla
Hiiiç tedirgin olma o kist erir
Sonucunu ukraynaya at
Rahim içi ne durumda?

Hiiiç tedirgin olma o kist erir
Sonucunu ukraynaya at
Rahim içi ne durumda?
Iyı gözüküyor dedi sadece kist var dedi keşke baska dr gıtseydım valla , yolladım sonucu carsamba günü görüşcez. Nasip olurda hamıle kalırsam bu dr degıscem bu adama para yedırmıcem türk bır doktora gıtcem takıb ıcın

Canım secey arkadaşımız transferden 9 gün önce gelmişti,her halde bende öyle yaparım
Fazla kalmanın anlamı yok ki
Ben 11 mayıs ultrasonda kistime dair bilgi vericem.ona göre tedavi şekli olucak
12 haftasına kadar işte her ne sorularınız olursa mail ata bilirsiniz doktora
Ayy ben hamile kalımda gerisi doktor bulurum takibe.önemli olan ilerleyen sağlıklı gebelik olsun

Iyı gözüküyor dedi sadece kist var dedi keşke baska dr gıtseydım valla , yolladım sonucu carsamba günü görüşcez. Nasip olurda hamıle kalırsam bu dr degıscem bu adama para yedırmıcem türk bır doktora gıtcem takıb ıcın
👍👍👍 en guzelini yaparsin canim

Ucuşları kapatmazlar bence
Ic isleri bakanliginda belli olur o ucuslar henuz bilgi yok aciklamasi tam belli olur konaklama tesislerine rezarvasyon yaptiranlar bile gidemeyecek canim ucuslar kapanmaz sadece sefer sayilarini belli sayiya düşürürler

Ben anlamadım bilet alıp çıkamazmıyız şimdi bir ülkeye
Cikabilirsin persembeye kadar persembeden sonra bulundugun ildeki valilikten ozel izinle gidilebilecekmis var olan ucuslar olacakmis persembeden sonra olan ucuslarada ozel izinle gidilebilecek

Back