arkadaşlar istanbul da savaş beyin yönlendirdiği dri kim biliyormusunuz
Lalem111 Papatya Firdevs hanıma gitti. şu an 3 ayı geçtik :)
Rüzgarselin sen startı vermişsin sanırım.. hayırlısı olsun.. neden olmasın ki.. hazır hissediyorsan.. Savaş beye gidiyorsun değilmi?
seninki de öyle mi bilmiyorum ama ben farkettim ki, kötüyü düşünmek çocukluğumdan beri kendimi koruma yöntemimmiş. yani geçtiğimiz yıllarda farkettim ki, kötüyü düşünürken kendimi hazırlıyormuşum. sonradan çok fazla hayal kırıklığı yaşamayayım diye. oysa kendimi koruma adına farkında olmadan kendime zarar veriyormuşum.başlarda zor oldu ama bıraktım o huyumu. umutlandırıyorum kendimi doyasıya. bu beni o ana kadar mutlu ediyor. olmazsa zaten olmuyor. oturuyorum o zaman ağlıyorum.acımı daha yoğun yaşıyorum belki ama daha kısa süre yaşıyorum. her günüm ızdıraba dönüşmüyor. tavsiye ederim :))
bu arada doktorun embriyo değil dediyse öyledir. eğer embriyo olma ihtimali olsaydı sana bunu kesinlikle söylerdi. çünkü bu onun işi. seni üzmemek için yalan söyleme gibi bi ihtimali yok ki onun. pembe hayaller için değil, bilim için orada o :)) gerektiğinde gayet acımasız olabiliyorlar sen de biliyorsun.
mutlu kal canımmm :))
arkadaşlar istanbul da savaş beyin yönlendirdiği dri kim biliyormusunuz
Lalem111 Papatya Firdevs hanıma gitti. şu an 3 ayı geçtik :)
Rüzgarselin sen startı vermişsin sanırım.. hayırlısı olsun.. neden olmasın ki.. hazır hissediyorsan.. Savaş beye gidiyorsun değilmi?
Evet canım bende sanırım böyle yaparak kendimi korumaya çalışıyorum ama daha faza yıpratıyorum bazen diyorumkendi kendime aynaya bakıp ne yapıyorsun daha bişey belli değil ne bu üzüntü hatta eşim yine pisikopata bağladın diye dalga geçiyor benimle umut etmeye çalışıcam umut hep var......allah seninde gönlüne göre versin canım.....
doğru doktorlarda gerektiğinde ne kadar acımasız olabiliyor aslında bunu biliyorum ama ne bileyim işte......
canım bebişlerin gelmek için sabırsızlanıyo bence ve sana bi msj yollamışlar yeşil gözlü yumurcaklar çok güzel bi karar vermişsin çook sevindim banada bi heycan bastı bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 3 ay sonra yapacağı tüp bebeği birden karar verip yaptı ve bebeği doğdu bile inşallah seninde öyle olacak canım.bende yarın histereskopi için gidiyorum ümit beye bende avrupa yakasındayım mecidiyeköydeki hastaneye gidiyorum belki görürüm seni orda:)))))))) bak çok memnun kalacaksın ümit beyden eminim aklına gelen herşeyi sor ve bütün tahlillerini götür canım umarım herşey gönlündeki gibi olurmerhaba arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi ben aralık gibi Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyordum. Kasımda gitmem gereken zamanda burada önemli işlerim var.erteleyemediğim için aralık demiştim Son zamanlarda bu konu beni öyle heyecanlandırdı ki sabırsız olmaya başladım.
Dün bi tanıdığım fal baktı bana. daha önce bi arkadaşımın hamileliğini bilmişti. hem de arkadaşımdan önce. hamileliğinde yaşayacağı sorunları önceden anlatmıştı falan.bebeğin erken doğacağını da söylemiş. ben normalde fala inanan biri değilim ama severim fal muhabbetini.dün bana ya hamilesin ya da en geç 2 aya kadar hamile kalıyorsun dedi. fala inanmayan ben, bir inanasım geldi, bir inanasım geldi anlatamam.
tabii bu da eklenince benim heyecan, sabırsızlık ikiye katlandı.ve bir anda, gecenin saat birinde neden şimdi değil dedim. neden bu ay değil? merkeze karar veremediğim için bekliyordum. hemen doktoru aradım randevu için. o saatte randevu vermiyorlarmış. yarın biz ararız dediler :) gecenin birinde tüp bebek krizi tutmuş bi tip :)) aralarında çok gülmüşlerdir eminim.sabah aradılar yarın gidiyorum doktora.
Savaş beyin merkezinden bana tahlile falan gerek yok demişlerdi. gerçi bende eski tahliller duruyor. rahim filmim de var önceden. adetime de 2 gün kaldı. eğer bir problem olmazsa (ki olmasın inşallah), ve de içime sinerse, 3 gün sonra ilaçlara başlarız gibi geliyor. dün akşam bunun heyecanıyla 4 e kadar uyuyamadım.
bu sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım. heyecan yine var ama bu sefer kaygı da başladı. acaba ben o gazla birşeyleri atlıyor muyum? acaba acele mi ediyorum diye.
böyle işte dünden beri yaşadıklarım. bir garip hallerdeyim :))
merhaba arkadaşlarr,, nete sık giremiyorumm,, bayaa yeni arkadşlar gelmişş,, hoş geldiniz arkadaşlarr,,, bu arada benim ultrason günümdü bügünn,, keseleri gördük allahın izni ileee ve ikizlerr,,, rabbim sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin inşallahh,, selam ve dua ilee,,,
amin canım. kaç gün kaldı sonuca şimdi? ne zaman alacağız haberleri (güzel haberleri inşallah :) ?
merhaba arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi ben aralık gibi Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyordum. Kasımda gitmem gereken zamanda burada önemli işlerim var.erteleyemediğim için aralık demiştim Son zamanlarda bu konu beni öyle heyecanlandırdı ki sabırsız olmaya başladım.
Dün bi tanıdığım fal baktı bana. daha önce bi arkadaşımın hamileliğini bilmişti. hem de arkadaşımdan önce. hamileliğinde yaşayacağı sorunları önceden anlatmıştı falan.bebeğin erken doğacağını da söylemiş. ben normalde fala inanan biri değilim ama severim fal muhabbetini.dün bana ya hamilesin ya da en geç 2 aya kadar hamile kalıyorsun dedi. fala inanmayan ben, bir inanasım geldi, bir inanasım geldi anlatamam.
tabii bu da eklenince benim heyecan, sabırsızlık ikiye katlandı.ve bir anda, gecenin saat birinde neden şimdi değil dedim. neden bu ay değil? merkeze karar veremediğim için bekliyordum. hemen doktoru aradım randevu için. o saatte randevu vermiyorlarmış. yarın biz ararız dediler :) gecenin birinde tüp bebek krizi tutmuş bi tip :)) aralarında çok gülmüşlerdir eminim.sabah aradılar yarın gidiyorum doktora.
Savaş beyin merkezinden bana tahlile falan gerek yok demişlerdi. gerçi bende eski tahliller duruyor. rahim filmim de var önceden. adetime de 2 gün kaldı. eğer bir problem olmazsa (ki olmasın inşallah), ve de içime sinerse, 3 gün sonra ilaçlara başlarız gibi geliyor. dün akşam bunun heyecanıyla 4 e kadar uyuyamadım.
bu sabah ciddi bir baş ağrısıyla uyandım. heyecan yine var ama bu sefer kaygı da başladı. acaba ben o gazla birşeyleri atlıyor muyum? acaba acele mi ediyorum diye.
böyle işte dünden beri yaşadıklarım. bir garip hallerdeyim :))
merhaba arkadaşlar
park forumun en başından beri takip ettiğim için senin durumunu da biliyorum inşallah çok iyi sonuçlar alırsın
baharda canım çok teşekür ederim inşallah hep birlikte hayırlısıyla....sizlerle beraber hep beraber hayırlı haberler inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?