Rabbim hepimize anneligi nasip etsin sabah ezanlari okunuyor ve ben dua ediyorum tedaviye başlayana başlayacaga suan gunlerini sayanlara hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize birisi yazmiş günah imtihandayiz burda herkez farkinda bunun şükür inançlida insalariz eminim ve sunuda bilki gittigimiz doktorlar sadece sebep ALLAH ol derse olur her gidenin olucak diye garantisi yok farkindaysan evlat olmamasi dunyanin sonu degil demiş bence bugün dünyanin sonuydu eşimin yegenini koynuna alisi ve o gözlerindeki cocugumuz olmuyor olsaydi bu yaşta olurdu bakisi benim icin dünyanin sonuydu..!
Canim Kibris degil Bakü 3000 euro dedi ilaclari da adresime yollayacaklarmis.kobrısta neresı 3000 euro dedı bılgı verır mısınız
Hayırlı sonuçlar canım önceden tespit edilmesi iyi olmuş en azından rahmin hazır umarım bu ay olur transferin canımTemmuz ayında histeroskopi oldum yapışıklık varmış adet olmayı bekledim adetim gecikti eylülde oldum en son eylüldeki komtrolümde pregesteronum yüksek çıktı 1.6 yine ertelendi bu ay adet olmayı bekliyorum tarlusal ve estrofem kullandım 12 gün çarşamba günü bitti bugün yarın adet olurum bakalım bu ay hormonlarım düzelirse benim de transferim olacak .ve artık olmadını umuyorum.
cokk sevındım dua edıyorumMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
aybısı bana da oldunprogesteron yuzunden ertelendı ben de duphaston ve estrofem kullanıyorum pzt lucrın bakalım artık hayırlısıAmin hepimiz için inşallah çok uzadı bu yüzden huzursuz oluyorum progrsteron kafama takıldı düşer mi bu ay diye aslında geçen adetimin başlamasıyle kabak çekirdeği ve badem yedim ondan olabilir mi
. Lucrin bana vermedi doktorum ne için kullanıyorsun onu.inşallah hepimiz için en iyisi olsun.aybısı bana da oldunprogesteron yuzunden ertelendı ben de duphaston ve estrofem kullanıyorum pzt lucrın bakalım artık hayırlısı
Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuç seni bekliyor Emeklerimizi Allahım boşa çıkartmasınYakın zamanda transfere gidecek Yok mu?yalnız mıyım bu sefer :) bugün ilaçlara başladım...ilk iğnemi vuruldum şimdilik ağrı Yok sonradan başlıyordu zaten..cleaxne göbekten vurduğum yani o zaten acımıyor ama yeri moraracak..ben transfer sürecini geçen seferki gibi paylaşmayı düşünüyorum..çünkü biliyorum ki sessiz de olsa buraya yazmasada birileri okuyor..belki bi iki kişiye faydam olur..herkese sevgiler
Arkadaşım değerin çok güzel hadi hayırlısı bebişin geliyor demek, Çok sevindimm bende dayanamayıp 8. gün yaptırmıştım. kan değerim 47 iydi sana umut ve sevinç olması dileğiyle yazdım .. şu an 13 . haftaya girdim ..Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?