Hanfendi her kimsin her nesin amacın ne bilemedim ama, madem bu kadar donasyona karşısın ne işin var bu formda , git normal tüp bebek kısmına yaz , din bilgisi işleyen yerlere yaz burdaki insanların umutlarını yıkmak için yazdıkca yazıyorsun sanane bizlerin dini günahlarından , tek günahı sen biliyorsan teknolojiyi tıbbın imkanlarını kulanmak günahsa kimse doktora hastanelere gitmesin ..en başta bu bilgisayarı kullanman bile günah :)))) yok kardeşiyle evlenirmiş yok şöyleymiş böyleymiş, eşlerinin yasak ilişkilerinden bile yanlış kardeş evlilikleri olabilirken bu uç noktalara değinip kendini haklıymış gibi gösterme Sen ve senin gibi sığ bağnaz din tüccarlığını kullananların devri bitti onlar bile başları sıkışınca her türlü teknoloji tibbi her türlü imkanları günah demeden kullanıyor Annelik babalık genetikle oluyorsa o zaman sokaklara atılan bakılmayan onlarca çocuk ne oluyor.. sen git önce aynaya bak ..

Ben sig dusunmuyorum tam tersi olaya gayet genis acidan bakiyorum. Din tuccarligi yapiyir olsaydim fikrinize saygi duyuyor olmazdim. Ben olayin sadece bilimsel toplumsal ve dini acidan olumsuzluklarini soyledim. Yasalar toplumsal kurallar ahlaksal kurallar ve din zaten birbirini tamamlar ama siz sadece anne olmak icin butun degerleri yok sayiyorsunuz daha fazla cevap vermeyecem beni anlayan zaten anlamistir.

Bizim de 10 embryo oldu demislerdi simdi haber geldi 5.ci gun bugun neyse 3 tane iyisini dondurduk dediler. Hayirlisi allahtan artik. (ben de her adimi size haber veriyorum sıkmıyorum insA) Ayın 10 una kadsr ılac kullanıp sonra adet goreyım dıye bekleyeceklermıs sonra yenıden baslanılacakmıs... Dualara devam

Ha bir de soyle bir boyutu var siz ülkenin genlerini de bozuyorsunuz. Her cocugu olmayan donasyon yaparsa ulkede Turk den cok Gurcu Azeri Kibrisli olurdu. Yani bizi de ilgilendiriyor her anlamda bu konu. Sig dusunmeyi birakin sadece anne olmak ugruna yapilan yanlislari bir dusunun bence. Kendinizi hakli cikarmak icin de bizim gibi dusunenleri siglikla din tuccarligiyla suclayamazsiniz. Zira siz de yapilan seyin yanlis oldugunu adiniz ladar biliyorsunuzdur

arkadas sen nasıl sığ dusunen bır ınsanın... Herkes Türkle mi evlenıyor bu ulkede... Valla zaten suriyeliler gırdı yasıyor buralarda artık genetık menetık derdınız varsa hadı canım baska yere sıkayetlenmeye.... Yapılan sey yanlıs degıl. Kuran da yok oyle bır sey... Bur tek sen mı kendını dındar snaıyorsun... Hayde cnm hayde konu dısındasın baska gruba

ne varm
ıs cocuk sahıbınolmak ıcın sorrm donasyonu da yapılabılır e.... sıze ne???? Kardesı ıle evlenırmıs... Bence once TC vatandaslık gorevı olarak guneydogu ya gıdın oradan baslayın bu sosyolojık teblıglerınıze masallah herkes amca kızı o su busu evlenıyor... Lütfen baska gruba gecın

Peki medeniyet abidesi arkadasim :)hersey gonlunce olsun dilerim birgün ne anlattığımı anlarsin.

Bu hayat sizin hayatiniz ...Eger gunahsa bile(ki ben gunah olarak asla görmüyorum bagrina bastigin ona guzel bir hayat sundugun evlat nasil gunah olabilir)gunahsa hirsizlik yapmak cocuklara taciz tecavuz bayana siddet hayvanlara eziyet ve benzeri burda sayamayacagim bir suru eylem suctur günahtır. ..hukuki kurallar ayridir adalet ayri birsey .her kadinin anne olma hakki vardir bu gudusel birsey.yani baskasinin gunah yok yapma demesiyle durdurulacak birsey degil..iyiki ben de donasyonla dogurmusum iyiki kizimi kucagima almisim ..yasadigim gunahsa gunah olsun.
Hesabi da bana ...cevabi da bana..normal yolla oluyorsa olsun hatta sakin tup bebek bile deneme sen cunku malum orda da yumurtan veya sperm karışabilir..dikkat et.@sosman.kimseyi dinlemeyin ve asla vazgecmeyin kizlar..yolun sonu aydınlık karanlık düşüncelerinizi dusunenleri atin bi kenara..

Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa yasmin kullanıyorum e2 değerim yüksek çıktığı için doktor verdi bu ay adetime 13 gün var ama kahverengi akıntım geldi baya ilk defa başıma böyle bişey geldi yasminle alakalımdr bilgisi olan var mı

Ya Allah aşkına bir gidin şu sayfadan. Hem yobaz hem ırkçısın. Günah bizim ok? Senin gen haritanda birçok ırk var. Sen kendini saf aryan ırkı mı sanıyorsun. Uçağa binme günah Kuran’da geçmiyor. Ayrıca 9 yaşındaki kızlar evlenebilir diye geçiyor kuran da ve 4 kadınla evlenebilir erkekler. Her şeyi uygulayın şeriatı da. Organ nakli de günah haşa Allah’a karşı geliyorsun sınav deyip kabul ederek ölmek en mantıklısı. Defolun artık sabrımızı zorluyorsun, zihnen sağlıklı biri değilsin. Çocuk istiyoruz ve yumurta Donasyonu gayet mantıklı. Bu tepkinizi kızına tecavüz edenlere ve çocuk istismarcılarına da göster. Yeter duyarından bıktık

sosman arkadaşım buradaki insanlar buraya keyfi toplanalım diyen insanlar değil o bir ikincisi de din ve vicdan hürriyetidir kimseyi zorlayamazsın sen düşünceni söyledin herkes sana cevap yazdı sende yazdı bitir artık buradaki insanların dini yokmu inancı yok mu sanıyorsun bizlerde namaz kılan allaha dua eden insanlarız buraya gelen insanların benimde dahil istemezmiydim kendi yumurtamla olsun istemezmiydim bir ay adet geciksin bir bakayım hamileyim o kadar çok yaralı insan var ki burada ne olur kalp kırma senin profiline mesajlarına baktım Allahım tedavini hayırlı etsin güzel evlatların olsun ne olur burayı rahat bırak bu şekilde yazıp durma insanların çektiği sıkıntıları bilmeden anlamadan yorum yapma inşaallah tıp ilerleyecek bir gün herkes kendi yumurtasıyla da anne olacak buna dua ediyorum ama şu an başka bir seçeneğim yok benim de

yasmin yuzundendır bazen yapabılıyor yine de de unuza danısın

yasmin yuzundendır bazen yapabılıyor yine de de unuza danısın
Doktorm yurtdışındaymş sekreteri öyle dedi hemşreye sordum bende hapı içmeyi unuttysanz ondan olmştr dedi ama ben günü gününe içiyrm ilk defa oluncada sizlere soraym dedim o zmn haptan olmuş

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim ne demek istediğimi bir sen anladin sanirim :) medenice tartisabilme cesaretini takdir ediyorum. Yolunuz bahtiniz acik olsun a68

offf canım kardeşim içim sızladı
inşallah sevgicim senin evladın olucak ve bu günleri unutucaksın

benimde rahimde estrofeme başlarken sekresyon toplanıyor az miktar ama progesterona başlarken yok oluyor

Birincisi ben hiç bir zaman anne olamasam da bunu kabul edip hayata devam edecek kadar psikolojim saglam cok sukur. Ikincisi madem donasyon yapiyosunuz bunu normalmis yada guzelmis gibi gostermeyin bari gizli kalsin cunku bu yazilanlardan etkilenip bunu tercih eden insanlari yasak olan birseye teşvik ediyorsunuz bu da bir suçtur. Zira Saglik Bakanligi donasyonu ve tasiyici anneliği yasakladi bununla ilgili hapis cezasi karari bile var.
https://www.google.com.tr/amp/s/www...an-tasiyici-annelige-hapis-cezasi-207506h.htm

Bende bunun için kızıyorum yani bizde hemen hop diye donasyona karar vermedik neler yaşadık neler düşündük bir biz biliriz Allah büyüktür biz çocuk sevgisine cocuk isteğine açız Rabbim ins bizlere de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…