merhaba arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi ben aralık gibi Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyordum. Kasımda gitmem gereken zamanda burada önemli işlerim var.erteleyemediğim için aralık demiştim Son zamanlarda bu konu beni öyle heyecanlandırdı ki sabırsız olmaya başladım.
Dün bi tanıdığım fal baktı bana. daha önce bi arkadaşımın hamileliğini bilmişti. hem de arkadaşımdan önce. hamileliğinde yaşayacağı sorunları önceden anlatmıştı falan.bebeğin erken doğacağını da söylemiş. ben normalde fala inanan biri değilim ama severim fal muhabbetini.dün bana ya hamilesin ya da en geç 2 aya kadar hamile kalıyorsun dedi. fala inanmayan ben, bir inanasım geldi, bir inanasım geldi anlatamam.
tabii bu da eklenince benim heyecan, sabırsızlık ikiye katlandı.ve bir anda, gecenin saat birinde neden şimdi değil dedim. neden bu ay değil? merkeze karar veremediğim için bekliyordum. hemen doktoru aradım randevu için. o saatte randevu vermiyorlarmış. yarın biz ararız dediler :) gecenin birinde tüp bebek krizi tutmuş bi tip :)) aralarında çok gülmüşlerdir eminim.sabah aradılar yarın gidiyorum doktora.
Savaş beyin merkezinden bana tahlile falan gerek yok demişlerdi. gerçi bende eski tahliller duruyor. rahim filmim de var önceden. adetime de 2 gün kaldı. eğer bir problem olmazsa (ki olmasın inşallah), ve de içime sinerse, 3 gün sonra ilaçlara başlarız gibi geliyor. dün akşam bunun heyecanıyla 4 e kadar uyuyamadım.
bu sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım. heyecan yine var ama bu sefer kaygı da başladı. acaba ben o gazla birşeyleri atlıyor muyum? acaba acele mi ediyorum diye.
böyle işte dünden beri yaşadıklarım. bir garip hallerdeyim :))

yazdıklarım çıkmıyor. tekrar gönderiyorum 5 dakika sonra ikisi birden çıkıyor. pardon. sanırım bir problem var

Son düzenleme:
Lalem111 Papatya Firdevs hanıma gitti. şu an 3 ayı geçtik :)

Rüzgarselin sen startı vermişsin sanırım.. hayırlısı olsun.. neden olmasın ki.. hazır hissediyorsan.. Savaş beye gidiyorsun değilmi?

merhaba arkadaşlar

park forumun en başından beri takip ettiğim için senin durumunu da biliyorum inşallah çok iyi sonuçlar alırsın

yosuncum kararını verdin mi arkadaşım verda hanım doğuştaydı değil mi
benim de kafam da savaş bey fikri bazen olumlu oluyor.

aymen hadi hayırlısı inşallah kendi yumilerinle deneme fırsatını yakalarsın..

karya benim bu konudaki tembelliğim içimdeki fırtınaları dindiremediğim için devam ediyor. merkezler konusundaki kararsızlığım da hala devam ediyor.

rosacım nasılsın bebğini kucağına aldığın günü sabırsızlıkla bekliyoruz.. yosun birkaç dansözü bir arada oynatır artık.

zümrüt donmuşlarla deneyeceğine göre birkaç siklus geçirdikten sonra dene bence
size söylerken kolay da kendime gelince bir adım atmak ne kadar zor

mimoza bebişin ve sen nasılsın rosa hayırlı sona geldi darısı senin başına inşallah

Evet canım bende sanırım böyle yaparak kendimi korumaya çalışıyorum ama daha faza yıpratıyorum bazen diyorumkendi kendime aynaya bakıp ne yapıyorsun daha bişey belli değil ne bu üzüntü hatta eşim yine pisikopata bağladın diye dalga geçiyor benimle umut etmeye çalışıcam umut hep var......allah seninde gönlüne göre versin canım.....
doğru doktorlarda gerektiğinde ne kadar acımasız olabiliyor aslında bunu biliyorum ama ne bileyim işte......

Son düzenleme:
Lalem111 Papatya Firdevs hanıma gitti. şu an 3 ayı geçtik :)

Rüzgarselin sen startı vermişsin sanırım.. hayırlısı olsun.. neden olmasın ki.. hazır hissediyorsan.. Savaş beye gidiyorsun değilmi?

Evet yosun, sanırım bu defa kocaman bir adım oldu. yarın doktor olur derse, ben başlamak istiyorum hemen. Savaş bey'e hep sıcak bakıyordum ama gidip görmediğim için biraz tedirginlik var. bir arkadaş, Ümit Bey'e gidince şüphelerinin yok olduğunu yazmış. bakalım yarın benim de tedirginliklerim gider umarım. içim ısınırsa, Savaş Bey'e gideceğim. dua ediyorum hep. kendim için, hepimiz için. doğru zamanda, doğru yerde buluverelim kendimizi diye :))

amin canım. kaç gün kaldı sonuca şimdi? ne zaman alacağız haberleri (güzel haberleri inşallah :) ?

canım bebişlerin gelmek için sabırsızlanıyo bence ve sana bi msj yollamışlar yeşil gözlü yumurcaklar çok güzel bi karar vermişsin çook sevindim banada bi heycan bastı bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 3 ay sonra yapacağı tüp bebeği birden karar verip yaptı ve bebeği doğdu bile inşallah seninde öyle olacak canım.bende yarın histereskopi için gidiyorum ümit beye bende avrupa yakasındayım mecidiyeköydeki hastaneye gidiyorum belki görürüm seni orda:)))))))) bak çok memnun kalacaksın ümit beyden eminim aklına gelen herşeyi sor ve bütün tahlillerini götür canım umarım herşey gönlündeki gibi olur

inşallah canım hayırlı uğurlu osun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...............

canım bence hiç acele etmiyorsun bu hayatta herşeyin bir sebebi varmış seninde şimdi fal baktırman içinin huzurla dolup taşması heyecanlanman ve hemen istemen bir işaret olabilir bence Allahım hayırlısını nasip etsin bu yolda yardımcın olsun bişeyleri atlamazsın aklına takılanları yaz yanlız değilsin sen atlarsan biz atlamayız........sevgiler....

merhabalarrr... iyi pazarlar hepinize...
cumadan beri kimseler uğramamış buraya.
parkkcım aymen cumartesi günü histeroskopi olacaktı bu gün dönerse istanbuldan bize yazabilir. yoksa yarına alırız haberlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…