Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm , benım vazgecme sebeblerınden bırısı ilgisizlik , arayan soram yoktu kendı kendıme tedavıye başlıcaktımBeyza kıbrıstan vaz mı geçtin bide neden vazgeçtin yazabilir misin ben Dr hit e gidecektim herkes Ukrayna yazınca bi korktum
Haziranda herkese aciliyormus. Gidip yaptirabilirsinValla almanyanın aşı durumundan hıc haberım yok, cevremdeki yaslılar bıle vurulmadı onların bıle haberı yok eve mektup gelıyor dıye bırı demıstı ama gelen gıden yok yani burda
Yok kalsın zorunlu olsunda öyle ben korkuyom zaten dogru dürüst hormonum yok yenı acıkan asıyı vurdurmam hepten yok olur olan hormonlarımdaHaziranda herkese aciliyormus. Gidip yaptirabilirsin
Ben de bir de astra zeneca vuruyorlar malesef ben sordum bugun. Pek guven vermiyor bana ama haziran olmadan tedaviye gitmek gerek sonra kesin asi pasaportu getirirler herkeese actik diyeYok kalsın zorunlu olsunda öyle ben korkuyom zaten dogru dürüst hormonum yok yenı acıkan asıyı vurdurmam hepten yok olur olan hormonlarımda
Ben aşımı 22 Nisan da oldumBen de bir de astra zeneca vuruyorlar malesef ben sordum bugun. Pek guven vermiyor bana ama haziran olmadan tedaviye gitmek gerek sonra kesin asi pasaportu getirirler herkeese actik diye
Aa ne guzelmis. Isinizden dolayi mi olabildiniz acaba? Cunku 70 yasindakiler bile olamadi bildigim kadariyla( suan itibariyle) Evet ben de ondan cekiniyorum acikcasi ama ne varsa onu olacaksiniz gibi bir cevap aldimBen aşımı 22 Nisan da oldum
(Biontech), ikinci doz da
3 Haziran da. Gynolife sormuştum doğru yada yanlış bilmiyorum ama bana söyledikleri kadınlar için ikinci dozdan bir ay sonra tedavi yapılabilir. Erkekler için ise ikinci dozdan bir hafta sonra bile sperm verebilir demişti.
Astra zeneca kan pıhtılaşma riski olduğu için 60 yaş altına yapılmıyor, 60 yaş üstüne yapılıyor diye biliyordum.
Kayın pederim yaş sırası hakkı gelmişti, sürekli evine giren kişi ben olduğum ve hastalık taşıma riskim olduğum için ,ikinci kişi olarak beni yazdı.Aa ne guzelmis. Isinizden dolayi mi olabildiniz acaba? Cunku 70 yasindakiler bile olamadi bildigim kadariyla( suan itibariyle) Evet ben de ondan cekiniyorum acikcasi ama ne varsa onu olacaksiniz gibi bir cevap aldim
Teşekkür ederimDr Cem Akarsu
Amiiiin meleğimHala hersey belirsizlik icinde persembeye kadar hersey netlesir tek temennim bu kovid 19 belasinin mayis sonuna kadar azalmasi . azalmadikca diken üstünde yasiyormus gibi hissediyor insan. azalsinki icimiz rahat bir sekilde tedavilerimize korkularimiz olmadan gidelim artik. Haziran sonuna kadarda asilar bitecek turkiyede, öyle soyleniyor. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canlarim. Rabbim hepimizin isini kolaylastirsin insallah.
Asıdan 3 yada 6 ay sonra demişlerdi tedavıye baslamak tam
33 haftalık gebe sağlık çalışanı aşı olduğunu okumuştumAsıdan 3 yada 6 ay sonra demişlerdi tedavıye baslamak tam hatırlamıyorum
Ben aşı oldum kızlarHaziranda herkese aciliyormus. Gidip yaptirabilirsin
Onu bende gördüm cnm , ama murat bey ası olan 3 ay sonra baslayabılır demıstı tedavıye. Suankı gelişmelerden haberım yok amaAmiiiin meleğim
Kovit
33 haftalık gebe sağlık çalışanı aşı olduğunu okumuştum
İkinci aşımıda pazar olucamYok kalsın zorunlu olsunda öyle ben korkuyom zaten dogru dürüst hormonum yok yenı acıkan asıyı vurdurmam hepten yok olur olan hormonlarımda
Evet pablocum banada kievdeki doktor aynısını söylediBen aşımı 22 Nisan da oldum
(Biontech), ikinci doz da
3 Haziran da. Gynolife sormuştum doğru yada yanlış bilmiyorum ama bana söyledikleri kadınlar için ikinci dozdan bir ay sonra tedavi yapılabilir. Erkekler için ise ikinci dozdan bir hafta sonra bile sperm verebilir demişti.
Astra zeneca kan pıhtılaşma riski olduğu için 60 yaş altına yapılmıyor, 60 yaş üstüne yapılıyor diye biliyordum.
maşallah şifa olsun cnm.İkinci aşımıda pazar olucam
Doktora sordum aşıdan 1 ay sonra transfer yapıla bilir dedi
Ohh süpermaşallah şifa olsun cnm.
Ben soralı 3/ay olmustur . Demekki artık ilerledizazam yarın benımde
Senın doktor ıle skype görüsmem var bakalım neler olcak
Yazarım cnm . Benım bu kist ınsallah ilacla gecıcek bıseydır. 3,13 cnm yazıyor ultrasyonda. İnt baya arastırdım bazı kistler gebelıge engel degılmıs. Ama benım cıkolata kistinden baska bıldıgım yok. Yani şuankının ne oldugunu bılmıyomOhh süper
Burada yaz olayları
Süper canim asi olmussun❤❤❤❤ hadi hayirlisi bizede haziranda gelecek deniyor insallahBen aşı oldum kızlar
Banada asi olmasanizda olur demişti asiyi bekleriz artik tedaviler icinOnu bende gördüm cnm , ama murat bey ası olan 3 ay sonra baslayabılır demıstı tedavıye. Suankı gelişmelerden haberım yok ama
Sen icini ferah tut dualarimiz seninle beyzosum❤❤❤Yazarım cnm . Benım bu kist ınsallah ilacla gecıcek bıseydır. 3,13 cnm yazıyor ultrasyonda. İnt baya arastırdım bazı kistler gebelıge engel degılmıs. Ama benım cıkolata kistinden baska bıldıgım yok. Yani şuankının ne oldugunu bılmıyom