Lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi. Bu da bizim imtihanımız. Evlatlarını kaybeden anneler, annelerini daha yaşını doldurmadan kaybeden bebekler var. Sizi en iyi biz anlarız. Bende bugün eşimden artık çocuk yok mu sorularından sıkıldım lafını duydum ve çok kırıldım. Ama şükür ki donasyon gibi bir seçeneğimiz var. Umudunuzu kaybetmeyin.

Canim ayni sorun bende de var ben sadece kendi fikrimi beyan ettim bu formdaki amac birbirimize fikir vermek yol gostermek degil mi bende diyorum ki umudumuzu kaybetmeyelim pes etmeyelim maddi manevi zor bir surec hepimiz yasiyoruz ama napalim yani olmuyor diye de psikolojimizi bozup hayatimizi zindan etmeyelim

Elbette karar insanlarin kendisinindir kimseyi kirmak amacli yazmadim kirdiysamda ozur dilerim.

Tatlim benimde gorumcem gec kalinca bi yere bana cocuk olunca böyle oluyor tabi siz rahatsiniz diyor belki kotu niyetli degil ama ben kiriliyorum bu kelimeye ayni seyleri inanki hepimiz yasiyoruz ama napayim cocugum yok diye de oleyim mi yasama hakkim yok mu

Benimde ruhsal dunyam sizinle ayni kendinizi bu kadar yipratmayin umarim dileginiz gercek olur evlat isteyen herkes evlat sahibi olur

Yesilada2003 merhaba ben de uzun süredir burayı takip ediyorum fakat üye olmadığım için yazamıyordum.yeni üye oldum.kısaca tedavi sürecimden bahsedeyim.mayıs ayında tedaviye başladık eşim kıbrısa gitti benim de muayenem oldu burda ama rahimimde sıvı görüldüğü için transfer ertelendi bir tane embriyo donduruldu ve doktorum farklı ilaçlarla devam edeceğimizi söyleyerek bir dahaki aya erteledi haziran da tekrar sıvı görüldü ve histeroskopi ye karar verildi

Temmuz ayında histeroskopi oldum yapışıklık varmış adet olmayı bekledim adetim gecikti eylülde oldum en son eylüldeki komtrolümde pregesteronum yüksek çıktı 1.6 yine ertelendi bu ay adet olmayı bekliyorum tarlusal ve estrofem kullandım 12 gün çarşamba günü bitti bugün yarın adet olurum bakalım bu ay hormonlarım düzelirse benim de transferim olacak .ve artık olmadını umuyorum.

Hayırlı sonuçlar canım önceden tespit edilmesi iyi olmuş en azından rahmin hazır umarım bu ay olur transferin canım

Amin hepimiz için inşallah çok uzadı bu yüzden huzursuz oluyorum progrsteron kafama takıldı düşer mi bu ay diye aslında geçen adetimin başlamasıyle kabak çekirdeği ve badem yedim ondan olabilir mi

Amin hepimiz için inşallah çok uzadı bu yüzden huzursuz oluyorum progrsteron kafama takıldı düşer mi bu ay diye aslında geçen adetimin başlamasıyle kabak çekirdeği ve badem yedim ondan olabilir mi
aybısı bana da oldunprogesteron yuzunden ertelendı ben de duphaston ve estrofem kullanıyorum pzt lucrın bakalım artık hayırlısı

İnanc meselesi kişi ile yaradan arasındadır.
Bilim onemlıdır. Bir kadın esi ile muhabeti icin bile donasyon yaptırabılır... Hanı evlılıkte kocanın arzusu onemlı ıdı serıat ve kadın kıtabında bu yazıyor.
Herkes ısıne geldıgı gıbı. Evlat edınmekten ne farkı var...
Ayrıca kimin haddine burada fikrini dikte eder gibi soylemek... Fikir soylemek var bir de haram vs yok dıyabet yok vatandaslık gorevı vs yazmak var...

Burada ki insanlar kac yasında ınsanlar koca TC de yasal olmamasının sebebı sadece din de değil ayrıca ...

Zaren bu ulke normal olsa evlatlık almak ıstedıgınde kolaylık saglarlar en azından buzum gıbı ısteklı ınsanlara hem bebeklerı surundur esırgeme kurumlarında hem verme hem herseyı yasakla... Dovız cıktısı yasalar yuzunden oluyor... Halbukı yasal olsa yabancı ulkelerde kı gıbı hatta donorlerımızı tanısak vs ama nerede... sacmalaık... Hadı sperm donasyonunu anlatım babalık onemlı muslumanlıkta da yumurta nın neresı haram yok boyle seyler... Kuran da donasyonla ılgılı ne yazıyor... Ay doldum ya valla yeter bıktım sığ goruslerden. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Lütfen zaten stresli insanlar deli gibi ilac kullanılıyorlar orası burası bılgı almaya calısıyorlar bır de sız gelıp de surada buldugumuz ıkı paylasım dertlenme huzurunu bozmayın... yettı be!

Canim bende zaten bizim ulkemizde yasak olmasinin sebebi sadece din demedim. Belki sizin dini bilginiz benden fazladir ona birsey diyemem isin dini kismi bir yana bu donasyon isi evlilik kurumunu zedeler insanlar nasilsa donasyon oluyor bir kocaya ihtiyacim yok cocuk sahibi olmak icin der bu isin toplumsal boyutu bir de bilimsel boyutu var baskasinin genlerine ait bir cocuk olacak ya ilerde kardesiyle evlenirse bilmeden bunun gibi birkac ornek ulkemizde yasandi biliyorsunuz. Bu yuzden ben sadece fikrimi beyan ettim herkesin fikrine saygim var sizde benim fikrime saygu duyun

Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuç seni bekliyor Emeklerimizi Allahım boşa çıkartmasın

Evlatlik almaya gelince evlatlik alindigini cocuk bilmeli cunku hangi aileden geldigini hangi genleri taşıdığını. Donasyon yapilincada zaten cocuk 18 yasina geldiginde donasyon yaptigi ülkeden kimin donor oldugu ile ilgili bilgi sahibi istediginde olabiliyormus cunku bu onlarin yasal hakki

Ben sadece kendi bildiklerimi paylastim bu konuyla ilgili kimseyle polemige girmek kimseyi uzmek gibi bir derdim yok madem boyle bir ise girmissiniz Allah sonunu hayir etsin dilerim sonucta herkes kendi yaptigindan sorumludur gunahida sevabida kendine aittir

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
Arkadaşım değerin çok güzel hadi hayırlısı bebişin geliyor demek, Çok sevindimm bende dayanamayıp 8. gün yaptırmıştım. kan değerim 47 iydi sana umut ve sevinç olması dileğiyle yazdım .. şu an 13 . haftaya girdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…