Süz neden burdasiniz donasyona karsiysaniz neden burdasiniz biz aklı başında insalar bizim içinde kolay olmadı karar vermek yine Allah tan umut ediyoruz inancımız sonsuz

Burayi tum uyeler gorebiliyor bir baslik acilmis dikkatimi cekti kendi fikrimi beyan ettim fakat ustume geldiler sanki yanlis birsey soyluyormusum gibi. Yapicak olan zaten yapacak ben yapma deyince yapmayacak degil ya oku gec dimi beni haksizlikla suclayacagina. Ben kimseyi kirmak istemedim ozur bile diledim ama yok din tuccari yok psikolijisi bozuk medeni tartisma cesaretine sahip olmak lazim madem boyle bir topik acilmis. T Thoughtful_06

Son düzenleme:
sizin has türk olduğunuzdan eminmisiniz
allah aşkına daha fazla yazıp içimizi dışımıza çıkarmayın
günahza bizim günah
bu yola biz gelene kadar çok yolları denedik

Ve dilerim hepiniz bir gun evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karsiligini alirsiniz karar vermek zor elbette ben boyle bir karar veremem neden veremedigimi de kendimce anlattim

Ve dilerim hepiniz bir gun evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karsiligini alirsiniz karar vermek zor elbette ben boyle bir karar veremem neden veremedigimi de kendimce anlattim
İnşallah sen de evlat sahibi olursun da bin kere saçma sapan örneklerini saygıyla dinledik bizi çıldırttın. Yasak olduğunu biliyoruz burada konuşulanlar hayal ürünü. Çünkü siz “müslüman” olarak şikayet de edersiniz o kapasite var sizde. Bilinçaltınız Donasyonu istiyor, kendinizle çelişkilerinizi bize yansıtmayın lütfen yorum yapmayın. Tüp bebek de yaptırmayın Allah a bırakın sınav olarak düşünün, belki yumurta sperm karışır. Hem siz bebeksiz mutlusunuz. Biz güçlü değiliz donasyona başvuruyoruz

@Arya_Pdr kimseyi sikayet edecek kadar kotu degilim kendi kendimize tartisiyoruz surda bence abartma.

Ben çok doluyum kızlar bugün bi kez daha hüsrana uğradım 15 gün oldu adetim gecikti bi ihtimal de olsa hamileyim dır belki dedim yokmalesef ama Allah büyüktür en başta çok karsiydim ama böylede yaşayamıyorum Allahım in gücüne gitmesin ama gerçekten yapamıyorum eşime karşı suçlu gibi hissediyorum onu mahrum bırakıyorum. Ve benim işim gücüm çocuklarla öğretmenim ve çok seviyorum çocukları onlarda beni seviyor Allahım sabır ver diorum bazı ilgisiz annelere de kızıyorum heleki sevgi evinden gelen masum çocuklara. .

Benim hayat hikayem den bir roman olur genç yaşta 54 yaşında anı bir kalp kriziyle annemi kaybettim düğünümden 1 ay önce ama evlendim çünkü 2 yıldır nisanliydim babam kızım annen geri gelmiycek malesef desi zorda olsa o gelinliği giydim kına da yakildiaradan 2 yıl geçti anne olamoycagimi öğrendim Allahım dedim annemi kaybettim anne olamıyorum. .. benim hikayem böyle başladı ankara Yenimahalle dever hastanesinde çocuğum olmuyor diye gittim fsh 18 çıktı dr infertilite bölümüne gidin dedi ben ne olduğunu bile anlamadim ömrümde hiç duymadım bu bölümü ama kader işte amh 0001 fsh 48 çıktı ankara Üniversitesi tesine gittim dr hiç şansın yok dedi ve derken tek tek bulunan yumurtalar sonuç bir hiç donasyonü çok düşündüm zor bir karardi ama olsun buda bi çözüm du niyet belliydi çocuk istemek vatana millete hayırlı bir evlat istemek ..günah sa Rabbim affetsin ama benim saf temiz duygularım var içim de öyle bir çocuk sevgisi varki öyle bir firtina..Rabbim bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben ins ocakta düşünüyorum parayı denklestrirebilirsek şuan hamile arkadaşlara hayırlı olsun diorum sağlıkla kucağınıza alın ins tedavi olan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim işinizi gücünü rasg getirsin ins çok doldum yazmak istemedim ilerde de kitap yazicam ins

kendini suclama canim bir tek sen yasamiyorsun ayni seyleri guclu ol hemen pes etme bu ay olmadi birdahaki ay denersin bu iste sabir eden mucadele eden kazaniyor ben tup bebekle cocugu olanlarin hikayelerini okuyorum hep mucadele inanmak bence seninde birgun cocugun olacak. Hersey inanmakla baslar T Thoughtful_06 ul_06

Zaza74 cevabın için teşekkürler. Senin yorumun benim için çok önemli.senin tecrüben ve bilgin bu konuda oldukça faydalı oldu her zaman.inşallah senin de en yakın zamanda hamilelik haberini alırız.

Ben 5 yıldır mücadele ettim ama 5 yıl 50 yıl gibi geçti yumurta yok ve genetik sıkıntı var pgt yapılmalı ama artık eşim de yoruldu bende kararımı verdim tabiki yinede Allah tan ümit kesilmez

Uzuldum canim senin adina 5 yil dile kolau ben daha yeni basladim 5 6 aydir ugrasiyorum bu ikinci denemem ama ben bile yoruldum simdiden seni tahmin edemiyorum. Ne denir ne soylenir bilmiyorum ama guclu ol sen her ne olursa olsun bir anne adayisin senin cocugun olacak benim dualarım da seninle pes etme. T Thoughtful_06 ful_06

Öncelikle burdaki herkesin sabrına hayran kaldım. Size cevap bile vermeyerek görmezden gelerek nekadar yüce gönüllü olduklarını gösterdiler. Fakat bu bölümü hep uzaktan takip eden biri olarak bana bile fenalık getirdiniz tasvip etmediğiniz bir platformda bulunmayın ozaman. Hiç kimse bir kadının anne olma isteğini sorgulayamaz haddi de değildir. 4.tüp bebek denemesi yapıyorum pazartesi yumurta toplamam olacak yumurta kalitesizliğinden dolayı döllenme bile olmuyor bir ümit yine yine deniyorum ama belki de hiç olmadı donasyon denerim diye uzaktan burayı takip ediyorum hemen herkesin hikayesini biliyorum. Burdan çok şey öğrendim mesela merkez seçimimi bile yaptım yorumlardan. Başımıza ne geleceği hiç belli değil. Peşin peşin konuşmamak gerek. Herbirinizin önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşlarım. Davamız mübarek bir dava umarım burdaki herkes burayı uzaktan takip eden herkes birgün anne olma şansı yakalar çünkü bunu çok istiyoruz. Sizi çok seviyorum bizlerin umudusunuz

Umarim birgun anne olursunuz ayni sorun bende de var yumurtamda granul varmis dollenme olmuyor bu denemede zar zor 2 yumurtayi dolledik ama kalitesiz sizi anliyorum bu yuzden kirici birsey soylemek istemiyorum. Ben bu siteye uyeysem istedigim platformda istedigim konu hakkinda fikrimi beyan edebilirim sizden de bu konuda anlayis ve saygi bekliyorum. Yolunuz acik olsun yesil_deniz

Bence sen de böyle bir karar verebilmeyi isterdin . Veremediğin için suçlama yoluna gidiyorsun gibime geldi sevgili sosman ama benden sana tavsiye su hayatta hiçbirşeyi kınama!

Canim ben kinamiyorum elbette bende evlatlik almak istedim esim istemedi sonra donasyon dusundum esimle bu iki gundur anlattigim sebeplerden oturu vazgectik ben sadece anne olmak icin bazi değerlerden odun veremeyecegimi dusundum ve umarim bunun mükafatını birgun alirim. Ve dilerim sizde birgun anne olursunuz keske isteyen herkes anne olabilse de boyle seyler olmasa ben hepimiz icin uzuluyorum samimiyetime inanin smoothcriminal

Ben sizi kirmak istemiyorim ama siz beni kiriyosunuz bende dusundum ama okudum dini boyutunu diyaneti saglik bakanlığının gorusunu toplumsal dusunceyi vs vs sonra vazgectim yani bu dunyada sadece anne olmak tek amac degilki ama sizi de anliyorum benim sizden tek avantajim bsadece bende sorun yok esimdede aorun var o yuzden bu yuk ikimizinde yuku tek bende sorun olsaydi belki bende bu kadar rahat olmazdim ama her ne olursa olsun sonucta bende anne degilim ve olur muyum olmazmiyim bilmiyorum ama olmak istiyorum

Ve defalarca söyledim amacim kinamak degil uzmek degil kirmak degil hangi biriniz kotu sonuc alirsaniz ben uzulurum cunku bunu yasayan bilir sadece ben hayat tecrubesi ve yasadiklari belki sizden fazla biri olarak sadece fikrimi beyan ediyorum saygi duyarsiniz duymazsiniz sizin bileceginiz birsey. Sonucta herkez kendi tercih ettigi sonu yasayacak

Bu topicde daha fazla yorum yapmayacagim sizde bana yapmayın cunku yapinca cevap verme geregi duyuyorum. Herkese kolay gelsin bol sans diliyorum.

Sosman tamam anladık seni sen yapmazsın bu senin düşüncen niye uzatıyorsun.burası bu konunun sayfası bu yüzden donasyon hastaları burda bu yüzden herkes kendi fikrini yazıyor sen de ısrarla nedinini yazıyorsun.gözünü seveyim başımız döndü uzatma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…