Hanfendi her kimsin her nesin amacın ne bilemedim ama, madem bu kadar donasyona karşısın ne işin var bu formda , git normal tüp bebek kısmına yaz , din bilgisi işleyen yerlere yaz burdaki insanların umutlarını yıkmak için yazdıkca yazıyorsun sanane bizlerin dini günahlarından , tek günahı sen biliyorsan teknolojiyi tıbbın imkanlarını kulanmak günahsa kimse doktora hastanelere gitmesin ..en başta bu bilgisayarı kullanman bile günah :)))) yok kardeşiyle evlenirmiş yok şöyleymiş böyleymiş, eşlerinin yasak ilişkilerinden bile yanlış kardeş evlilikleri olabilirken bu uç noktalara değinip kendini haklıymış gibi gösterme Sen ve senin gibi sığ bağnaz din tüccarlığını kullananların devri bitti onlar bile başları sıkışınca her türlü teknoloji tibbi her türlü imkanları günah demeden kullanıyor Annelik babalık genetikle oluyorsa o zaman sokaklara atılan bakılmayan onlarca çocuk ne oluyor.. sen git önce aynaya bak ..Canim bende zaten bizim ulkemizde yasak olmasinin sebebi sadece din demedim. Belki sizin dini bilginiz benden fazladir ona birsey diyemem isin dini kismi bir yana bu donasyon isi evlilik kurumunu zedeler insanlar nasilsa donasyon oluyor bir kocaya ihtiyacim yok cocuk sahibi olmak icin der bu isin toplumsal boyutu bir de bilimsel boyutu var baskasinin genlerine ait bir cocuk olacak ya ilerde kardesiyle evlenirse bilmeden bunun gibi birkac ornek ulkemizde yasandi biliyorsunuz. Bu yuzden ben sadece fikrimi beyan ettim herkesin fikrine saygim var sizde benim fikrime saygu duyun
benım yumurtam catlıyor bırı erkenden gelıyor o yuzden yumurta baskılamak ıckn verdıler bu ay ondan ıptal oldu transferım. Lucrin bana vermedi doktorum ne için kullanıyorsun onu.inşallah hepimiz için en iyisi olsun.
arkadas sen nasıl sığ dusunen bır ınsanın... Herkes Türkle mi evlenıyor bu ulkede... Valla zaten suriyeliler gırdı yasıyor buralarda artık genetık menetık derdınız varsa hadı canım baska yere sıkayetlenmeye.... Yapılan sey yanlıs degıl. Kuran da yok oyle bır sey... Bur tek sen mı kendını dındar snaıyorsun... Hayde cnm hayde konu dısındasın baska grubaHa bir de soyle bir boyutu var siz ülkenin genlerini de bozuyorsunuz. Her cocugu olmayan donasyon yaparsa ulkede Turk den cok Gurcu Azeri Kibrisli olurdu. Yani bizi de ilgilendiriyor her anlamda bu konu. Sig dusunmeyi birakin sadece anne olmak ugruna yapilan yanlislari bir dusunun bence. Kendinizi hakli cikarmak icin de bizim gibi dusunenleri siglikla din tuccarligiyla suclayamazsiniz. Zira siz de yapilan seyin yanlis oldugunu adiniz ladar biliyorsunuzdur
ıs cocuk sahıbınolmak ıcın sorrm donasyonu da yapılabılır e.... sıze ne???? Kardesı ıle evlenırmıs... Bence once TC vatandaslık gorevı olarak guneydogu ya gıdın oradan baslayın bu sosyolojık teblıglerınıze masallah herkes amca kızı o su busu evlenıyor... Lütfen baska gruba gecınCanim bende zaten bizim ulkemizde yasak olmasinin sebebi sadece din demedim. Belki sizin dini bilginiz benden fazladir ona birsey diyemem isin dini kismi bir yana bu donasyon isi evlilik kurumunu zedeler insanlar nasilsa donasyon oluyor bir kocaya ihtiyacim yok cocuk sahibi olmak icin der bu isin toplumsal boyutu bir de bilimsel boyutu var baskasinin genlerine ait bir cocuk olacak ya ilerde kardesiyle evlenirse bilmeden bunun gibi birkac ornek ulkemizde yasandi biliyorsunuz. Bu yuzden ben sadece fikrimi beyan ettim herkesin fikrine saygim var sizde benim fikrime saygu duyun
Ya Allah aşkına bir gidin şu sayfadan. Hem yobaz hem ırkçısın. Günah bizim ok? Senin gen haritanda birçok ırk var. Sen kendini saf aryan ırkı mı sanıyorsun. Uçağa binme günah Kuran’da geçmiyor. Ayrıca 9 yaşındaki kızlar evlenebilir diye geçiyor kuran da ve 4 kadınla evlenebilir erkekler. Her şeyi uygulayın şeriatı da. Organ nakli de günah haşa Allah’a karşı geliyorsun sınav deyip kabul ederek ölmek en mantıklısı. Defolun artık sabrımızı zorluyorsun, zihnen sağlıklı biri değilsin. Çocuk istiyoruz ve yumurta Donasyonu gayet mantıklı. Bu tepkinizi kızına tecavüz edenlere ve çocuk istismarcılarına da göster. Yeter duyarından bıktıkHa bir de soyle bir boyutu var siz ülkenin genlerini de bozuyorsunuz. Her cocugu olmayan donasyon yaparsa ulkede Turk den cok Gurcu Azeri Kibrisli olurdu. Yani bizi de ilgilendiriyor her anlamda bu konu. Sig dusunmeyi birakin sadece anne olmak ugruna yapilan yanlislari bir dusunun bence. Kendinizi hakli cikarmak icin de bizim gibi dusunenleri siglikla din tuccarligiyla suclayamazsiniz. Zira siz de yapilan seyin yanlis oldugunu adiniz ladar biliyorsunuzdur
yasmin yuzundendır bazen yapabılıyor yine de de unuza danısınArkadaşlar ben hayatımda ilk defa yasmin kullanıyorum e2 değerim yüksek çıktığı için doktor verdi bu ay adetime 13 gün var ama kahverengi akıntım geldi baya ilk defa başıma böyle bişey geldi yasminle alakalımdr bilgisi olan var mı
Doktorm yurtdışındaymş sekreteri öyle dedi hemşreye sordum bende hapı içmeyi unuttysanz ondan olmştr dedi ama ben günü gününe içiyrm ilk defa oluncada sizlere soraym dedim o zmn haptan olmuşyasmin yuzundendır bazen yapabılıyor yine de de unuza danısın
offf canım kardeşim içim sızladıRabbim hepimize anneligi nasip etsin sabah ezanlari okunuyor ve ben dua ediyorum tedaviye başlayana başlayacaga suan gunlerini sayanlara hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize birisi yazmiş günah imtihandayiz burda herkez farkinda bunun şükür inançlida insalariz eminim ve sunuda bilki gittigimiz doktorlar sadece sebep ALLAH ol derse olur her gidenin olucak diye garantisi yok farkindaysan evlat olmamasi dunyanin sonu degil demiş bence bugün dünyanin sonuydu eşimin yegenini koynuna alisi ve o gözlerindeki cocugumuz olmuyor olsaydi bu yaşta olurdu bakisi benim icin dünyanin sonuydu..!
benimde rahimde estrofeme başlarken sekresyon toplanıyor az miktar ama progesterona başlarken yok oluyorYesilada2003 merhaba ben de uzun süredir burayı takip ediyorum fakat üye olmadığım için yazamıyordum.yeni üye oldum.kısaca tedavi sürecimden bahsedeyim.mayıs ayında tedaviye başladık eşim kıbrısa gitti benim de muayenem oldu burda ama rahimimde sıvı görüldüğü için transfer ertelendi bir tane embriyo donduruldu ve doktorum farklı ilaçlarla devam edeceğimizi söyleyerek bir dahaki aya erteledi haziran da tekrar sıvı görüldü ve histeroskopi ye karar verildi
Bende bunun için kızıyorum yani bizde hemen hop diye donasyona karar vermedik neler yaşadık neler düşündük bir biz biliriz Allah büyüktür biz çocuk sevgisine cocuk isteğine açız Rabbim ins bizlere de nasip ederHanfendi her kimsin her nesin amacın ne bilemedim ama, madem bu kadar donasyona karşısın ne işin var bu formda , git normal tüp bebek kısmına yaz , din bilgisi işleyen yerlere yaz burdaki insanların umutlarını yıkmak için yazdıkca yazıyorsun sanane bizlerin dini günahlarından , tek günahı sen biliyorsan teknolojiyi tıbbın imkanlarını kulanmak günahsa kimse doktora hastanelere gitmesin ..en başta bu bilgisayarı kullanman bile günah :)))) yok kardeşiyle evlenirmiş yok şöyleymiş böyleymiş, eşlerinin yasak ilişkilerinden bile yanlış kardeş evlilikleri olabilirken bu uç noktalara değinip kendini haklıymış gibi gösterme Sen ve senin gibi sığ bağnaz din tüccarlığını kullananların devri bitti onlar bile başları sıkışınca her türlü teknoloji tibbi her türlü imkanları günah demeden kullanıyor Annelik babalık genetikle oluyorsa o zaman sokaklara atılan bakılmayan onlarca çocuk ne oluyor.. sen git önce aynaya bak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?