- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
Süz neden burdasiniz donasyona karsiysaniz neden burdasiniz biz aklı başında insalar bizim içinde kolay olmadı karar vermek yine Allah tan umut ediyoruz inancımız sonsuzBen sig dusunmuyorum tam tersi olaya gayet genis acidan bakiyorum. Din tuccarligi yapiyir olsaydim fikrinize saygi duyuyor olmazdim. Ben olayin sadece bilimsel toplumsal ve dini acidan olumsuzluklarini soyledim. Yasalar toplumsal kurallar ahlaksal kurallar ve din zaten birbirini tamamlar ama siz sadece anne olmak icin butun degerleri yok sayiyorsunuz daha fazla cevap vermeyecem beni anlayan zaten anlamistir.
sizin has türk olduğunuzdan eminmisinizHa bir de soyle bir boyutu var siz ülkenin genlerini de bozuyorsunuz. Her cocugu olmayan donasyon yaparsa ulkede Turk den cok Gurcu Azeri Kibrisli olurdu. Yani bizi de ilgilendiriyor her anlamda bu konu. Sig dusunmeyi birakin sadece anne olmak ugruna yapilan yanlislari bir dusunun bence. Kendinizi hakli cikarmak icin de bizim gibi dusunenleri siglikla din tuccarligiyla suclayamazsiniz. Zira siz de yapilan seyin yanlis oldugunu adiniz ladar biliyorsunuzdur
İnşallah sen de evlat sahibi olursun da bin kere saçma sapan örneklerini saygıyla dinledik bizi çıldırttın. Yasak olduğunu biliyoruz burada konuşulanlar hayal ürünü. Çünkü siz “müslüman” olarak şikayet de edersiniz o kapasite var sizde. Bilinçaltınız Donasyonu istiyor, kendinizle çelişkilerinizi bize yansıtmayın lütfen yorum yapmayın. Tüp bebek de yaptırmayın Allah a bırakın sınav olarak düşünün, belki yumurta sperm karışır. Hem siz bebeksiz mutlusunuz. Biz güçlü değiliz donasyona başvuruyoruzVe dilerim hepiniz bir gun evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karsiligini alirsiniz karar vermek zor elbette ben boyle bir karar veremem neden veremedigimi de kendimce anlattim
Ben 5 yıldır mücadele ettim ama 5 yıl 50 yıl gibi geçti yumurta yok ve genetik sıkıntı var pgt yapılmalı ama artık eşim de yoruldu bende kararımı verdim tabiki yinede Allah tan ümit kesilmezkendini suclama canim bir tek sen yasamiyorsun ayni seyleri guclu ol hemen pes etme bu ay olmadi birdahaki ay denersin bu iste sabir eden mucadele eden kazaniyor ben tup bebekle cocugu olanlarin hikayelerini okuyorum hep mucadele inanmak bence seninde birgun cocugun olacak. Hersey inanmakla baslar T Thoughtful_06 ul_06
Öncelikle burdaki herkesin sabrına hayran kaldım. Size cevap bile vermeyerek görmezden gelerek nekadar yüce gönüllü olduklarını gösterdiler. Fakat bu bölümü hep uzaktan takip eden biri olarak bana bile fenalık getirdiniz tasvip etmediğiniz bir platformda bulunmayın ozaman. Hiç kimse bir kadının anne olma isteğini sorgulayamaz haddi de değildir. 4.tüp bebek denemesi yapıyorum pazartesi yumurta toplamam olacak yumurta kalitesizliğinden dolayı döllenme bile olmuyor bir ümit yine yine deniyorum ama belki de hiç olmadı donasyon denerim diye uzaktan burayı takip ediyorum hemen herkesin hikayesini biliyorum. Burdan çok şey öğrendim mesela merkez seçimimi bile yaptım yorumlardan. Başımıza ne geleceği hiç belli değil. Peşin peşin konuşmamak gerek. Herbirinizin önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşlarım. Davamız mübarek bir dava umarım burdaki herkes burayı uzaktan takip eden herkes birgün anne olma şansı yakalar çünkü bunu çok istiyoruz. Sizi çok seviyorum bizlerin umudusunuzVe dilerim hepiniz bir gun evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karsiligini alirsiniz karar vermek zor elbette ben boyle bir karar veremem neden veremedigimi de kendimce anlattim
Bence sen de böyle bir karar verebilmeyi isterdin . Veremediğin için suçlama yoluna gidiyorsun gibime geldi sevgili sosman ama benden sana tavsiye su hayatta hiçbirşeyi kınama!Ve dilerim hepiniz bir gun evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karsiligini alirsiniz karar vermek zor elbette ben boyle bir karar veremem neden veremedigimi de kendimce anlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?