- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Ah zazam aklımdaydın bekliyordum sonucuArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Genetiyi temiz çıktı ve doğsaydı kızım olucakmış
Rabbim nolursun yerini versin
Ya sabır deyerek göz yaşlarımızı silip önümüze bakalım
Keşke ikisi bir arada yapılsaymış histordkopi öncesi hsg çekilseydi iyi olurdu ama yine de en azından transferden önce bakılıyor..Benin ilk negatifin sebebi hidroselpinksdi...ameliyatı inanılmaz kolay Benim iki tüp de bağlandı üçüncü gün işe gittim hastanede bile ağrı kesici almadım..umarım çıkmaz ama çıkarsa da inan çok basit çözüm...amaç en ideal Rahmi hazırlamak..allah rast getirsin mutlaka yaz sonucuBenimde muayene sonucu rahimde sıvı birikintisi var diye histeroskopi oldum, şimdide o sıvının sebebini bilmek için hsg çekilecek egerki tüplerden kaynaklıysa tüplerim kapatılacak .
Sen çok güçlü bir kadınsın bu kadar olumsuzluğun üstesinden gelmişsin bunu da aşarsın bu güne kadar olan negatiflerin bir sebebi bulunamamış anlaşılır ve sabredilirdi fakat bu son denemenin sebebi birikeri ise önce Allaha havale et sonrasında da hukuki olarak birşey yapılabilirse yap bence çünkü öyle kolay durumlar değil.Rabbim yerini doldursun sana sabretme gücü versin.Arkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Güzel haberlerini bekliyoruz hem bize de moral olursunKızlar şimdi tekrar tahlil vermeye gidiyorum umarım katlanmıştır
Çok iyi çok sevindim Allah tamamına erdirdin kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün kü sonuç 191 e yükselmiş 2 gün önce 53 tü
CANIM sonuç yükselmiş 191 e yükselmişGüzel haberlerini bekliyoruz hem bize de moral olursun
Şükürler olsun darısı hepimize inşaallahCANIM sonuç yükselmiş 191 e yükselmiş
Amin cnm rabiim hepimizin kucağını doldursunŞükürler olsun darısı hepimize inşaallah
Sağol canım, tüp kapatma ameliyatı Laparoskopi ilemi oluyor acaba? ? Kadın dr.um hsg gerek yok direk kapatalım diyor zaten artık tüplere ihtiyacın yok diyor. Kararsız kaldım önce hsg çektirip sorun tüp de ise ameliyat olim, yoksa direk açık yada kapalı olduğuna bakmadan tüpleri kapatımı??Keşke ikisi bir arada yapılsaymış histordkopi öncesi hsg çekilseydi iyi olurdu ama yine de en azından transferden önce bakılıyor..Benin ilk negatifin sebebi hidroselpinksdi...ameliyatı inanılmaz kolay Benim iki tüp de bağlandı üçüncü gün işe gittim hastanede bile ağrı kesici almadım..umarım çıkmaz ama çıkarsa da inan çok basit çözüm...amaç en ideal Rahmi hazırlamak..allah rast getirsin mutlaka yaz sonucu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerler tekmi ikizmi diyor acaba :)CANIM sonuç yükselmiş 191 e yükselmiş
Merhaba arkadaşım.. Sorunu sorduğun epey olmuş ama ben yeni okudum. Benim de transfer olacağım zaman reglim başladı saçma bir şekilde. Doktorlarım olabilir dedi ve eşim spermleri i verdi ve embriyolar oluşturulup donduruldu.ist.daki doktorum da dondurulmuşun daha iyi olacağını söyledi. Ben de senin gibi üzüldüm tabii ama ağlamadım ve bunda da bir hayır vardır dedim. Gerçekten de öyle oldu şimdi 20 haftalık bir kız bir erkek ikizlere hamileyim canım. :) o yüzden olacağı varsa her türlü olur önemli olan gönlünü ferah tutmak ve çok fazla irdelememek.rahat olmak.. Sevgiler..ya arkadaslar 5 ekım de transfer planlanıyordu benım ama bugun cıkan progesteron sonucundan sonra malesef olamayacakmıs esımle yıne gıdecegız embryo olusup dondurulacakmıs bır sonra kı aya bakılacakmıs vs vs ...
Boyle bır sey basına gelen var mı? dondurulmus embryo da oran dusuk degıl mı* Asırı moralım bozuldu oturdum aglıyorum
Zazam inan okuyunca benim içim de yandi tez zamanda insallah rabbimArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Zazam Sana ve esine sabir diliyorum üzme kendini insallah rabbim tez zamanda güldürcek yüzünüzü Ben de dahil herkesin dualarindasin güzel yürekli arkadasimArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Tebrikler canm darısı kese, kalp atışını görmeyeKızlar bugün kü sonuç 191 e yükselmiş 2 gün önce 53 tü
Amin işallahTebrikler canm darısı kese, kalp atışını görmeye
hayırlı olsun kız ve erkek olmaları çok güzel.maşallah.Merhaba arkadaşım.. Sorunu sorduğun epey olmuş ama ben yeni okudum. Benim de transfer olacağım zaman reglim başladı saçma bir şekilde. Doktorlarım olabilir dedi ve eşim spermleri i verdi ve embriyolar oluşturulup donduruldu.ist.daki doktorum da dondurulmuşun daha iyi olacağını söyledi. Ben de senin gibi üzüldüm tabii ama ağlamadım ve bunda da bir hayır vardır dedim. Gerçekten de öyle oldu şimdi 20 haftalık bir kız bir erkek ikizlere hamileyim canım. :) o yüzden olacağı varsa her türlü olur önemli olan gönlünü ferah tutmak ve çok fazla irdelememek.rahat olmak.. Sevgiler..
Sağol canım, tüp kapatma ameliyatı Laparoskopi ilemi oluyor acaba? ? Kadın dr.um hsg gerek yok direk kapatalım diyor zaten artık tüplere ihtiyacın yok diyor. Kararsız kaldım önce hsg çektirip sorun tüp de ise ameliyat olim, yoksa direk açık yada kapalı olduğuna bakmadan tüpleri kapatımı??[/QU aslında mantıklısı direk laproskopi..mesela benim hadde göründüğünden çok daha kötüymüş durum..çok yapışıkmış tüpler iyiki olmuşum yoksa asla tutmazmış..bir an önce ol kurtul inaşşalah canım
Hadi cnm işallah hangi merkezKıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?