Ben de 10 yumurta toplanmış 7 si döllenmiş 5 i gelişmişti en kaliteli 3 taneyi transfer ettiler diğerleri dondurulacak kalitede değilmiş

Zazacim sen ne zaman gideceksin. Bu embriyolarin saglikli masallah. Allah kapılarını açık etsin insallah
Zelita bu donörden 4 embriyo oluştu
4aa 4aa transfer olundu
3bb 3 bb donduruldu
Acaba bunlar iyimi
5 gün önce histeroskopi oldum sol tarafta hafif yapışıklık vardı onu açtı
Dedim neden oldu,kürtaj sonrası oluyormuş
Adet olum sonra rahim durumuna göre başlıyacam
Ama freş çok istiyorum
Ben dondurulmuşlardan hiç gebe kalamadım

Çok geçmiş olsun
İnşallah bu denemeniz son olur ve bebeklerinize kavuşursunuz
İlk denemede embriyo kalitelerini hatırlıyormusunuz
Devam etmedi dediniz düşükmü yaptınız
Dondurulmuş varmı

Çok geçmiş olsun
İnşallah bu denemeniz son olur ve bebeklerinize kavuşursunuz
İlk denemede embriyo kalitelerini hatırlıyormusunuz
Devam etmedi dediniz düşükmü yaptınız
Dondurulmuş varmı
Çok teşekkür ediyorum inşallah, Embriyo kalitesini hiç hatırlamıyorum çok iyi demişti embriyolog, evet düşük oldu dondurulmuş yok. Yeni denemeyi yeni bir donörle yapacağız.

12 adet yumurta döllendi bizde..3ü fresh transfer oldu üçü de donduruldu bugün transfer oldu..diğerleri ikinci kalite olduğu için dondurulmadı..

Amin. Hernekadar pahalıda olsa yinede iyiki varlar diyelim. Hepimizin umudu oluyorlar. Bugün transferin olmuş, inşallah tutunur sana pıtırcıkların sağlıkla kucağına alırsın
Tabiki iyiki de varlar zaten daha hayırlı para harcama olur mu allah kucağımıza versn kuzularımızı para bulunur :)

Zazam inşallah :) bize mutlaka haber ver..transferi donmuş hazırda olanlarla öı fresh mi yapacaksın bilmiyorum ama bu sefer kesin olacak..bu sözümü unutma:)
Ayy inşallah kuzum
Sende melek kızına kavuş inşallah
Senin gibi büyük,manalı yeşil gözleri olsun
İnşallah

İlk denemesinde benim gibi düşük yaşayıp ikinci denemede güzel sonuç alan var mı acaba ?

İşallah cnm seninde yüzün güler

Benim 3 aa lar tuttu. 3aa ile 3 bb cok farklı mi bilemiyorum. Ama kalbine şüphe düşürme derim. Olacak olan olur. Dondurulmusla hamile kalan hatta tek embriyosu bolunup ikuz ucuz olan var. Cok dua aliyorsun zazam. Gonlunu rahat tut. Rabbim oldursun inşallah. Ustelik bu embriyolar genetik olarak da saglam

Canım transferin hayırlı uğurlu olsunnn kuzucuklarin seninle olsun insallahhh. Hadi bakalım aramızdan birini daha hamiş ailesine gönderdik diyelim
Gönderseniz bile burda olup elimden geldiğince destek olmaya dua etmeye devam edicem umarım hepimiz yeni bir aile oluruz..donasyun anneleri diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…