Ah zazam aklımdaydın bekliyordum sonucu lütfen yasal olarak da sonuna kadar gidin..böyle bir şey kabul edilemez resmen sebep oldular..öte yandan sağlıklı olması diğer bir yandan iyi haber bir dahakine yine sağlıklı embriyon oluşacak bu sefer sımsıkı yapışacak demek oluyor bu..allah büyük yemin ediyorum ciğerimden dua ediyorum sizlere de..en başta sana..en çok sabreden sensin en güzel en iyi bebek senin olsun..seni seviyoruz..

Benimde muayene sonucu rahimde sıvı birikintisi var diye histeroskopi oldum, şimdide o sıvının sebebini bilmek için hsg çekilecek egerki tüplerden kaynaklıysa tüplerim kapatılacak .
Keşke ikisi bir arada yapılsaymış histordkopi öncesi hsg çekilseydi iyi olurdu ama yine de en azından transferden önce bakılıyor..Benin ilk negatifin sebebi hidroselpinksdi...ameliyatı inanılmaz kolay Benim iki tüp de bağlandı üçüncü gün işe gittim hastanede bile ağrı kesici almadım..umarım çıkmaz ama çıkarsa da inan çok basit çözüm...amaç en ideal Rahmi hazırlamak..allah rast getirsin mutlaka yaz sonucu

Sen çok güçlü bir kadınsın bu kadar olumsuzluğun üstesinden gelmişsin bunu da aşarsın bu güne kadar olan negatiflerin bir sebebi bulunamamış anlaşılır ve sabredilirdi fakat bu son denemenin sebebi birikeri ise önce Allaha havale et sonrasında da hukuki olarak birşey yapılabilirse yap bence çünkü öyle kolay durumlar değil.Rabbim yerini doldursun sana sabretme gücü versin.

Sağol canım, tüp kapatma ameliyatı Laparoskopi ilemi oluyor acaba? ? Kadın dr.um hsg gerek yok direk kapatalım diyor zaten artık tüplere ihtiyacın yok diyor. Kararsız kaldım önce hsg çektirip sorun tüp de ise ameliyat olim, yoksa direk açık yada kapalı olduğuna bakmadan tüpleri kapatımı??

Merhaba arkadaşım.. Sorunu sorduğun epey olmuş ama ben yeni okudum. Benim de transfer olacağım zaman reglim başladı saçma bir şekilde. Doktorlarım olabilir dedi ve eşim spermleri i verdi ve embriyolar oluşturulup donduruldu.ist.daki doktorum da dondurulmuşun daha iyi olacağını söyledi. Ben de senin gibi üzüldüm tabii ama ağlamadım ve bunda da bir hayır vardır dedim. Gerçekten de öyle oldu şimdi 20 haftalık bir kız bir erkek ikizlere hamileyim canım. :) o yüzden olacağı varsa her türlü olur önemli olan gönlünü ferah tutmak ve çok fazla irdelememek.rahat olmak.. Sevgiler..

Zazam inan okuyunca benim içim de yandi tez zamanda insallah rabbim
Zazam Sana ve esine sabir diliyorum üzme kendini insallah rabbim tez zamanda güldürcek yüzünüzü Ben de dahil herkesin dualarindasin güzel yürekli arkadasim

hayırlı olsun kız ve erkek olmaları çok güzel.maşallah.
ikiz hamilelikde ikili .üçlü tarama testi yapılamadığı için detaylı ultrasona ek olarak kromozun dna testi öneriliyor.Sen ne yaptın bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…